dayyyııı adanadan utan.
Printable View
dayyyııı adanadan utan.
bist yine uçtu. bizimkinin kıçı boya tutmuyor. küf kokuyor..
Seans sonu geldi yine 90 a doğru salar...Adi.
Haydi bizi ilk defa yanıltta 8 üzeri yap....
bari aldığımız rakamlara gel. priminden zazarından kayıplardan vaz geçtik. satacağımızdan değil ama umudumuz olsun.
adana kadar çık düşüşlerin nazındandır deriz. hadi koçum.
Kapanışta bozuk pusula gibi 2 kademe alt üst yapıyor. Böyle kağıtmı olur.
ne oldu kimsenin ağzını bıçak açmıyor. ters köşe mi oldular. ne oldu.
Sokayım böyle düzene.bi ev mev denkgelsede alsam kurtulsam şu beladan.zarar yok şükür 7.07 girişim.
Ek 13773
İlahi adalet er yada geç tecelli eder...
Ek 13776
Bugünkü Şifremiz... anlayana...
bugün afyondan çok umutluyum, dün 8,05 den dönmüşdü ve bugün 8,05 den yeniden döndü ve gapıda kapadı,
Şimdi den hayırlı olsun desem mi acaba
18 milyon lot hacimli günde yapmadıgını bu sığ hacimde mi yapacak yapsada keşke çıkıp gitsem
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 8.05 i göster sonra kadife sever gibi 7.86 yı göster oh ne tatlı hayat lüküs hayat Allah elbet soracak....
Ya arkadaşlar şirketle ilgili bilmediğimiz bir şeyler mi var?endeks 80 b de hisse 9 larda endeks 117 b olmuş fiyata bak.senin gibi hissenin.
**Bir direnç ne kadar güçlüyse geçilmesi de o kadar zordur fakat o direnç geçildikten sonraki harekette o kadar büyük olur**. diye diye bekliyoruz.bakalım
seans içi düzeltme yapıyor galiba. ytd
eskiden ne tavanlar çizerdi. yaşlandık demekki. eskilerden bahsediyoruz. hey gidi günler hey. ne biçim adrenalin salgılıyorduk. şimdi üzerimizde kasvet var. ya sabır çekiyoruz. tesbihin ipleri aşındı. ytd
Evet anlamış olacakki... yapmıyor...
Sivri Okların biri 9'u digeride 50'yi gösteriyordu... yani bugünkü tavan...
Ayrıca kafayı yediğimiz için maytap geçiyoruz artık... saçma sapan totem yapıyoruz. Teknik meknik analiz işlemiyor... şakalaşmadan başka çaremiz yok...
Ayrıca şunuda çok iyi biliyorum... kazalen 8.50 yi 9.00 ı bir geçse hepimiz yeter artık deyip satacağız ve kağıt 11-12 lere gidecek arkaşınma bakıp duracağız... hatta 11-12 lerden sonra tekrar alacağız ve elimizde patlayacak...
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=60H2
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=ET83
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=2K3T
Bunlar herhalde hissedarların sabrını zorlama yarışmasına girmişler....
senin gibi hissenin ....şimdi satsak tavan yapar.
Sen sat tavan yapsın zararını gurupça karşılarız :)
kardeş canınız sağolsun.ben çıkıyorum.sizlere hayırlı olsun
Benim canım çok sıkıldı ama çıkamıyorum
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kansız köpekler çok çıkmış gibi en çok sen değer kaybediyorsun. Allah sizlere bu parayı yedirmez inşallah.
Çok sevgili spek'e
Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!*
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!*
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
% -1'in üzerinde düşen bir tane çimonto kağıdı yok. Bizimkisi % -2.39 ....Bravo
Dün yüzde 10 yükselen kagit bugun yuzde 3 geri geliyor. Sen ne kadar yükseldin de bu kadar geri geliyon a.q
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmıyım yazmıyım dedim ama özellikle sayfada ve dolayısıyle rezil kağıtta yeni olan arkadaşlara birşeyler yazmak istedim.İşte dostlar böylesine rezil bir kağıda sahip olan ben arkadaşlarım sizlerin 3-4 günde gördüğünüz saçma sapan manzarayı yaklaşık 2 senedir yaşıyoruz.Tek yaptığımız icraat SELAM (!), SEVGİ(!)VE SAYGILARIMIZI(!) başta rezil kağıdın REZİL YÖNETİCİLERİ VE MİRASYEDİLERİ olmak üzere meydanı bomboş buldukları için istedikleri gibi AT OYNATAN SPEKLERE GÖNDERMEK oluyor..İnanın 5'li kademeleri görürsek hiç şaşmam.Hoşçakalın.
geliyor. geliyor. çokta fifi. geliyor. ytd