https://i.hizliresim.com/VMJRVj.png
Printable View
Grafik ne anlatıyor.Yorumlayabilirmisin mbeyaz.
hacimsiz çiziyor açığa yatmıyor inşallah:whistling:
tek güvencemiz mayın 70 üstü kalırsa mecbur götürecek
mayın 70 üstü...? ne demek oluyor?
yayın denen kağıt
iflas 62 altı
alet 56 altı
mayın 70 altına gelmediği sürece bu film burda bitmez
Bayrağı devralması lazım artık... Guruba yeni bir öncü lazım
herşey terse döndü spek yanıltmadı alıcı gelince verdi geçmiş olsun
1000 kere de uyarsam bizim keye akıllanmaz,deveye diken .....
https://i.hizliresim.com/y3OvaL.png
Böyle zamanlarda moral motivasyon lazım, geçmiş uzun vadeli projeksiyonlardan birini bugüne tekrar bi doğrultalım;
Projeksiyon Tarihi : 30 Kasım 2016 (28 kuruş ay kapanışı)
İlk Durak : 0.40 SİYAH tobo ile gösterildi. Şubat 2017 hareketinde formasyon hedefine ulaşıldı. Bu aynı zamanda 8 yıllık düşen trendin yerini YÜKSELEN TRENDE bıraktığı başlangıç hareketiydi.
2. Durak : 0.48 KIRMIZI fincan ile gösterildi. Temmuz 2017 hareketinde formasyon hedefine ulaşıldı. Bu hareket tüm durakların en zoru olarak, geçilmesi zor durak, yoğun kırmızı ışıklı trafik olarak betimlendi. Nitekim bu durağı geçmek için 6 ay beklemek zorunda kaldık...!!!
3. Durak : 0.62 TURUNCU fincan ile gösterildi. Ağustos 2017 hareketinde formasyon çalışmaya devam ediyor.
4. Durak : 0.96 SARI fincan ile gösterildi. 2017 bitmeden bunu denemesini bekliyorum.
5. Durak : 1.64 MAVİ fincan ile gösterildi. Daha zamanı var...
6. Durak : 3.00 YEŞİL vadi ile gösterildi. Ömrümüz yeter mi bilinmez, daha zamanı var... :)
Son Durak : VAHA Yorumsuz :)
Not: Analizim kararsızlar ve yeniler için çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Yıllardır KARARLILIKLA hisseyi taşıyan, her durumda taşımaya kararlı benim gibi yatırımcı ortaklar için moral motivasyon amaçlıdır. Sakın ola ki bu paylaşıma dayanarak karar vermeyin...!!!
kaldırıp kaldırıp çakıyor mu?(asansör hareketi)
yooosa silkeliyor mu?allah bilir:wu:
Sıra EVA'da demedi demeyin! YTD
https://pbs.twimg.com/media/DHWl5HLXcAAXYpP.jpg:large
IHEVA 'nın BIST100 ile "benim bayrağım seninkini gölgeler" yarışı devam ediyor mu yoksa havlu mu atıldı?
Uzun bi tatile çıkıyorum ama takipteyim,
Sağlıkla, :wave:
Şu endeks dansözü rahat bıraksa gidecek ama
Bugün en kötü perfonmansi gösterdi
Bugun alimda yabanci payi cok fazla.Eger biyikli degilseler tabii.Gercek yabanci ise ins cikisina devam edecektir.
Ortak takas iyi. Yıılbaşından beri Citi+Deutsche'nin takası 10 milyon lot civarı artmış durumda.
Bıyıklı veya bıyıksız para paradır. Bir kısmı karşılıklı da olabilir. Mühim değil.
Önemli olan piyasaya verilen mesaj. Yabancı takası ile algı güçlendiriliyor.
Ayrıca Citi'nin Ağustos ayı takası da 5.2 milyon artmış durumda. Yatırım Finansman son günlerde sık sık alıcılı işlem yapmakta.
Ben de bugün takviye yaptım. Malum elimizde yeterince gazete var. Portföyün ne o tarafı ne de bu tarafı olumsuz etkilenmesin. :)
Aslında en hoşuma giden HOLDİNG ama holding alamıyorum.
Gidişatı bozmamak için de ısrarla resim-cisim vs atmıyorum. :he:
Uzun zamandır ben de o niyetteydim Sn. O_S_M_A_N_L_I ortağım,
Grafik, analiz vs. yapmıyordum lakin dün endeksin tarihi rekor hacimle aşağı gelmesi bugün de çalkantılı olması nedeni ile moral motivasyon amaçlı yaptım, gönderdim gitti... :whistling:
Yükseklerdeki hacim ister istemez mide bulandırdı. Haaa bu arada bu grup endekse korele değildir algısı sadece şehir efsanesi. Düşüşlerde öyle bir korele ki, bayrağı en önde taşıdığı aylık karşılaştımalı grafiklerde çok net görülüyor.
Neyse ki endex toparlandı gibi bugün.
Eyvallah üstad... Sen bizim ışığımızsın... sen nerede ben orada... Bu ara borsa birkaç gündür bana hitap etmeye başladı... Portföyün yarısıyla Dün felaket vurkaç yaptım... Ekranda ygyo dışında sadece ihlas gurubu var organize hareket ettikleri için vurkaç çok kolay oluyor... Bugün ihyay dan yaptığım 70-76 hareketi ve İhlgm'den yaptığım 2-2, 17 hareketi dışında iheva dan hareketsiz kaldım ona yanıyorum... Borsa hergün böyle olsa... Heyecan para herşey var iki gündür... Müthiş zevk veriyor...
Hocam sizin analizlerinizin herhangi bir olumsuz etkisinin olacağını sanmıyorum. Bundan rahatsız olduklarını da düşünmüyorum. Durum değerlendirmelerine aynen devam. :)
Rahatsız edici olan benim gibi üst üste mesajlarla hisseleri cilalayanlardır. :kmk:
Ama onun da bir zamanı vardı. Şu anda tahta-yapıcılar niyetlerini ortaya koymuş.
Uzun vadede yukarı süreceklerine ikna olduğum için -bana zor gelse de- sakin bir şekilde izliyorum.
Elbette temkinli olmak lazım. Burası borsa. :he:
Madem ki yön yukarı o zaman bu gidişata ters bişey yapmaya da lüzum yok.
(Bilemiyorum gerçekten etkimiz oluyor mu? Ama bazı arkadaşların serzenişleri o yönde gibi)
Kazancın bereketli olsun inşallah. Bu kadar hızlı hareket baş döndürücü. Yaşımızı başımızı almışız artık. Bize uymaz. :he:
Mesajındaki rakamlardan esinlenerek; İHYAY bugün 76 yı görüyorsa İHEVA neden göremesin diye soruyorum.
Bu durum grupta sadece kısa vadeli bir tercih olmalı. Bu tercih te bana aşağıdan alım fırsatı sunmuş oldu. :)
dünün tekrarı göründü
altlara yazılmayın tek tuş yolda
Baskılar Bizi Yıldıramaz...
Gedik,Marbaş açıkçılar A.Ş.
Öğleden sonra mi kapanışa doğru hareket olursa yarına yükseliş var demektir. Ama su an sakin.. iyi bir haber gelse . Ytd..
Eger piyasa bozar ise 0.60-61 den giriş yapılır o zaman alınir sonra 0.64-65 den satarsınız.. işler bu şekil yürüyor artık.ytd. beni bağlar...
Bunlara anladığı dilden konuşacan. 67'den iteledim sabah 63'den aldıklarımı... Allah bereket versin
İhglm 2.23 oldu 2.20 alina inerse buda bir kademe aşağı kıracak mi.0.65 kırar mi size.ytd