Mert beyin paylaşımı çok hoşuma gitti burayada ekleyelim :)
Spek malları bu tavşan gibi saklıyor olmasın ...:)
Printable View
1.07 son kale düştü düştü düşerse epey bekletür bizi bakalım bu gün belli olacak.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun 1.07 de düştü iyice saplandık hisseye...
Hisse gene 5 dk da al verdi birazdan gene aşağı basarlar😀
Demeden aşağı bastılar....
Twetter da bir borsa dahisi var 1.7olacak derken 1.07 de bile duramadı pz...nk dahi
Ya o konuşanlar millete gerel aldırdı 2.25 üstü şimdi 2.07 daha onların götünde gezenlerin çok canı yanacak ben 1.24 ten girdim hisseye 1.20 direnç bölgesi döner dedim stop olamadım takip edemedim sonrada düşü artık bekleyeceğiz 1.07 civarı güzel mal satıldı borsa çökünce hisse ona uydu en kısa zamanda 1.07 üzeri atar inşallah düşüncem bu kendi adıma tabiki bunlar hayal ürünü.
Evetttt ERSU'nun fabrikasına ya bomba düştü yada fabrika battı herhalde...:vk::vk:
Spek efendi yapacağını yaptı zaten farklı bir şey beklenemezdi yine her zamanki gibi küçük düşünüyor tek düşündüğü kağıdı bir yerlere getirmek değil sadece ve sadece küçük yatırımcının elindeki üç-beş kuruşu almak...
Çok kısa sürede hemde bu fiyattan bu işlemler akıllı adam işi değil haklarında hayırlısı olsun...
Artık toparlayın daha yetmedimi bir yeşil görsek şu Ersuyu düştüğü gibi hızlı çıksa..
uzun zamandan sonra ilk defa ao'nun ustunde bir rakamı gordu (fakir avuntusu diyelim) .. ytd
Alıp verdiği malın çoğu kendisine ait...
Usta düştü düşeceği kadar ben vazgeçtim bu hisseden aselsan 2 günde %25 düşüyorsa normal bu hisseninde artık zarar ettik ettiğimiz kadar attım kenara unuttum bile..
Hisselerimle kenarda mutluyum 😀😀😀👍👍👍
Gözlerim yaşardı ilk kez yeşil gördüm bu hisseyi... Bakalım gene bir oyun dönüyormu...
Güzel toparladı..
Hala hisse toparlama derdindeler helal olsun hepsini toparlamadan gitmeyecek sanırım.
0.95 e bir daha bassa ne güzel olur..madem gimiyon..Diğerleri gibi bas aşağıdan al :) değilmi...
Aynen bari 2 li dip yapmış olur şuan ne satan ne alan var...
Endekse rağmen 1.07 üstü kaparsa ne güzel olur yükseliş trendi başlatır ama tabiki ersu olunca hayal gibi geliyor bu...
bugün ki baya istekli isi satmaya nerde bulduysa verdi fiyta bakmadab
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e50be123e2.jpg
Sonunda bir boğa formasyonu oluştu yarın inşallah 1.07 üstüne atarız en azından hafta sonuna rahat gireriz 😐
0.96 gördük inşallah onaydır diyelim artık yükseliş başlasın diyelim 1.03 üstü acil atması lazım bu endeks ile nasıl olacaksa ümidimi kaybetmek istemiyorum.
Şu borsada
1-gıda firmalarına
2- GYO firmalarına
3- Galip in bulaştığı firmalara kesinlikle bulaşmayacaksın. Diğerlerinde kar yapmadan bile ciddi zararın olmaz.
Bir tane gıda firması yok yatırımcısının memnun olduğu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=Deli3506;1251019]Şu borsada
1-gıda firmalarına
2- GYO firmalarına
3- Galip in bulaştığı firmalara kesinlikle bulaşmayacaksın. Diğerlerinde kar yapmadan bile ciddi zararın olmaz.
Bir tane gıda firması yok yatırımcısının memnun olduğu.
hocam sorun zihniyette.. bizim beynimiz duz mantık hic calısmaz. trafikte bile 10 tane arac sollar ama sonunda geldigimiz noktanın en iyi olasılıkla aynı oldugunu hic bilmeyiz (ya da bilmek istemeyiz..) ..
simdi bu kadar atraksiyon yaptılar da ne oldu..! sadece sirketin biraz daha guvenilirliği azaldı, gelecek olan yatırımcıları da kacırdı.. inanın hepsi bu. toplasın bakalım buralardan mal toplayabilecek mi, gorecegiz. kytd
Şirketin güvenirliği kaybolsa ne ki. Patron ne kaybeder yatırımcı gözünde itibar kaybetmeyle. Onlar sadece müşteri itibarını dikkate alabilirler.
Kaç gündür düşmesinin sebebi sanırım alkolsüz içeçeklere gelen %10 ötv.
3 ay önce meyve suyuna %25 ÖTV getirilmesi önerildi hisse düşeceğine 1.65 leri test etti şümdi %25 değil %10 ÖTV geldi fakat hisse tam tersi 1.65 den 1 lere geldi bir terslik var bu işte...ben bu düşüşün ÖTV ile alakası olduğunu düşünmüyorum çıkış spekülatifti evet ama bu kadar düşmesini anlayamadım.
Daha önce de yazdım bu kağıdın speki sıkıntılı kağıdını götürmek gibi bir niyeti yok zaten onun tek derdi sizin gibi benim gibi küçük yatırımcının elindeki üç beş kuruşu almak... Geçmiş yıllardaki hareketlere de bakarsanız hep aynı senaryo 1 altında kağıdını süründürür daha sonra her hangi bir bahaneye gerek olmadan, yeter ki keyfi istesin 1.70 lere değdirip tekrar malı dağıta dağıta 1 'in altına çeker. Bu kağıdın çıkışıda iniside spekulatiftir. Ondan sonrada sözde SPK küçük yatırımcıyı koruyor geçsinler o işi onlar sadece böyle üç.......... çanak tutuyorlar onlara fırsat veriyorlar.....
https://i.hizliresim.com/yzvbMy.jpg
Ersu Yatırımcısı: Oha lan ne sattınız bana :)
https://i.hizliresim.com/EyBvrz.png
Gerçek olamayacak kadar güzel alış ve satış emirleri toplamı...
Gerçek olsa kağıt 7 kere taban yer herhalde, 7-8 kat ne aq, biraz küçük yapın şunları insan yiyecek...:)
Pazartesi hareket başlar
https://i.hizliresim.com/LOW7yo.jpg
Binmiş bir elamete gidiyor kıyamete:)