B Grubuna gececek kağıda bak işlem hacmine bak.
Printable View
B Grubuna gececek kağıda bak işlem hacmine bak.
Temmuzda hacimlenmesi gerek malum b'lendik:) İlla duyan by gelecek....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege Profil (EGPRO, Nötr): Şirketin Yönetim Kurulu, 29.06.2017 tarihinde yaptığı toplantısında, 21.06.2017 tarihli almış olduğu karar doğrultusunda Şili'de bulunan Deceuninck Importadora Limitada'daki 61mn Şili Pezosu nominal değerli hissenin hakim ortak Deceuninck NV'ye satışının, devir aşamasında öngörülemeyen maliyetler nedeniyle durdurulmasına karar vermiştir.
http://borsaajans.com/Haber/dogan-ha...yi-planliyor--
Bu haberi kotu yorumlarsak B grubuna giris haberiyle birbirini notrlemis olur mu acaba?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/Ak3Z3X.png
B grubu hayirli olsun bakalim...
9 Mayıs 2017 tarihli bu haberde yazanlara bir göz atın derim. Çok değil 2 ay öncesinin haberi...
http://www.hurriyet.com.tr/egepen-de...at-us-40452434
Sayfa bulunamadi diyor..haber icerigi neydi?
Timur TARLIĞ/İZMİR, (DHA)- EGEPEN Deceuninck, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu yeni fabrikasını tanıttı. Ege Profil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ergün Çiçekçi, altyapısı ve teknolojisi ile geleceğin fabrikasını kurduklarını belirterek, "Ege Profil'i ihracat pazarına dönük olarak bir merkez üssüne dönüştürme fikri de etkili oldu" dedi.
PVC üreticisi Egepen Deceuninck, İzmir Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 200 milyon liralık yatırımla yeni fabrikasını hizmete sundu. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın üretim hedeflerini karşılamaması üzerine yeni yer arayışına giren Ege Profil 2006 yılında Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde 110 bin metrekarelik arsa satın aldı. 2015 yılında burada temeli atılan fabrika Nisan 2017'de faaliyete geçti. 30 bin metrekare üretim alanına sahip olan fabrikada 80 bin metrekarelik lojistik alanı bulunuyor. 55 bin metrekaresi kapalı alandan oluşan fabrika Avrupa ve Amerika'daki en büyük alanda PVC profil üretimi yapan fabrika unvanını da elinde bulunduruyor.
Ege Profil İşletme ve Yatırımlar Grup Müdürü Ethem Gökmen, fabrikada şu anda 60 bin ton üretim yapıldığını belirterek, şöyle dedi:
"İlave makinelerle 100 bin ton kapasiteye çıkabilecek alt yapıya sahibiz. Kendi Ar-Ge departmanımızda geliştirdiğimiz yöntemleri ve ürün tasarımlarını uyguluyoruz. Kullandığımız contaları da yine kendi bünyemizde üretiyoruz."
Fabrikanın en büyük enerji maliyetini üretim sırasında kullanılan suyun soğutulması işleminin oluşturduğunu belirten Gökmen, "Bu konuda kullanılacak enerjiyi üretmek için ilerki dönemlerde çatımızda güneş panelleri kuracağız. Çevreci politikamız doğrultusunda kış aylarında yağmur suyu toplamaya çalışıyoruz. Bodrum katımızda 200 tonluk bir depomuz var. Bu suyu hem üretimde hem de çevrenin yeşillendirilmesinde kullanıyoruz" diye konuştu.
"ALTYAPI BÜYÜKLÜKTEN DAHA ÖNEMLİ"
Egepen Deceuninck-Ege Profil Genel Müdürü ve Deceuninck İcra Kurulu Üyesi Ergün Çiçekçi ise fabrikanın altyapısının büyüklüğünden daha önemli olduğuna dikkat çekerek, "Bu organize sanayi sitesinin müteşebbis heyeti 1999 yılında kuruldu. Biz 2006 yılında bu arsayı almaya karar verdik. Süreç içinde burası kurulurken aldığımız payı arttırdık. Gördük ki ciddi bir fabrikaya ihtiyacımız vardı. Altyapısı ve teknolojisi ile geleceğin fabrikasını kurduğumuzu düşünüyorum. Türkiye pazarının büyümesi ile birlikte büyük bir fabrika kurma ihtiyacı doğdu. Ege Profil'i ihracat pazarına dönük olarak bir merkez üssüne dönüştürme fikri de etkili oldu" diye konuştu.
"45 ÜLKEYE DOĞRUDAN SATIŞ"
Deceuninck Grubu'nun içinde Türkiye'deki fabrikanın gelişmekte olan ülkelerden sorumlu olduğunu belirten Çiçekçi, şöyle devam etti:
"Güney Amerika'da çok ciddi yatırımlarımız var. Avustralya; ilk yurt dışı yatırımını denediğimiz ülke. Buradaki yatırım da yurtdışına yönelik yatırımla aynı paralelde gerçekleştirildi. ABD'ye ilk deneme partimizi 2 ay içinde yollayacağız. Oradaki sistemler Avrupa sistemlerinden biraz farklı. Deceuninck oraya yönelik ihracatını Türkiye'deki üretimden karşılamak istiyor. 2003 yılında ihracatımız 1 milyon euro civarındaydı. İhracatımız toplam satışın yüzde 16'sını oluşturuyor. Türkiye'den direk ve başka ülkelerdeki yatırımlardan komşu ülkelerine yapılacak ihracatla hedefimiz 33 milyon euroya ulaşmak. Yeni Zelanda Türkiye'nin ihracat listesinde yok ama Avustralya'daki depomuz oraya satış yapıyor. Güney Amerika'da Şili'den Peru'ya satıyoruz. 45 ülkeye direk satış yapıyoruz."
"İŞSİZLİK BÜYÜME İLE ÖNLENEBİLİR"
Eski fabrikalarının ihracatta agresif adımlara uygun olmadığını belirten Çiçekçi, "Yeni tesisimizle ihracat rakamlarımızı yakalamak için çalışacağız. İssizliği azaltmanın en doğru yöntemi de büyümek. 2000 yılında çalışanımız 120 civarındaydı bugün 1098'e çıkardık. Eğer diğer yatırımlar ile birlikte 150 bin tona ulaşırsak büyümeyle çalışan sayımız artacak. Sadece fabrikayı taşımamızla birlikte 50 ek istihdam oluşmuş oldu. Tabi büyüme konusunda organize sanayi bölgelerinin de payı büyük. Burası Türkiye'nin ilk plastik ihtisas bölgesi. Yaklaşık 36 firma burada olacak. Ancak bu konuda teşvikler önemli. 25 dakikada ulaşabildiğimiz Manisa Organize Sanayi Bölgesi 4. Bölge teşviki alırken, burası 1. Bölgeye göre teşvik alıyor. Adaletsiz bir durum, ama yatırım yapmayacağımız anlamına gelmiyor" dedi.
"HAMMADDEYİ İTHAL ETMEK DURUMUNDA KALIYORUZ"
Hammaddenin büyük bölümünü ithal etmek durumunda olduklarını belirten Çiçekçi, "Plastik işleme konusunda Türkiye çok iyi bir noktada. Bizim sektörümüzde Çin'i kenara koyarsanız Amerika'nın önündeyiz. Ancak hammadde üretimi konusunda Türkiye geride. Petkim, bizim hammadde ihtiyacımızın yüzde 30-40'ını karşılayabiliyor. Geri kalan hammaddeyi ithal etmek durumunda kalıyoruz" diye konuştu.
Speğimiz darlandı.... Her yolu deniyor ancaakk istediğini alamayınca çıldırıyor....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayrdır neden yükseldi 9,25i gördü??
alan satanı verebilcek olan varmı??
beyler biri şu speğin gözünü doyursun atın üç beş bişeyler.. Hayır satan kimsede yok yani mal gibi bekliyor yaa
Aylardir hisseyi tutuyoruz elimizde yok oyle uc kurusa hisse[emoji4]
Sent from my iPhone using hisse.net
Bu gün karanlık odada tam tamına 3,0000 lot satılmış. Yani yanlış anlaşılmasın 3 ten sonraki noktalama işareti nokta değil virgül.. Sadece 3.. Hey yarebbim
O 3 lotu alan benim :) 9.17 den aşağı basıp kapanış yapmasın diye.
3 lot dışındada epey bi destek attık tahtaya.çünkü grafik beni bırakın gideceğim der gibi duruyor.kısa veya uzun vade bir hedefim var.
oraya gelmesi benim için yeterli.
herkesin kararı kendine tabii.Ama egpro kötü bir kağıt değil.Eğer piyasaları etkileyecek kötülükte bir gelişme olmazsa 6 aylıklar açıklanana kadar (ki ben nacizane en az 45-50 milyon arası kar bekliyorum) arkasından bakakalacağımız bir fiyat görebiliriz.
Son ve klasik cümle; yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.herkesin kararı aklı ve hür iradesi var.dileyen dilediği gibi alır satar.07.07.2017 fiyat 9.17
işyatırımdan sonra ençok alan ata yatırım o sizsiniz demek. işyat büyük ihtimalle spek. atayatırım 11953 lot almış, spek belkide ondan çok sürmedi tahtayı.. işyat ta 40000 küsür lot almış sabah yukardaki boş kademeleri deli gibi çizip malı alıcı gelip malını boşaltmayı deneyebilir... izleyelim bakalım o 40 bin lotun turşusunu kuracak değil böyle boş kademeli tahtada...
ooo bugün karanlık odada hacim patlaması yaptı 113,000 lot :)) Arkadaşlar gereksiz konuşuyor olabilirim farkındayım ama forum çok sessiz maksat muhabbet olsun.. İşyat işlemlerinin bir kısmı da bana ait.. 2 gündür bir miktar alım yaptım önceside var tabi ama spek ben değilim... sn. Peugeot ortağım özelden bir görüşmemiz mümkünse mesajınızı bekliyorum hedeflerinizi merak ettim benimde kafamda bazı rakamlar var ama bakalım uyuşuyor mu??
Bence foruma hareketlilik katiyorsunuz devam edin [emoji4]
Yarın grafik atarım arkadaşlar. Şimdi çok geç oldu arkadaşlar ayık kafa ile bakayım :))
#EGPRO --- https://invst.ly/4b4h7 --- Bizim şirketten eğer yakın zamanda 10,00 tl üstüne atamazsa beklediğim hareket bu... Grafikteki mavi alanı hayali olarak ben kafamdan çizdim belkide böyle bir şey olmayacaktır zaman gösterecek doğrusunu. Ancak çizgiler destek ve dirençleri gösteriyor orası net.. Sanki beklenen hareket 3. çeyrek bilanço fiyatlaması olacak gibi zaten temettü de yanılmıyorsan bu aralığa denk geliyor.. Bu platformda bu ikinci grafik paylaşımım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir sadece kendi yatırımlarıma yön vermek amacıyla kullanmış olduğum bir çalışmadır.
Bu gün güzel kapattık.. Karanlık odada 104 lot alış işlemi gerçekleşti... Karanlık odada sayısını sayamayacağım miktarlarda işlemlerin gerçekleşeceği günleri de göreceğiz inş...
Yürü bee:))))
Ytd
Eyy tahta sahibi meydanı boş bulup tahtayı aylardır manuple ettiğin aşikar!! Bu konuda yalnız olmadığın net!! Son bir yılın takas dökümleri ile birlikte, tahtada çevirdiğin dolapların incelenmesi için spk'ya şikayette bulunup gelecek cevaba göre bu işin takipçisi olacagm..
Ytd
Kimseden ses cikmiyor, hissede hareket de yok. Herkes satip gitti mi?
Pinasta patron satisi olmus dun belkide bugun devam ediyir.hisse duauyir.yorumlarmisiniz
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron bizim pimasta satis yapip egepro mu aliyo acep.ters hareket ediyolar
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5746 sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile sağlanan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğumuz Ar-Ge Merkezi başvurumuz Değerlendirme ve Denetim Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Değerlendirmeler sonucunda şirketimize Ar-Ge Merkezi Belgesi verilmesi uygun bulunmuş olup şirketimiz 5746 sayılı Kanun hükümleri gereğince Ar-Ge Merkezlerine tanınan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmıştır.
Şirkete teşvik çıkmış yorumlayın bunu ortaklarım
sabahki gidişiatına göre pozisyon alıp duruma bakacağım
haberin hisseye nasıl yansıyacagını merak ediyorum
hareketli bugün 9,80i gördü...965su an...
10,26 gördü galiba..millet nerde???
Takipteyiz..ancak bikac ay once 10.7yi gorup daha sonra 9 altina dustugu icin tedirgin bir takip su an [emoji53]
Keske hak ettigi gibi ustune katarak ilerlese
bugün farklı gibi ....ama tabiki kapanış önemli...kapanış a.ortlama üstünde olursa hareket devam eder işallah..
off 960a indi emanuke....