Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Printable View
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Hacim artıyor daha iyiye gidecek.
Ula kötü hav hav,nooldu keyfin mi bozuldu,bu tahtada her Gün toptu bildiklerimi yazı cam,yatırımcıyı uyutmaya çalışanlara ders olsun,patron çatallarına da ,daha son oyunumu oynamadım,sürpriz ....????Yatırımcı düşmanlarına hiç aman yok,sen de biraz sabret bakalım intema kaç olucak,ytd.
Şu alemde yazı yazacak bilginde yok...aklında...ne yazılandan anlarsın....nede koyduğun yazıyı kimse anlamaz...laf ebeliği...ukalalıktan başka ne anlarsın..insanın canını sıkmaktan başka....
Tabi ipini koparan burda yazı koyarsa olacağı bu...yoksa seni adam yerine koyanda yok bunu sende biliyorsunda ...sinir bozuyosun...benden söylemesi...sanalda atmak serbest kendini böyle alıştırmada...dışarada bi gün birinin elinde kalırsın...edebinide bil....
Halen laf ebeliği...halen zevzeklik...üç kuruşluk aklın var...işin gücün değnekçilik...sanamı kaldı borsacılık...hedef fiat veriyorsun...ortada ne veri var ne bilgi ne belge...
Adın gibi havliyorsun, biraz şeref, haysiyetin olsaydı,yatirimci olsaydin bana bu yazilari yazmazdin, nasilda kimin erketeleri olduğunuzu belli ediyorsunuz, burada yatirimci yaniltmak icin, kac para aliyorsun, yazilarimi takip etseydin , bu kagit aralikta 18 tl den islem gorurken ne yazdigimi ve ne kadar isabetli bir tahminde bulundugumu anlardin, Allahin pisluk hav havu sen adam san karsima gec te konus bu laflari ,, , çok anliyordun da neden intema icin olumlu bir yazin yok, buradaki gorevin yatirimciyi yanlis yonlendirmek di mi...bu kadar sinirlenmen de senin oyunlarini bozmam dimi, Allah bu topikteli yatırımcıyı yaniltarak elindeki mallari alan, haramin daniskasini yiyenlere kustursun insallah, ayni seylerin binlerce katini onlardan cikarsin, insallah, duaciyim, 25 senedir bu kagitta devamli zarar aciklayip kagidi yatırımcı katliamina cevirenleri de , coluk çocuğunun gelecegi icin isme guvenip yatirim yapip bütün parasini yok edenleri de Allah mutlaka cezalandiracaktir, buna yurekten inaniyorum...
Yillardir bu kagitta bir suru oyunlar dönüyor, kagidin en son B gurubuna alinmasi ve burut takasa sokulmasi bile oyunun parcasi, neyse benim bu kagitlarda param pul oldu, buna neden olan ve onun isbirlikcileri kendini biliyor,alayina hakkımı haram ediyorum, Allaha havale ettim, bekliyorum, sen de bekle, ilahi adalet nedir, goreceksiniz mutlaka...
Bu kagitta yazdıklarım, hepsi bir bir çıkacak, havlayacagna, benim butun yazilarimi oku da dürüstlük neymis onu ogren, bana bulaşma zavalli adin gibi havhaww...cuk oturmuş isminde kötü havhaw..sende bırak 3 kurusluğu 1 kurusluk akil olsaydi bana pislik gibi bulasmazdin, ben yazilarimi hic kimseye bulasmadan yaziyorum, hic seni alinti yaparak yazi yazmisligim var mi, sen bulasincaya kadar, burasi forum, ben fikirlerimi yaziyorum, altina da tavsiye ddeğildir yaziyorum, isteyen istedigini alir...Sana giren çıkan yoksa bana niye catiyorsun, ustelik yazdiklarim cikti, diger yazdiklarim da orta vadede cikacak,sessizce izle biseyler oğren havhawwwcık.
Intema bu saatten sonra yatirimlik bir kagittir, en az ederi benzeri kağıtlar, ege endüstri, kontya çimento, kartonsan vs..fiyatlarindan bence cok daha degerlidir, 50 tl civarinda biraz dinlenip hakettiği seviyelere gidecektir, 10 kati sermaye artirmasini da beklemekteyim, bunlar benim fikirlerim olup tavsiye degildir,
Kayış atmış bu zavallının haberi yok...kafada gitmiş...ne yazdığı belli değil...borsa bilgisi sıfır....temel analiz nanay...teknik nanay...bilanço ciro nanay....şirketin misyonu desen oda nanay....
Yazılanıda anlamıyor...nato mermer...
Ben bu hissede...2003 yılından beri yatırımcıyım...4 tl'lerden....16 tl'ye kadar topladım...15 senelik yatırımcıyım ben bu hissede...
Be zavallı...napcez biz senle ....ezik...lafta anlamıyon...
İntema 500 tl olcak diyon....neye göre...şuraya bilgi koy okuyalım...neden...niçin...nasıl...
Sen küçükken havalemi geçirdin be adam...biz burda insanlar kazansın....aynı zamanda mağdur olmasın diye uğraşıyoruz....
Bu hisse bir kaçsene önce 2tl'leride gördü....hisse olmuş 50 tl...
Hisseyi 500 tl'ye pazarlıyacan utanmasan...hisse 500 tl'den olur...2.5 milyar tl..bu şirket...2.5 milyar tl edermi...????
Cirosu bile yıllık 1 milyar değil...daha dün bu hisse 20 tl bile değildi....sende hisse var diye milletimi soyduracan...bencil herif..
Bizdede var hisse...milleti soymaya kalkmıyoruz....ettiğin küfürleri yutturum sana ben....!!!!!!!
Bak hala bana dil uzatıyorsun,Allah seni ve sahibini layık olduğu yere yollasın ,sen yatırımcı değilsin,madem bu işlerden çok anlıyorsun neden aralıkta hissenin gideceğini yazmadın,çok anlıyorsun da ondan di mi,yada yada hisse avcısı malum kişiye mi çalışıyorsun,daha fazla sana ayıracak vaktim yok,oradan atıp tutmak kolay, ben 500 tl.hemen olucak demiyorum şizofren getir ,senin beyin gitmiş,yazıları çarpıtma,patron çırağı sen yatırımcıyı düşünüyorsun öyle mi,hahahhahhhh yatırımcıyı nasıl yıldırımdan diye uğraşıyorsun,25 senedir bu topikler de kimin ne mal olduğunu çok iyi öğrendim,ne kadar odalık var hepsinin ismini burada yazdım ,şarlatan,haram yiyen,şişman çakallar,işkembeniz patlayacak,Allah büyük,...Beb bu hissenin orta vade 100 uzun vade 500 tl.olacağı fikrindeyim,fikrimi yazmakta hakkım kuş beyinli sabırlı ol da görelim.
Yine kredili işlem yasağı gelmiş
İlaççı spk yada mı adam sokmuş
Bu ne kardeşim ne olduğa 2 güne bir brüt takas vs uyguluyorsun
Beyaz 1 tl den 90 tl ye giderken nerdeydin
Sizi deli edecem,mallarınız dağılacak,toplayamayacaksınız,Eczyt dada yazacam,bak millet nasıl üşüşecek mallara,bedava kalmış bi kağıt ta o,hahahhahaaa nah toplarsınız ucuz ucuz,yeter bu yatırımcı zulümü ,kuş kafalı.
Sahtekarlığı,uyanıklığı akıl sanan ahmaklar,her zaman kötü sürprizlerle karşılaşacaktır.
Mahsus tabiki ,kimse dokunmasın diye oyun üstüne oyun ceviriyorlar,yatacak yerleri yok,i......E.......
Bu gurup kâğıtlarında yıllardır bu forumda yatırımcıları yanlış yönlendirmek,kandırmak için özel bir cete var bu gurup yıllardır burada yatırımciymış gibi görünüp yatırımcı terminatoru gibi çalışıyor,onlar belli kişiler,burada yatırımcıların kimsenin önerilerine kulak asmadan kendi iradeleri ile hareket etmelerini,mallarına sahip çıkmaları bence menfaatleri icabıdır,benim fikrim bu kağıtlarda start verilmiştir,yıllardır potansiyel biriktiren bu değerli kağıt intema 50 ler civarında biraz dinlenip bence çok daha yükseklere çıkacak bir potansiyele sahiptir ,,artık sabırla beklenecek zamandır...Asla tavsiye değildir.
100 tl ve uzeri olacak diyen arkadaslar bi temeliniz var mi? Ona gore pozisyon alalim. Birde Vade uzun mu kisami.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zıp zıp...ben seni seviyorum....buna inan...
İkimiz aynı yerdeyiz...yazılarınıda okurum....ben yıllardır intem yatırımcısıyım Allah için...benim senden yana sıkıntım...çok zıp zıp zıplıyon...çokta atıyon sallıyon...ortada doğru dürüst bi açıklaman yok...
Ben seni seviyorum üzme kendini değerli ortağım...
Yoksa ben seni neden sevmiyim ortak...!!!!!!!!
Sona doğru yine malı götürüyorlar,ytd.
Bak kardeşim hala anlamiuorsun, aralik 15 ten itibaren 1 aylik yazilarimda anlattigimi her seferinde yaziyorum, ikide bir ayni seyleri yazmama gerek yok, intema bambaska bir sirket oluyor, kendi mutfağını üreten, ve gida ve yapi gros marketler zinciri kuruyor, artik sadece ecyap in mallarini satan bir sirket olmaktan cikiyor, sen kafayi yemissin, anlamiyorsun, sadece burada milleti yaniltmaya calisiyorsun, ben durust bir kisilige sahip biriyim, amacim patrona yem olmaktan kurtulsun bu yatırımcı artik, bu sirket artik mega bir sirket olma yoluna girdi, burda parazit yapip durma, verdigim , fiyatlari zaman asiminda gorecek, 5 milyon olmayan sermayeyi de en az 10 katina cikaracak baska mantik yoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk, senin ve pati nin hali poooooooooooohhhhhhhhhh....
Bu kagitta senin bildigi sandigin teknik falan calismaz, hesap ve görüş calisiiiiiiiiiiiiiirrr....hiiiiirrrrrrr, yeter yavvvvvvv.....
Bildigin varsa sen de yaz,,,,,,, ama isine gelmez, pati kizar sonra diiii mmiiiiii..... :))))))))))))
Bu fiyat pati nin son toplama fiyatıdır,esas prim bundan sonraki hedeftir,bu saatten sonra sabırla beklemek gerekir,hatta bence süzüldügü yerden akışlar çok akıllıca olur.Buralarda biraz oyalanır,sonra yeni zirveler,ytd.
Malınıza sahip çıkın,ytd...
Az düşen veya aynı kalan kağıtları satıp çok düşen iyi kağıtlara girin fikri bence çok iyi...
Hadi ama İNTEM naz yapma sahne senin.
Ek 14758 Globalın takas değişimi. Ufak ufak olsa da satış yapmamış. Neye hazırlığı var ve ne zaman satacak...
takas paylaşımı yapacak arkadaşımz varsa paylaşsın .tşk ederim.
intemada beklenti ve mağazacılık . olayı hakkında bilgisi olan yazsın lütfen.beklentiyi bilelim
[QUOTE=NEVZATWW;1673560]intemada beklenti ve mağazacılık . olayı hakkında bilgisi olan yazsın lütfen.beklentiyi bilelim[/QUOTEKapa 6, 7 ay once yazi gelmisti herkes onu indirip okusun , intema bambaşka bir sirket olacak fikrindeyim , mutlaka okuyun, bilhassa cok bilmis geçinen kötü haw haw okusun...
Aralik ve ocak yorumlarinda yazmistim...
Bir kaç ay önce bir elin parmaklarını geçmeyen yatırımcı arkadaşım yazardı şimdi yeni gelenler var onlar biraz dinlensin o zaman hareket başlar.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
Önce bilançoda nur topu gibi bir zarar bekliyorum bakalım becerebileceklermi yoksa süpriz yapıp karmı açıklayacaklar onu görelim devamında senaryolar hazır istediğini çeker bizde izleriz.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
ben üç yıldır yazmadan sadece takip ettim .sabırla bekledim.yazılarınızı okuyorumda .güzel olumlu.benim şahsi düşüncem .dışardan yeni giren yok olsada onlar bir iki harekette satar kaçarlar.55 ve 57 de ordan satılanlar bekleniyor onlarda dökülüyorlar.yavaş yavaş.kar gelirmi bilmem sürpriz olur .normalde gelmesi gerekir.satışlar 900 milyon civarı yüzde on kar olsa bunlar yüzde onla .çelışmaz bile .90 milyon eder....en az buda .yüzde 25 olsa 225 milyon kar .mesela ama .sözkonusu eczacılar oldumu .çok düşünmeli ..her şeyin hayırlısı..beklemeye devam .tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş.bizdeki gerçi küçükde.şükür yinede.elinde çok hisse taşıyanda hesabını güzel yapıyorur.bizde hatalı yazmış olabiliriz.söz sahibi ilaççı .bizler degiliz.her kese güzel paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim.hayırlı kazançlar dilerim......VARSA TAKAS ATICAK KARDEŞLER .ATSIN.....
Bukadar satışa nasıl kar gelmez enteresan
Emre eczacıbaşı akşamın geçmişteki haberini okudum anladığım kadarıyla intema yı büyütme peşinde .ytd
Ben bilançoların yalancısıyım kar varda bizmi görmedik işin daha ilginci sektör lideri bir firma ve senelerdir daha bu yüksek ciro ve karsızlıktan şikayet edip yönetici takımınını değiştirdiğini gö rmedim demekki ağalar memnun.
Söylenenler gibi ortavade100hedefleri gerçekçi mi?beklememizde fayda var mı yoksa ilk fırsatta çıkmamız mı lazım..siz bu kağıdı uzun süredir takip ediyorsunuz haber derken bedelli bedelsiz satış bu haberlerden mi bahsediyorsunuz..
Intema da ki bu durgunluk ne kadar devam eder..yön aşağı mı yukarı mı gider?şubat geldi ses seda yok bu sakinlik inş iyiye işarettir..
Artık cevap veren bile yok demek ki herkes bu kağıttan ümidi kesmiş elinde olanlara geçmiş olsun buralarda sürünür dururuz..