1 haftadır 414k ya satış yazıyorum bakan yok...Burada milyonlar değer biçen kişilerin iyi niyetli olmadığını düşünmeye başladım artık...:drunk::notr:
Printable View
1 haftadır 414k ya satış yazıyorum bakan yok...Burada milyonlar değer biçen kişilerin iyi niyetli olmadığını düşünmeye başladım artık...:drunk::notr:
reis bi satta kurtulalım ya..
Satan olsa da alsak
tavanda hocam o satış, orta yolu bulsak bekletmem
umarım çıkar bir tane satan :) hayırlısı diyelim
yıllar boyunca kurucu ortalama 5-10 bin binlerde dolaşırken Atr 2-3 katı 15-20 binlerde idi...şimdi Atr yarısı bile değil..
Kurucu da sadece temettü imtiyazı var iken Atr de hem temettü hem bedelli-bedelsize katılma imtiyazı var diye kuruculardan Atr ye geçiş yapmıştım... Kurucuda hisse sayısı 2458 adet iken Atr de 1000 adet toplamları biraz da o yüzden Atr de alım satıma yazan pek olmuyor...ytd ve hayırlısı olsun diyelim..
Kurucuyu tahminimce banka topluyor. Ama isb ve isa da o kadar agresif davranmıyorlar. Umarım herkes beklediği fiyatlara satabilir.
bugün de satan yok
İSATR adet sayısı çok az,muhtemelen topludur. KY de bir elin parmakları kadardır.İMTİYAZ ve Nema hakları geri verilse paha biçilmez diye düşünüyorum YTD
bakalım bugün alabilecek miyim
İSATR forumdan bir arkadaş mı aldı acaba, Alana satana hayırlı olsun İnşallah
valla 4 gündür emir veriyodum ama alamadım
1 haftadır tavandan veriyordum emiri, kısmet değilmiş demek
Alıcı QNB Satıcı İŞ
iş ufak ufak satıyor, tavan güncelleniyor
sabahki dünkü rakamdan olan tek emir benimdi, akşamki tavandaki tek emirde benim ama maalesef denk gelmiyor
Bedelsiz sermaye arttırımı için KAP geldi.
Bankamızın 25.02.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Bankamızın 10.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde ödenmiş 4.500.000.000 TL sermayesinin, 5.500.000.000 TL artırılarak 10.000.000.000 TL'ye yükseltilmesine, artışın tamamının olağanüstü yedek akçelerden karşılanarak, ortaklarımıza bedelsiz kaydi pay olarak verilmesine, sermaye artırımına ilişkin olarak ilgili mercilere müracaat edilmesi ve sermaye artırım işlemlerinin yürütülmesi hususlarında Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir.
işatr 97.7 adet işctr alacak.....
A Grubu, ISATR, TRAISATR91N6
1.000
97.774,170 TL
9777,41700%
C Grubu
C Grubu, ISCTR, TRAISCTR91N2
Nâma
B Grubu, ISBTR, TRAISBTR91N4
29.000
141.772,550 TL
488,87086 %
C Grubu
Verilen C Grubu bedelsize göre A nın B ye oranı 20* kat görünüyor.(250000 TL ile sınırlandırılmış görünüyor ) YTD
Genel kurul kapı geldi
Kar dağıtımları belli olduEk 28305
Hisseye bloke nasıl koydurabiliriz?
Hayırlı olsun st20
teşekkürler meslinak. yarın deneyeceğim blokajı
Kafada bitirdik o işi 5 yıldır bekliyoruz Kuleye davet etmelerini.
Tabandan satış koyan kişinin amacını merak ettim doğrusu.
Kimin satış koyduğu önemli, panikletmek amaçlı da olabilir.Bedelsizde B nin 20 katı, temettü de 14 katı olan bir değer var ortada.Ya Btr çok pahalı ya da Atr çok çok ucuz bu hesaba göre.Bekleyip görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler İnşallah. YTD
a b ve kurucu hisseler için whatsapp grubu var mı?
İlgide kayıtlı açıklamamızla Mehmet Nebil İzgi vekili tarafından Bankamız aleyhine, 1991 tarihli Olağanüstü Genel Kurulumuzda alınan, kurucu paylara ödenen temettülere ilişkin kararın ve ilgili esas sözleşme değişikliğinin yokluğunun tespiti talepleriyle dava açıldığı duyurulmuştu.
Mahkemece, 24.03.2022 tarihli duruşmada, 31.05.1991 tarihli Bankamız Genel Kurul Kararının yokluğunun tespiti talebinin reddine karar verilmiştir.