Yaklaşık olarak 33 kademeye 112.000 lot verildi tek emirde.
Printable View
Yaklaşık olarak 33 kademeye 112.000 lot verildi tek emirde.
4,55 desteği kırıldı galiba.
XT1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar iskontolu (bana göre %40) hala buralarda kalması ilginç. İlgi eksikliği büyük.
Bilançonun gelmesine çok az kaldı 13 Mart son diye biliyorum dolayısı ile Egser'den süper bilanço bekliyorum bilançosunu açıkladığında herkes görecek kaç TL olacağını %40 o zaman rahat kapanır zaten 4.80 üzerine atınca ralli başlar benim görüşüm.
Şurada 1-2 hafta daha bekleriz en fazla bilanço öncesi hisseyi patlatırlar o zaman kimse alamaz şimdi mal almak için bayağı bir baskı var hissede ne kadar toplayabilirse toplamaya çalışıyor sonra sert yukarı.
Herkese bol kazançlar.
Yatrım Tavsiyesi Değildir.
Endeks 70 binlerden 120 binlere geldi g...tün duymadı egser,şimdi düşüşe katılmaya çok heveslisin....sanki thy gibi 4.5 tan 16 lara gelmiş gibi...
teknik yorumu olan paylasabilirmi bilanco iyi beklentisi boylemi olur kacirdigimiz bir haber mi var sirket mi batti
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİST100 9 Şubat 2017'den 29 Ocak 2018'e kadar %50 yükselmiş.
EGSER aynı dönemde %25 yükselmiş.
BİST son tepesi olan 121531 den bu güne %5.86 düşmüş.
EGSER aynı sürede %12.55 düşmüş.
Çöpsün Ege Seramik,tıpkı üçkağıtçı patronların gibi...düşüncem o ki 12 aylıkta bilançoda da bozulma yaparlar,nasılsa her şey kendi ellerinde.
Şubat 2017-Şubat 2018 döneminde THY daki yükseliş %203, KDRMD %174,ASELS da %262, EREGL de %241...arkadaşteknik yorum istemiş ama bu bir patron hissesi...son 2-3 yıl içinde yuvarlak olarak 2.50- 5.00 arası gidip geliyor...ben Adnan Polat'ın bu hisse ile oynadığından eminim,hem borsada hem de bilançosunda...
Kısa, orta, uzun vadeli bütün ortalamalarının altında seyreden bir fiyat...
Kimi memnun edebilir ki?
http://i.hizliresim.com/Md0BQ6.png
Fiyat ucuz diye parası olan sevinir ancak. 1 yıldır yatırım yapanın anca anası ağlamaktadır.. Hem de rekor kıran borsada..
Aynen...ne fırsatlar kaçtı bunun hakettiği yerlere geleceğini düşünürken.
SPK karı 52 milyon tl gelebilir
VERGİ DAİRESİ karı 46-47 gelebilir..
VERGİ DAİRESİ KARI spk karından 4-5 milyon tl düşük gelmiş geçmiş dönemlerde
2016/12.........vergi dairesi karı..25.124.912 tl
2016/12.........spk karı..............29.125.872 tl
2017/6...........vergi dairesi karı..19.785.819 tl
2016/6...........spk karı...............24.318.164 tl
9 aylık karından bir gün önce 4.34 kapanış yapmıştı. Kardan sonra 4.93 gördü
Pazartesi vergi dairesi karları için son gün...
https://i.hizliresim.com/5DQ3Rz.png
Vergi dairesi karı için son gün 15 şubat yani yarın.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de tatmin edici bir temettü vermesi gerekir...
vergi dairesi karı yanıltıcı olabilir. Satış hasılatı 380m ve üzeri olmalı
Bilanço ne zaman gelecek bilgi var mı?
Geçici vergi beyannamesi için de sanırım bu gün son gün...Bilanço için de herhangi bir tahminim yok ama 50 milyonun üzerinde olmasını istiyorum...
Bu hisse bilanço beklentisi bile olmayan bir kağıt.
İyi bir bilanço açıklaması beklenir, borsada beklenti satın alınır kuralına uymaz, beklenti ile oluşan bir hareket yapmaz.
İyi bilanço açıklanır, beklenti bitti denip doğru düzgün bir hareket göremeden satışa geçilir yahut 1-2 günlük bir hareket yapıp tekrar eski seviyelerine geri döner. 6 aylık kar rakamı iyi geldi 5.09 u gördü ve düştü, 9 aylık kar daha da iyi geldi 4.93 ü gördü ve gene düştü. Şu anda da Ağustos ayından beri olan düşüş trendini halen daha bozmadı.
Muhtemelen bilanço açıklandığında da kanal direncine çarpıp (4.70) tekrar düşecek.
Efe78 arkadaşımızın da dediği gibi 2,50 - 5 TL arasında gezinmeyi marifet sanıyor.
Ege bölgesi kağıdı alınmaz derler ya hakikaten doğru. Bu ara ben başka bir Ege kağıdı ile uğraşıyorum , o da aynı.
İşin acı tarafı, Egeliyim üstelik :)
Allah belanı versin egser...borsa 2000 puan arttı sen %1 artmak için posteki sayıyorsun...
behh ******** 4.30u göstertmiyor,hemen satıyor...endeks 3000 puan artıya yaklaştı...herhalde zarar gelecek diye düşünüyor,sat öyleyse 4 e kadar da alalım bari...
[QUOTE=Selamsız;1723629]Her zaman ki gibi endeks yükselirken umursamadı. Demek ki endeks düşerken ona fazlasıyla refakat edecek.
Ben bu kağıda 2,50 den alıcıyım. Gelirse....... Çok namussuz , haysiyetsiz, ******** bir kağıtmış.[/QUOT
Artık 2.50 de abartı olur...olumsuz bilanço açıklarsa 4 altını belki 3.70 leri görebilir,söylediğiniz ancak zarar açıklarsa olabilir.Ben de tam batmış olurum o zaman.
Mesela ben 12 aylıkta en az 45-46 milyon,orta seviyede 50 milyon,iyi seviyede 52-53 milyon kar gelir diyorum.45 in altı moral bozar,40 ın altı kötü olur.
[QUOTE=efe78;1724814]Biraz serzenişle söyledim, 2.50 abartı olur, farkındayım ama beni de zamanında çok bekletti, hiç bir zaman bırakın uzun vadeli, kısa vadeli hedeflerime gelemedi. Kaç sefer al sat yaptım sayısını unuttum. Bilanço beklentisi ile hareket ettiğini de görmedim. 2017 yıllık bilanço açıklanıncaya kadar kıvrandırırlar sonra da duruma ya da keyiflerine göre fiyatını birazcık hareketlendirirler o kadar. Bu piyasada bu F/K da kağıt kalmadı. 5 TL resmen set. Smaç bile yaptırmıyorlar.
Aslında iyi bir temettü hissesi görüntüsü vermeye başladığında iyi gidiyordu.Ne zaman ki Adnan Polat 100 küsür bin hisse sattı,sonrasında bana göre finansal raporlarla oynadılar ve temettü vermeme kararı aldı,o zaman büyük yatırımcı nezdinde güven kaybetti,o günden bu yana söylediğiniz gibi pek bilançoya da aldırış etmiyor.
Tüm eleştirilere katılıyorum.. Fakat A.Polat için 100 bin lot nedir abi? Mercedes parası bile değil.. Bu miktar satış ile göçer mi bu hissenin performansı?
Bu kagidin hakki buralar degil..bir hareket yapacak pir hareket yapacak..yukarda bambaska bir banda oturcak sonra orda devam edecek..ytd
Ege Seramik Sanayi'nin Vergi Dairesine Sunulan 2017 Yılı 12 Aylık net karı 41.378.474 TL
dun tamda bilanco icin alacagım hisse diyordum ki simdi bakıyorumda kara ragmen dusuyor beyefendiler kar begenmiyor ekonomik ortam bu kadar belliyken ne diyelim ilginc iyi almamısım temettu verirse dusunurum .
bilanço geldi, gayet güzel bie bilanço açıklanmış
satıslar yuzde 20 yakın artış var
vergi daireis 6 aylık karın 19 milyon geldiği duşunulurse 41 milyon iyi karsayılır
spk karı 50 milyon civarı gelir tahminince
https://i.hizliresim.com/QVV34g.png
2016 / 12 aylık vergi dairesine 25 284 milyon gelmiş konsolide 12 aylık 29 125 milyon gelmiş
https://i.hizliresim.com/3EEZNp.png
2015 / 12 aylık vergi dairesine 42 120 milyon gelmiş konsolide 12 aylık 50 877 milyon gelmiş .
orantıyı bu iki senelik vergi dairesi ile konsolide arasında oluşturup 2017 konsolide ne kadar olacağını yaklaşık hesaplayabiliriz
yatırım tavsiyesi değildir