.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9f61fc8644.jpg
Printable View
Katkılarınız için eyvallah Yusuf bey, Sudan'a tam kadro gitmişlerdi, özellikle tarım ve madencilikle ilgili gelişmeler olabilir.
Sudan yönetimi nerdeyse buyurun ne yapmak isterseniz yapın dediler.
Genel müdürden ilk icraatları bekliyoruz. Bu arada yeni genel müdür reis ile çok samimi, eğer G. müdür isterse şu kozal altın sahasını da şirkete ekleyebilir.
Aktif birisine benziyor, bakalım zamanla niyeti beli olur.
Bol kazançlar.
Petrol 2015'den bu yana en yükseğine çıktı, Ure fiyatları da yükselie geçti, bu sene emtiyalar için iyi geçebilir belki.
Bugün 4,20 üstüne atarsa iyi olacak, 2018 yılına daha umutla başlarız.
Tahtayı paylaşan olursa seviniriz.
Şirketin mahkemeden talebi bu yönde. Aşağıdaki ibareden ben bunu anlıyorum. Tabii karmaşık bir durum mevcut.
Tabi ki kar politikası önemli.
Bilecek ili, Söğüt ilçesi Kızılsaray Köyünde kain ER 1151632 ve İR 3141 Ruhsat nolu maden sahasına ilişkin İŞLETME RUHSATLARI devirlerinin İPTALİ ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü nezdinde tekrar Şirketimiz adına TESCİLİNE, Maden işletme sahalarından davalı Koza Altın işletmeleri A.Ş.'nin tahliyesi ile Şirketimize teslimine yönelik dava ikame edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Rödovans sözleşmesi olduğundan mahkeme karar veremiyor. Karar verememe durumu da şirketin TMSF de bulunması. TMSF den satışı yapılmadığı takdirde GÜBRE lehine karar vermesi de imkansız. Karmaşık durum buradan kaynaklanıyor. Şirketimiz lehine TESCİL asla mümkün görünmüyor. TMSF nin KOZA şirketini satması gerekli. Bu satış ta çok zor çünkü şirket iyi kazanç sağlıyor. İşimiz zor değerli ortağım
Yükümlülükleri yerine getirmediği için o sözleşmenin geçerliliği bitti zaten, ruhsat sahibi tek taraflı iptal yetkisi vardı bildiğim kadarıyla.
Yeni genel müdürün durumu ortada yeterki istesin, 1 haftada müspet bir sonuç alması zor değil.
Tabii ebki yönetim bu ibareyi ekleyerek yatırımcıya umut mu vermeye çalıştı bilinmez. Davanın amacı ortada.
Derinlik yok mu acaba, kim alıyor, kim satıyor.
Günaydın,
https://i.hizliresim.com/POypB5.png
Kırmızı endeksin arkasına sığınma bahanen de kalmadı artık, vur kırbacı.:) Bandırma bizden daha primli.
Kesin diyebilirim ki merrill hissenin önüne yatmıştır yine.
Kime taşeronluk yapıyor acaba.
Kırbaç değil, odunla vurmak lazım.:)
çok kritik yerlerdeyiz.
Bugüne kadar üçgenleri hep eksi tarafa kırdı ama bu sefer yukarı kırar diye umut ediyorum.
İşlem yapmadan izlemeye devam.
Mıçtı yine,
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,15 üzeri kalabilseydi umut verecekti ama yok kardeşim nasıl bir leş yiyicilerin eline düştüyse bu hisse sanki adamlar yemin etmiş herkesin elindeki lotları almadan bu kağıdı götürmeyecekler.
Uzun aradan sonra kisa vadeli sizlerleyim. Xxtrader üstat buralarda mi acaba hala 😁
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah yazdığım gibi hissenin önüne yatan merrill taşeronu 600 bin lota yakın işlem yapıp kapanışa kadar hepsine geri vermiş.
Alman bank alışları daha çok görülmeye başladı, karşılıklı işlemlerle hisseyi stabil bırakıyorlar. Önemli dirençlerin geçilmesiyle saldırıya uğrayacağını bildikleri için hep altında kapatıyorlar. Hesaplar 2018'e göre yapılıyor.
Çok rahat 4,20 üstüne atabiliyorken attırmadılar.
Zamanında ömrümden ömür çalmıştı, yeminliyim bulaşmayacağım demiştim bulaşmıyorum. Bu hissenin gerçekten yükselmesi için kar amaçlı bir işletmeye evrilmesi gerekiyor, onun harici her hareket yapay bence, başındakilerin kafasıyla bu hissede gerçek manada para kazanmak çok zor.
Koca gübretaş hissesi doldur boşaltçıların elinde oyuncak olmuş, sabah 3-4 kademe alıp akşama hepsini vererek gün kurtarıyorlar.
Aynı kulvardakiler 2-3'e katlarken bu moktan hisse koca seneyi zararla kapatırdı yatırımcısına. Bu endeksde yükselenlerin tümü yüksek karlı şirketler değil, her türü hisse gitmiştir, ama sadece varlıkları bile bir dünya eden gübretaş eksiyle kapatıyor.
Emeği geçen tüm yönetime yazıklar olsun.
27 Aralık tarihinde çeşitli internet sitelerinde yer alan şirketimize dair haberlere ilişkin, sermaye piyasası mevzuatı kapsamında yatırımcılarımızın bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamalar yapılmıştır;
Şirketimizin, hammadde kaynaklarına yakın bölgelerde yatırım yapma stratejisine bağlı olarak sürdürdüğü araştırma ve inceleme faaliyetleri kapsamında, 26/12/2017 tarihinde Tunus'ta görüşmeler yapılmıştır.
Hâlihazırda Tunus otoriteleri tarafından açıklanmış bir proje olmamakla birlikte, gündeme gelmesi halinde, içerik ve şartlarının uygun olmasına bağlı olarak değerlendirilmesi söz konusu olabilecektir.
Kamuoyunun saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/647512
HAdi son iki günde yap bir yükseliş, haber de güzel.
Daha ne olması lazım, fosfat ile ilgili bu kadar ciddi bir görüşme olmuş ama hissede tık yok, başka hisse olsa devre kesiciye girirdi.
Yok yok, bu haberi de iç ettiler ya, artık altın madeni bulsalar da bu hissenin gideceğine inanmıyorum.
Alelacele ne bu yalanlama?kim ne duyduki açıklama ihtiyacı duyuyorsun.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni izleyenler ay başından beri bu kağıt için yazdıklarımın ne kadar önemli ve isabetli olduğunu anlarlar,herkes karArlarını kendisi versin,aklını kullansın,iniş çıkışlara bakmam ben alır tutarım,ytd.
Yalanlayalim derken aslinda haber vermisler😁 görüşme yaptıklarından emin olamazdık yoksa demi 😁😁😁 haberi nasıl okuyacagimiza bağlı. Bunlar boyle biraz afedersiniz ...iç tir
Bunların yatırımcı ilişkileri sorumluları yaralı parmağa tövbe tövbe.
Madem görüşmüşler adam gibi KAP'a bir yazı gönediriniz niyetinizi ortaya koyun. Ama yok yatırımcı haberi medyadan öğrenecek, sonra evet görüştük diyecek. Poyraz bey şu yatrımcı ilişkilerini de elden geçirir umarım.
Yatırım ilişkileri bizi yine hiç şaşırtmadı!!!
Olumlu olabilecek her konunun önünde set gibi durmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar.
Sn.Fahrettin Poyraz'ın o kadar çok temizlemesi gereken hain dolu ki bu şirkette hangi birinden başlasın.
İbrahim Yumaklı'nın 5,50 den attığı kazığı unutmamak lazım ayrıca.
Ulan bırakın artık şu hissenin yakasını. Topladığınız yetmedi mi onun bunun evlatları. Ne aç gözlü doymak bilmez kansızlarmışsınız siz.
Sabahtır bakıyorumda google da gübretaş tunus veya fosfatla alakalı yeni tarihli bir gazete dergi haberi görmedim.eski tarihli var ama.sadece bir iki arkadaş burada fosfatın zengin olmasıı nedeniyle tunus cezayir gezisiyle ilgili beklentili yazıları vardı.bu açıklamayı manidar buldum.alelacele bir kap haberi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tunus’un önemli yeraltı zenginlikleri fosfat, demir, petrol, kurşun ve çinkodur. Ülkedeki fosfat yatakları, Afrika’nın en büyük rezerv noktalarındadır. Petrol rezervleri bakımından kıta ülkeleri arasında beşinci sırayı, doğal gaz kaynakları bakımından ise dördüncü sırayı alır.
http://www.cografya.gen.tr/siyasi/devletler/tunus.htm
Yatırımcı ilişkileri sorumlulları gerçekten bırakın hisseye yararlı olmayı, hisseyi baltalamak için göğüs göğüse çarpışıyorlar.
Afedersiniz bunlar .. iç olmasa ve iyi niyetli olsa KAP'a haberi boyle geçmezler. Derlerki falanca konuda gorusmelerimiz var ancak herhangi bir somut durum yoktur. Oldugunda bilgilendirecez falan. O zaman algı çok farklı olur. Haber aynı olur ama algı bunların bu konuda ciddi oldugunu gosterirki bu da benim gibi kisa vadeli yatırımcı degil, buradaki pekcok degerli uzun vadeli ortaklar gibi yatirimcilar ceker. Ama diyorumya bunlar malesef art niyetli..
Hisseyi yükseltmemek için birilerine söz vermiş olabilirler. Tatilden dönünce çift dalacaklarını düşünüyorum.
Silindir gibi bu çakalların üzerinden geçecek kurumlar gelir inşallah.
Tatilden sonra reza olayi var. Juri karari bize cift dalmasin 😁