toplam varlıkları 135 milyon
borçları toplamı 76 milyon
% 30 unu halka ırz 97 milyon inanılır gibi değil ytd.
Printable View
toplam varlıkları 135 milyon
borçları toplamı 76 milyon
% 30 unu halka ırz 97 milyon inanılır gibi değil ytd.
% 30 ü 97 milyon ise % 100 ü 323 milyona denk geliyor halka arz fiyatı aşırı şişkin hesabını iyi bilenler zarar etmez baldayı haklı, aslında taka da haklı fakat güvendiği dağlara kar mı yağacak kâr mı yağacak yakında görecektir.
Özelleştirme idaresinde satın alım yılı; 2003
Özelleştirme idaresinden satın alma bedeli; 22,400 milyon usd.
Güncel kurla satın alma bedeli; 85,120 milyon tl.
Halka arz yılı; 2018
Geriye kalan işletme hakkı süresi; 15 yıl
Güncel piyasa değeri ; 393 milyon tl.
halka arz edilen % 30 tutarın bedeli; 117.900 TL.
Not; Albayrak grubu hakikatten zeki ve akıllı bir grup; 30 yıllığına işletme hakkına sahip limanı 15 yıl işletip inekten sağılacak iki kova sütten 1 kovasını içtikten sonra, geriye kalan 1 kova sütü satın aldığı usd bedelin yaklaşık 50 fazlasıyla ilk halka arzda % 30 hisse satış geliriyle sağlamış durumdalar.
hırsızlıgin adi olmuş akıllı yani bu para helal mi şimdi? buna izin veren devlet ve SPK milli mi? hak mi bu? kendine ait olmayan şeyi nasıl halka arz ediyor bunlar SPK olmuş hırsız ortağı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akıl fukara olunca zihin ukala olurmuş
hıyarım var diyene tuzu kapıp kaçıyoruz malesef ytd.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
Bunlar 33 yıllığına kıralamıs ya lımanı pekı sonra ne olacak spk nasıl musade ettı buna ıhaleyı alamazlarsa nr olacak bu nasıl ıs anlamadım
Ben aldım düşer çıkar sıkıntı yok kar zarar olur dün bir bu gün 2 daha ben buradakiler kadar sıkıntı yapmıyorum bir akıllı kendileri gibi görenler hadi arkadaşım başka yere buradan ekmek yok size
vay vay vayy yıl 2018 adamlar yıl 2033 hesaplıyorlar, be birader 15 sene sonrasını düşünmeden önce 1 ay sonrasını bi düşün önce bilanço gelsinde bi görelim , o anki konjöktür ne olacak,şartlar ne olacak, bu ne bilinçsizce daha 3. günde böyle saçma yorumlar yaparak insanları demorilize etmeye çalışıyorsunuz.Yıl 2018 daha
Adam gıbı yorum yaptım sacma demek senın haddıne degıl ayrıca bende hıssedeyım ben gercekten goz gore gore spk nasıl ızın verdı onu soyluyorum.cevap verırken adam gıbı lısanı munasıple anlatmak gerekır sacma dedıgın benım şahsı kanaaetım ve ona dıl uzatmak da senım haddın degıl
Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, Trabzon Limanı’nın halka arzıyla ilgili Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. Ermiş, limanın halka arzının özellikle küçük iştirakçilere fayda sağlayacağı inancında olduğunu belirterek, Nisan 2018’de temettü dağıtacaklarını söyledi. Modern İpek Yolu üzerinde Asya ve Avrupa kıtaları arasında lojistik hizmet veren Trabzon Limanının halka arzında büyük ilgiyle karşılaştıklarını vurguladı.
Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, Trabzon Limanı’nın halka arzıyla ilgili Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. Ermiş, limanın halka arzının özellikle küçük iştirakçilere fayda sağlayacağı inancında olduğunu belirterek, Nisan 2018’de temettü dağıtacaklarını söyledi. Modern İpek Yolu üzerinde Asya ve Avrupa kıtaları arasında lojistik hizmet veren Trabzon Limanının halka arzında büyük ilgiyle karşılaştıklarını vurguladı.
yaklaşık 1 ay sonra 2017/12 bilançoyu ve Nisan 2018 deki temettüyü bi görelim arkadaşlar
Benım elımde 1000 lot var malıyet 19.70 &70 temettu vereceklerı soylenıyor ben 1000 lot ıcın ne kadar temettu alacagım
ayrıca 3 ay elinde tutan yatırımcılar içinde bir bonus vs olması lazım anlatıyorlardı
nekadar az bilirseniz
okadar şiddetle savunursunuz
Memur adamın ne demesini bekliyorsunuz, patronu halka malı yeni arz etmiş, hiç benim malım kötü dermi, tabi ki malımız güzel der?
Arkadaşlar satın aldığınız sözleşme, o da 15 yıl sonra bitecek o zaman süreci sonra elinizde ne kalacak?
Liman işletmesini çok seviyorsanız borsada limanı kendi mülkü olup 15 yıl değil sonsuz süreli işletme hakları elinde olan onlarca şirket var, benim bildiklerim; tekfen(kardeniz ve akdeniz limanları), petkim, nuh çimento, bursa çimento, akçansa benim bildiğim limanları olan şirketler.
Bunlardan bazılarının piyasa değeri bu liman işletme şirketinin piyasa değerini çıkarırsanız geriye bir şey kalmayanları var içlerinde, hangileri derseniz onları da siz araştırın bulun.
Buradaki yorumlarla yatirim yapmayin arkadaslar. Yorumlara Bakiyorumda sanki 3 yil once borsada isleme baslamis firma. Dun bir bu gun iki bismillah. Tahta iner cikar yolun daba sifir noktasi. Hepinize bol kazanclar.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topalla yatan aksamak ögrenir hesabıı
en doğru yorum sizin sayın baldayı :)
önümüzdeki 5 yılda dağıtılabilir kârının %70 ini temettü olarak dağıtma garantisi veriyor nisanda temettü var ayrica halka arzdan sonra elinde 2 ay tutan yatırımcılara %2 bonus hisse veriliyor...
şimdi hesaba katılmayan galata portun kapatılması ile gelecek gemiler, kiraya verilebilecek atıl alan ve kullanilabilir atıl kapasite nin çevredeki madenlerin ekonomi ye kazandırılması ile artması..2033 de bu biten kiranın uzatılması durumunda fiyatin 3-5 kat artabilir bunları hesaba katmadan konuşuyoruz.. ayrıca gelirler dolar ve giderler TL cinsinden
başta moralim bozuktu şimdi çok daha iyi olacaktır düşüncesindeyim, inşallah
Takaslara bakınca genelde ortalama 20 tl üzeri maliyet var sonuçta kimsede toplu mal yok gibi...kafamdaki soru uşaretleri 1. Ptesi hacim nasıl olacak 2.
Yabancılar ilgi gösterecekler mi..nisan temettüsü varsa yabancı gelmeli yabancı ilgisi olursa 30 üstüne oturur..gibi...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inshallah !!!!!
Cumartesi gecesi saat yarım.6 üye 25 ziyaretçi topiği okuyor.Bu reytinge bakılırsa albayraklar halka arzı cidden yapmışlar kağıdı, küçük yatırımıcıya istenen oranda dağıtmışlarsa artık düşüş başlar, yok istenen kadar satış olmadıysa biraz yükseltip sonra asıl halka arz başlar.Yeni halka arzların maalesef bizdeki olayı budur.Dikkatli olmak lazım arkadaşlar.
Milleti güzel düdüklediler ...ŞİRKET gelem paraları ne yapacak buna bakın ...borç ne kadar ona bakın kısa vade uzun vade dikkat edin sonuçta elinizde bilmediğiniz görmediğiniz bir limanın hisseleri var
Hükümet aselsanın halka arzından tırstı.Yabancılar almıyacağız dediler galiba.E aselsana gelmeyen talep, bu limana 6 kat olarak nasıl geldi acaba.Demek ki aselsandan korkan yatırımcı trabzon limanını ,safkarı falan daha sağlam gördü.Ya da aselsanda öyle yukarı çekip kağıdı çakma falan bu ortamda zor operasyonlar olduğu için mi tırsıldı acaba.İnsanın aklına bin türlü düşünce geliyor.Konu İMKB yeni adıyla BİST olunca her şey mümkün di mi arkadaşlar.
kiyaslaman çok yanlış.
aselsan 100 birim- 20 katlı residans
trabzon 15 birim -4+1 daire
safkar. 2 birim - 1+0 daire
bu açıdan bak.aselsanin su anki arziyla gelecek para ile 2.5 aselsan yapılıyor.miktar çok yuksek
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hisse çıkalı 2 gün oldu. 15 sene sonrasının hesabını yapıyorsunuz.önümüzdeki 5 sene temettü dağıtacak.önümüzdeki 7 gün 15.50 nin altına düşürmemek için her gün alım yazılacak.karlı bir şirket.ben olumlu görüyorum.p.tesi hisse yukarı yaparsa bu olumsuz yorumlar ne olacak çok merak ediyorum.hisseyi tuvalet kağıdı yapanlar utanacakmı?12 aylık kar açıklanacak temettü cebe konacak.diğer taraftan burası borsa her hisse risk taşır.1 de olur 100 de olur onu sadece tahta yapıcı bilir.ytd
Selamlar, bencede kiralama isine cok takilmamak lazim. Zira bir Kanun hukmunde kararnameye bakar. Ya da torba yasaya, kiralama sozlesmelerini 50 yila uzattim deseler kim ne diyebilir. Aciklayacagi kara bakalim. 9 ayda 23 milyon aciklamis. Son 3 ayda ayni performasinsi gosterse 30 kusur milyon kar aciklamis olur. Sermayesine gore bence iyi rakam. Gerci burasi borsa, kurtlarin ve kuzularin oldugu sofra. Herkese hayirli kazanclar. Su an icin elimizde patladigini dusunmek icin cok erken.
Duygularınızla borsa yaparsanız donunuza kadar alırlar boş lafları geçin şirketin karı zararı geliri borcu temettü özellikle iyi hikaye borsa için bunlarla ilgilenin ozaman belki don kıçta kalır
herkez şirketin 56 milyon tl borcundann bahsediyor evet doğru ama Albayrak Turizm Seyahat inş.tic aş den 66,794,818 tl alacağı var şirketin ve 2020 yılı sonuna kadar ödenmesi için protokol yapılmış, halkarz gerçekleşirse ( nitekim gerçekleşdi) muhtemelen bu paradan ödeyecekler...finansal tablolar sayfa 39 dan teyit edilebilir
Ayrıca 2017/9 bilançosuna görede hisse başına kar 1,54 kuruş olmuş...ytd
bence oldukçada güzel kar
Ayrıca ÖZsermayesi 56.957.414
Sermayesenin nerdeyse 3 katı,,, haala kötümser olmak için bi sebeb varmı, söyleyinde bizde bilelim arkadaşlar...
bilgi için teşekkürler