Hayırdır küme mi düştü, Ne dengesiz harekettir
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayırdır küme mi düştü, Ne dengesiz harekettir
b.münih hayırlı olsun
herşey ilk maçtan çıkacak sonuca bağlı
deplasmanda alıncak tek farklı (en kötü 2 farklı )mağlubiyelerde istanbulda her türlü sonuç çıkarabiliriz.ben ümitsiz değilim
lig de ki futfola göre değerlendilmemesi lazım bence
hissenin fiyatına gelince 2.tur maçları başlangıcına kadar ne olacaksa olacak gibi geliyor bana
Devletin televizyonunda şöyle yorumlar vardı : tam ifadeleri hatırlamıyorum ama ,insanların eşek ve eşref vakitleri vardır ,bir saban iyi uyanırız,başka sabah kötü vs dedikten sonra inşallah Bayern Münih kötü zamanına denk geliriz diye maç duası yapıyordu :)
Hem sosyal medyada hemde basında güzel ti'ye alındı.
Şimdi bayern düşünsün.. bayern elerse kolay olur, bjk elerse olay olur..
Bjk bayerni de gecerse direk final konuşulur..
Yuh chelsea bari çıksaydı. Bayern münih çekilir mi yaw, bu sene kupayı bana göre alacak takım.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha maça çok var. Hisse yükselir düşer belli olmaz. Panik yapmayın. %3 düşüş normaldir. Bayern cikmasi demek UEFA Champions League'ye Bye Bye demek az bile düştü.
" Yatırım Tavsiyesi Değildir ! "
Grubu lider kapamış 50 milyon euroyu kasaya koymuşsun bu orman çocuğu spek kağıdı düşürdü ne o malatyayı yenemedi hassi....lan ordan onun bunun ç........ları .Hep bi dolap hep bi üçkağıt bu kadarmı karektersiz olunur.Bu fiyattan size kağıt yok vereceğim tek şey s.........m olur.
Turu da geçse bile beşiktaş yönetiminin speği aşağı basar. Çünkü yönetim böyle istiyor bu hissede bu kadar key varken yükselmez . bonservis bedeli odememek için vida'yı sözleşmesinin bitmesini bekleyen ve taliska haric geri kalan oyuncuları beleşe alan cimri bir kulüp bize mi para kazandıracak lanet olsun bu takıma
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke UEFA da oynasa, belki final oynardı
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJKAS günlük takas
http://imageturko.com/?di=BKFD
İşleri güçleri film çevirmek. Bu kagidin sahibi spek mpek değil yönetimin taaaa kendisidir bence. Gologodrinin de dediği gibi cimri pinti basiretsiz ve gozu yatırımcının cebinde pardon eli demek istedim. Elleri o pis elleri Yatırımcının cebinde olan daha görmedim. Yazıklar olsun be size
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ümüğümuzu somurdunuz beeee yıllardır her şeye duş her zaman düş bu nedir ya arkadas. Bi donumuz kaldi almadiginiz alın onu da alında gözünüz doysun
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım kurada Kayseri, Akhisar gibi birr takim çıkmaz. Yoksa bjk nın ümüğünü sıkar
Bu ligde bu köprünün altından daha cook sular akar...ikinci yarı bjk ve bşkn orman pabucun pahalı olduğu anlar ve lige ağırlığı nı koyarlar diye düşünüyorum..ytd
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki on onbeş yıldır bu hissedeyim her zaman zor hisse olmuştur ama iki yıldır yaptıklarını daha önce görmedim.Ya kendi aralarında bir kavga var parayı paylaşamıyorlar yada kağıt el değiştirdi yeni gelenler orman çocukları.Yanlız şunu belirtiyim orman çocuğu derken kesinlikle başkanı kastetmiyorum ceza yemiyim diye orman diyorum siz anladınız.Çıktığı yerde bir gün bile duramıyor ne kağıtlar gitti ama geri gelmedi düşünmene bile fırsat vermeden geri salıyorlar iki şampiyonluk stad açılışı kar gelen blanço guruptan namağlup çıkma kasaya giren milyon dolarlar hiç birşeyi satın almıyor bunun adı orman çocukluğudur üç kuruş parayla girip kağıt alanları zamanla yıldırıp elinden almaya çalışıyor tam aç işi.oda biliyorki zamanla dayanamayıp satanlar olacak adam bu paranın peşinde ******** al götür 6 da 7 de pazarla malı büyük ihtimal parası yok çulsuzun çorbacı peze....Bu saatten sonra sana benden mal yok çıkar biri tahtanın altına üstüne getirir eline verir İnşallah.YTDeğildir.Çok sinirliyim kusura bakmayın.Allah herkese sabır versin.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...353808a9eb.jpg
" Yatırım Tavsiyesi Değildir ! "
şampiyonlar ligi kura çekimiden sonra güçlü bayer münich le eşleşen bjk için ilerisinin artık zor oldugunu gören futbolcular lige geri dönemenin farkına varmişlardır... seneye tekrar şampıyonlar liginde buralara kadar gelmek için süper lig şampıyonu olamak gerektigini biliyorlar...
bayernle eşleşmişte düşüyormuş. ne çıktın ki düşüyorsun? yazıp yazıp siliyorum ceza alacağım yoksa.
Beşiktaş yönetim kadar yatırımcısını düdüklemeye çalışan başka bir şirket yok hissenizi aldığım güne lanet olsun
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Bir ustanın elindeki tek alet çekiç ise bütün problemleri çivi gibi görür."
Ben garip bir T/a'ciyim.. Üstüne üstlük de usta değilim.. :he:
Ama ne yapayım ki, elimdeki tek alet T/A.. :)
Yani..
Saatlik grafiklerde bir TOBO oluşuyor.. :oleyo:
Sağ omuz kısmındaki hacim sol kısmındaki hacime göre yüksek.. :he:
İşte bu.. :)
Not: Bu yazı bir herhangi bir tavsiye niteliği taşımaz.. Bir T/a'cının sallamasıdır.. Elindeki tek aleti sallamasıdır.. :oleyo:
Eğerki ky uygun komisyonlu aracı kurumlarla çalışmış olsalar para babaları bu kadar rahat at koşturamazdı. Bankların Binde 2 gibi saçma bir komisyonla ky leri köşeye sıkıştırıyorlar. Yatırımcılar uygun komisyonla hissenin ritmine ayak uydurmuş olsa , hisseler aşağı yukarı bu kadar rahat gidemezdi.
3 işlem gününde borsa iyi primledi. Kar satışları gelince bakalım bjkas nasıl tepki verecek. Umarım ters tepki huyuna devam eder.
- Çok dövdüler hakim bey.
- Söyle evladım. Neerde, ne zaman dövdüler.?
- Bugün dövdüler hakim bey.. 4.06'da dövdüler.
- Eşgallerini tarif edebilir misin.?
- Edemem hakim bey.. her şey çok SİYAH-BEYAZ'dı.. :oleyo:
Not: Toplam işlemin %36.85'i 4.06 kademesinde gerçekleşti.. :he:
Allahtan Beşiktaşın başında Tudor falan yok , linç ederlerdi bu kadar güzel bir kadroyu bu sene ..iç etti
4 Altına düşmedikçe ; Bir Umuttur Yaşamak.
Dirençlerin üstünde kapanışlar yapamadıkça hiç bir hareketin inandırıcı gelmeyecek Beşiktaş YTD.
Al benden de o kadar. Nasıl bir ilk yarı geçirdi. Borsa endeksi nerelere geldi. Kağıtta %20 zarar var. Beşiktaş yüzünden bu yıl bana çok pahallıya patladı. Bist 20 hisseleri %25-30 getiri sağlarken, başarı gelir daha fazla kazanırız dediğimiz beşiktaş %20 düştü. Düştüğüne mi yanayım kaçırdığım kağıtlara mı bilemiyorum. 4.35 çok iyi kaçış yeriymiş. Kağıdı ayakta tutan şampiyonlar ligi beklentisiydi o de bitti. 2 hafta maçları sakat. sonra 2 hafta devre arası. gitti yine şubata kadar kağıt. Tek sorumlu kağıdı baskılatan veya baskılanmasına izin veren yönetim.
saçmaladılar artık, ama yılmak yok, şu anda bjk de tek sıkıntı ligde geri kalması. Avrupada uçmaya devam. Kasa doluyor. Kadro süper. Ligde tekrar 1. liğe oturacaktır...
kısa zamanda bjk yi tekrar 4.20 ye zıplatırlar, önemli olan 4.40 üzeri. Bu seviye üzerinde 5 tl olur.
Şu anda 4.08 -4.09 da dövüşüyorlar.. :he:
Dün bizi 4.06 da iyi dövdüler ama.. :oleyo:
Bi daa maça gitmeyeceem.. Çok dövüyorlar.. :oleyo:
Borsada yaprak kıpraşmıyor
Alıntı:
Saat 11:00 'de İslam İşbirliği Teşkilatı Kudüs konusunu görüşmek üzere İstanbul'da toplanacak.
Bugün saat 16:30'da ABD TÜFE rakamları açıklanacak.
Bu akşam TSİ 22:00 'de FED faiz kararı açıklanacak.Beklenti 25 Baz puan artış olacağı yönünde.
Faiz kararı sonrası Yellen saat 22:30 'da son kez basın toplantısı düzenliyor.
Kardes TCMB yi unutmussun:-) al beenden de o kadar..........süresizzzz bekleyebilirim takiiii dollar 10 tl olana kadar, bu düster dolar firlar bana da nah Kalif....Neyse tüpcü, fiko sagolsun, AMAaaaaaa dollar ciktiginde sende yerlerde surundugunde yedek akcelerle samarlayip gedecem bu staddan Fiko.......(bu Arada o Surat neydi Fiko Bayern ismini duydugunda):-) Benimm sevindigim anda sen döt rengi Surat yaptiysan, vardir bi hayir deyip izlemeye devam..........
Bu ortalamalar kimde var kopta gel bjkas. :)
http://fs5.directupload.net/images/171213/x7bmx4u9.png
4.05 kademesine 2 gündür sağlam alış giriliyor ..Muhtemelen spek ,diyor ki buradan daha dipi yok ,,gel gel yapıyor
sağlam bin endeks düşüşünü bir görmek lazım ,o, 4.05 alış 200 bin küsür lotu duman ediyorlar mı diye bakılmalı
Borsa düzeltmeye girdi, bakalım bjkas nasıl yorumlayacak.
3 günlük 4,05-4,06
http://fs1.directupload.net/images/171213/tortlca5.png