Ünlü bi defolup gitnedin tahtadan. Elbet bir gün sende elindekileri bitireceksin.
Düşşede çıksada elindekileri satmak yok
Printable View
Ünlü bi defolup gitnedin tahtadan. Elbet bir gün sende elindekileri bitireceksin.
Düşşede çıksada elindekileri satmak yok
Egm den veri akışı da durdu :)) tamam bir daha bakmayacagiz,yayınlayabilirsiniz düzenli bir biçimde :)
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak her gün satıyor ünlü, inadına mıdır nedir, bu son yükselişlerle %15-20mizi çaldılar.
Birisi twitterda paylaşmış. 18 yaş altı beste ilk 50 bine ulaşan sessiz kral the bank of ANHYT!!!
Şirketimi tebrik ediyorum. Gerçekten işinin pirisin. Acayip moral oldu ünlünün pisliklerini görünce. Sessizce bilanço bekliyoruz.
18 yaş altı bes önemli. Hemde çok kafadan 40 sene kalacaklar bunlar sistemde. Her koldan büyüyoruz.
Sessizce bekliyoruz ortak,şu bilancoyu görelim bakalım CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah sız ünlü bi dur be! Bi dur:)
Günlerdirli satıyorsun. Koy oraya kaç yüzbin mi, bir kaç milyon lot mu ne, süpürürler merak etme. Kemiksiz 125 bin satışta ünlü. Gömlekci tacirler ile a1 de ona uydu. Onlar tırt
Bütün bu tantana %2.5 için olmamalı!!!
Daha 12.85 in. 13de debelensen bi yerde anlarım.
Egm tam 2 haftadır güncellemiyor verileri,burayı takip mi ediyorlar diye düşündürten bir olay...çok ilginç
Dün 333 bin lot alan bofa bugün 80 bin satıcı. Baydınız be! 2 euro yapacaksın bir lotu
Bilemedim ortak,düzenli bicimde 1 er hafta ile yayinlamislar,sen ne zaman bulup çıkardın takibe aldın gün aralığına bak istersen,bı 4 dün bı 3 gün arayla yayinlamislar...şimdi ise 2 haftadır tık yok...50 milyarı bile gecebiliriz.
Ünlü gene satışta. 49 bin kemiksiz ekside. Primlerde arttı ama doyamadı baskılamaya.
Dolar altın vs. Uçtu gitti. Diğer kağıtlarda ayak uydurdu. Bunun pozisyonunun en fazla olan fonlar altın vs. Zaten büyüdüğümüz egm den ortada. Ama baskı devam. Bakalım nerde bitecek.
#ANHYT Ocak-Kasım döneminde prim üretimi %10,04 artışla 1,71 milyar TL ye yükseldi.
Egm verileri geldi.
Bes portföy devlet katkısı ile 42 milyar 90 milyon 10 aralık itibari ile.
3 bin katılımcı daha gelmiş.
Ama dolar faiz uçuyor.
Hayat aktif büyüklük ile herhalde 46 47 milyar olmuştur. 50 milyar bugünkü yükselişle ile dolar ve altının artık banko
10 aralık itibariyle bes portföy %31 büyüdü 30 eylüle nazaran.
32 milyardan 42 milyara çıktı. Yıllarca yapabildiğini tek kalemde 2.5 ayda yaptı.
Kağıdıda bu dolar ve altın yükselişinde ünlü ile ..ç ediyorlar. Edin bakayım....:)
Bu şirketin verileri yani egm deki bilgiler işyat gibi her hafta kapta yayınlanmalı. Bu bilgiler çok önemli
Ortak 50 kesmez önce 75 sonra 100 bekliyoruz
30 haziran-30 Eylül'deki bes portföy büyümesi yok gibi bir şeymiş...şimdi sadece 2 ayda yüzde 30 dan fazla büyüdü keza AGESA tan yuzde 40 büyümüş 30 Eylül itibari ile...herhalde bu büyümenin bilançoya katkısı illaki fazla olacaktır...cidden merak ediyorum bu çeyreğin sonucunu CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu da satış yedik borsa çöktü,Türkiye kazansın dedik dolara yaptırmadık geldiğimiz duruma bak yahu,battık resmen
Ünlü 239 bin ekside harap etti kağıdı.
Yazık ya,dolara yatırıp su gün bozdursaydim 3-4 katı anhyt alabiliyordum...tüm yatırımcıların Allah yardımcısı olsun ben dahil...iyice para pul oldu CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul a gidersek seneye fln soyleyelim su yurt disina acilma isine bakiversinler.
Bizim ufacik sirket bile balkanlarda is almaya basladi.Abimi yolladik peder doviz lazim buyumek icin diyor.
Uluslararasi ticaret hukuku farklilik gosteriyor ama bu emeklilik sirketleri bizim sigorta sirketleri neden avrupa ya acilmiyor bari asya ya acilsalar.
Onlarin da ihracati bu olur.
Ytd syg
Ama daha öncelikli meseleler var uzunvade87.
Öncelikle ülke gerçekten stabil hale gelmeli ve şu fukara iş gücü modundan katma değerli moda geçmeli ülke. Utanıyorum avrupalının ekonomik paspası olmaktan, turistlerin bizi fakir olarak görnesinden. Kimsiniz ulan siz? Ucuz çin gücü dediler, sonra türk modeli dediler, valla korkarım çinde asgari ücret 400 dolar diye vazgeçtiler çin modeli demekten yada siyasi kaygılar, çin filan amerika noluyo hayırdır çin filan diyosunuz diye bile işgillenebilir:)
Bu noktada milli gelir artar ve hakkaniyetli dağılırsa anhyt zaten bir dev. Dünyaya kafa atacak kapasite var.
Tapınakcılar iş başında, servetleri ile iş başında. Doların tamam bende hükümetw kızıyorum ama 17 tl iken borsa tabansa hop orda dur, var bi tapınakcı eli. Kimse kusura bakmasın ama isterse net rezerv -300milyar dolar olsun, doların 17 tl olması akla mantığa matematiğe aykırı. Bizim varlıklarımızında bir değeri var. Adam kağıt parası ile kat be kat çökecek. Var bi pislik.Fabrikalar çalışıyor mu çalışıyor.
Vatanını seven dolar almasın bari altın alın .
Tabi şu 5 li şirketin alacaklarını da tl yapın. Bişey yapın. Gösterin moral verin halka. Milli değerlerdeyiz diye tokat attırmayın bize.
Ama bu ülke ne badireler atlattı, elbet bunu da atlatır. Bizden bir arjantin çıkmaz, ama siyasiler bunu bildikleri için kötüye kullanmamalı. Avrupalı, amerikalı da bilsin. Türkler para ile terbiye edilmez! , sizde olabilir, burada sökmez.Çocuğuma bir ayakkabı alırken çok pahalı dedirtmemelisin.
Dolar beş para etmez bir para. Ama adamlar yerleştirmiş dünyaya. Herkes bilirki euro daha değerlidir. Doların çökmeyeceği ne malum? Yıllardırlı bu söylentiler yok mu? Belki yuan seni çok pis tokatlayacak? Hızlan dünya parası olacak. Ama bizde artıyorda artıyor. Yok o kadarda değil. Doların daha fazla artması hükümeti güçlendirir. Dış güçler hipotezleri tutabilir.
Her güne daha da fakirlesiyoruz,sabahları döviz kuruna bakmaya korkar hale geldim,sonumuz ne olacak bakalım
#ANHYT - Ocak - Kasım döneminde prim üretimi %29,47 artışla 9,0 milyar TL ye yükseldi.
Prim,portföy her şey süper,bu çeyrekteki bilancoyu cidden merak ediyorum...
Ortak artık dolar Euro altın durmaz,Arjantin loading..artık 30 mu 40 mi 50 mi 100 de mi durur dolar bilinmez...bütün iktisadi ekonomi bilim terimlerini bırakıp nas uyguluyoruz dedi yani 600 yilindaki devri :))))) ne güzel yonetiliyoruz ama...o yüzden 2022 sonunda 100 milyar portfoyu bile geçeriz....Kasım ve Aralık sonundaki portföy bize ışık olacak...çünkü bu son 2 aydaki değişim önümüzdeki yılların fragmanı oldu....CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
,
Haklısın ortak. Genede dolar artık stabil dursun istiyorum, istiyoruz. Ayçiçek yağı taban 250 tl olur artık.
Ortaj amerikada enflasyon şu an %6.9 ama fed %0.25 faiz veriyor. Yaw tamam sende vermede 128 milyar doları 300 milyar dolara çıkarıp söylecektin üzücü ya. Bu konjöktürün hissemize etkiside olacaktır. İnşallah birikime devam edebilirler.
Memleketimde inşaatlar durdu. Adamlar diyormuşki neyini yapalım, fiyatlar belli değil, yapsakta kim alacak? Anca doları olanlar alır. Vatandaş kümes alamaz. Apple zammı yapıştırmış gene.
Süper bir enflasyonist ortam geliyor. Ama bilen bilir, asıl para enflasyonist ortamda kazanılır borsada. İlla bu günlerde geçecek.
Beste devlet desteği 25 den 30 a çıktı...temettüde stopaj 15 den 10 a düştü...b
Ortak ne diyorsun bu gelişmeler için
Ortak harika gelişmeler. Daha harikası dövizin stabil kalması olacak. %30 devlet desteği süper bir gelişme. Daha ne versin ortak.bes katılımcımız artacak uzun vadede. Gel vatandaş diyorum artık.
Stopaj ise türk lirası yatırımcısı için ek bir seçenek olma olasılığını artıracak. Temettü kağıtları artık %6 daha yüksek fk dan hesaplanacaktır. Hakettiğimiz değerlere geleceğiz inş.
Veeee tavan açılır açılmaz