3449 da 4 alici olustu suan
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3449 da 4 alici olustu suan
ustat ögrendin
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eger reis bu konunun peşini bırakmazsa bu iş çok su götürür yok vazgecerse sıkıntı... Seçim dönemi yaklaşıyor bu konuyla beraber muhalefeti sıkıştırabılır..
ekranin alti bos diger senetler gibi degil onlar anlik islem goruyo
tm adres nedir, girmek için hangi program.
tam adresi yazarmısınız birde nasıl indirip açıyoruz
http://www.borsagundem.com/haber/12-...ilecek/1353842
su götürmez bir gerçek
İşbankasındaki Atatürk hisselerinin Hazineye devri konusunda çalışmalar sürüyor. Önümüzdeki ay düzenlemenin meclise gelmesini bekliyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İş Bankası’nın iştiraki olan Şişe Cam'da da Hazine’ye gelmesi gereken pay var' dedi. Anlaşıldığı kadarıyla önce İş Bankasındaki % 28.06'lık Atatürk hisseleri Hazineye devredilecek. Ardından İş Bankası iştiraklerindeki Atatürk Hisselerine isabet eden bu payların oranlarınca yönetim kurullarına da atama yapılabilecek. Borsadaki ISCTR, ISGYO, ISFIN, ISYAT, ISGSY, TSKB, TSGYO finans grubunu SISE, TRKCM, ANACM, DENCM, SODA cam grubunu oluşturuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası'ndan sonra Şişecam hisselerinin de Hazine'ye devredilebileceği açıklaması hisseye satış getirdi
Şişecam hissesi düşüşte. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek “Bir başka şey daha var: Türkiye Şişecam... İş Bankası’nın iştiraki. Dolaylı olarak bu nereye gidiyor? Onlara da (CHP) gidiyor. Yani, Şişe Cam’dan da Hazine’ye gelmesi gereken pay var†dedi.
Hisselerin Hazine'ye devrolacağı beklentisi satışları beraberinde getirdi. Saat 10:44 itibariyle yüzde 3.47 oranında düşüşle 5.29 lira seviyesinde işlem görüyor.
Şirketin yüzde 66.16'sı İş Bankası'na ait.
10 kasımda iş bankası hisseleri devri mecliste olabilir böylece atamızın ölüm yıl dönümünde vasiyeti kurdugu parti Chp değil AKPARTİ tarafından vasiyete uygun şekilde ilk şekliyle mecliste oylanabilir.
Böylece, vasiyete ihanet eden bir chp den vasiyeti atamızın istediği vasiyet ettiği şekliyle kabul edip yerine getiren bir AKPARTİ yi görecez.
ATAM SEN RAHAT UYU, VASİYETİNE İHANET EDENLERDEN YAKINDA KURTULACAKSIN !
RUHUN ŞAD OLSUN.
eşleşme nedir arkadaşlar
3499
ıskurda 1 tane eşleşme var şu an ve 70000 lırada
isb de
3499 da 2 lot alıcı 70 lot satıcı var.
9 lot alıcı 62 lot satıcı oldu
ama değişiyor ara ara
O 70 eslesen pay miktari satan degil
Size katılıyorum. Aslında herkes in büyük bi cesaretle isbtr ye saldırması gibi bir durum yok şuanda. Dediğiniz gibi fiyat halen küçük yatırımcıların alım yapabileceği seviye de olmasına rağmen tavan açmadı, yani warren buffet gözüyle bakarsak insanlar korkuyor şuanda. Neden 3 katına çıktı 1 ayda hisse diye, ama beklenti bunun çok ötesinde.
Yıllık temettü geliri 5-6 bin TL seviyesinde olan bir hisse 35 bin TL altında işlem görmez. Bu hisse de bu "olasılık" fiyatlaniyor. Ayrıca hisse yonetiminde söz sahibi olmak için verilecek "olası" bir savaş fiyatlaniyor ki bu da bu hissenin degerinin 50-60 bin TL olabilmesi anlamına gelir. Beklenti mevcut fiyatın halen çok ama çok üzerinde..Yani gidilecek daha çok yol var gibime geliyor.
***Tek mevzu bu olasılıklar ne zamana kadar hangi beklenti ile fiyatlanacak.
***Bunlar sadece olasılık , dolayısıyla YTD.
ytd
isbtr 'nin iskur ve isatr ayak uydurmasını beklerdim olmadı
[QUOTE=mavideniz000;2763080]isbtr 'nin iskur ve isatr ayak uydurmasını beklerdim olmadı[/
haber akışı etkiler sabretmek lazım.şahsen meclise gelene kadar bekleyeceğim.
eger işkur ve isa da bir gelişme olursa otamatikman isb de de olacaktır.
birinde olup diğerinde olmamak gibi bir durum sözkonusu olamaz.
kurucu hisse ve imtiyazlı hisseler diye meclisteki kanun bu şekilde düzenleme olacak
ayrıca arkadaşım milletvekili henüz görüşmedim yakın bir zamanda meclise gelecek kanunla ilgili görüşür bilgi alabilirsem burda yazacam.YTD.
3449 da tahtaya yazılan 70 lot vardı hepsini aldılar.
siz yazın hemen alırlar.:))
yaww nasıl oldu anlamadım bir anda tahta boşaldı. kim aldı nasıl aldı kaçtan aldı anlamadan vınn :)
3500 e 20 lot alıcı geldi
alıcı 30 lot oldu
9 lot satıcı var.
Açık ve net olarak yazıyorum;
Beklenen gerçekleşirse zengin olursunuz,
Yok eğer olmazsa paranız üçte birine inebilir...
Not: Yorumum yeni girecek olanlaradır, eski sahiplerine bir sözümüz yok, herkes pozisyonunu buna göre açsın...
Eskiye dönük araştırmaların bir faydası olmaz, yeni durumda neler yapılacak ona bakmak lazım, sonuçta herkes zamanında bu chp hisselerine bir el atmış ama neticede hep mahkeme kararıyla geri alınmış, bu sefer durum ne olacak bakalım..?
http://www.resimag.com/p1/5dab11b1c2.png
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş bankası yönetimi kurucu ve imtiyazlı hisseleri imha etmeyerek hayatının yanlışını yapmıştır, zamanında fırsatı varken hak sahiplerine haklarını ödeyip bunu yapsaydı şimdi bu hallere düşmezlerdi...
Eğer bu hisseler hazineye geçtiğinde de imha edilmezse sahibi olanın başına yine bela olmaya devam edecektir, zamanla iktidarlar değişir, mahkemelere müracaat edilir yeni kararlar aldırılır.
Velhasıl ne zaman ki bu hisseler imha edildi o zaman bu konu kapanır...
Öküz öldü ortaklık bitti diye atalarımız boşuna dememişler..
iş bankası emekli müdür rahmetli dilaver abi yi tanıyanınız var mı ?balıkesir den çok konuşmalarına misafir olmuştum iş bankaları hisseleri hakkında mevzuya
Ne diyordu rahmetli
3800 de 6 tane eşleşme var şu anda
Saglam alis geldi hayirlisi bakalim ytd
çok anlatmıştı ballandıra ballandıra belki 20 senelik mevzu 1999 dan beri anlatmıştı en son 4 5 sene evvel görmüştüm rahmetli olmuş nasip olmadı görmek kendisine
3860 ta 15 eşleşme alış satışta bekleyen yok
3860 alışta
tavan olacak