sayın hfy , umarım dedikleriniz olur zira ben bu kadar dönek kağıt görmedim şimdiye kadar , ha bir de kristal var...
Printable View
sayın hfy , umarım dedikleriniz olur zira ben bu kadar dönek kağıt görmedim şimdiye kadar , ha bir de kristal var...
Değerli şirket ortağım dediklerime sonuna kadar inanıyorum
Ne biliyor ve inanıyorsam buraya onları yazıyorum
Kesinlikle etkileme amaçlı yazmadığımı ifade edebilirim
Bugunkü satışı Halk Yatırım yapmış 13000 lot satarak
Sanırım paraya ihtiyacı olan bir yatırımcımız olsa gerek
Dolayısı ile şirketimizle ilgili elde bulunan gerçekleri gözönüne aldığımda korkacak bir durum yok
Aksine pozisyonumu fazlalaştırmak için yapılan bu satışlar benim için oldukça faydalı
Çok kısa bir zaman içinde şirketimiz hakettiği fiyatlarda değerleneceğine inancım tam
Tüm ortaklara iyi kazançlar...YTD...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7faa5bb3a4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4631bd5040.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b2ace972da.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
2005 ten beri borsadayım bu eşşeğin gördüğü maksimum rakam yalan olmasın 33'tü galiba. Yani 10 sene önce. O kadar zamandır kağıdı 7 ile 22 arası gezdirdiler yani 10 sene boyunca. Milletin lanet etmekte hakkı var bence.
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
bizim kağıt borsa çıkarken düşer,borsa düşerken çıkar.ters kağıt.
Kim bu sata sata bitiremedi..
alacak para olursa alır mıydım ki, 20.3 e düştü alayım diye seviniyordum geldiği yere bak...
Sayın şirket ortağı bence moralini bozma
Bir gün gelecek herkes şirketimizin hissesini almak için sıraya girecek fakat 50 tl li fiyatlardan ancak alabilecek
O günün çok uzak olmadığı düşüncesindeyim
Ben şahsen şirketimize sonuna kadar güvenen birisi olarak gayrımenkullerimden nakite döndüğüm miktarları bu fiyatlardan
satın alarak şirketimizdeki payımı artırmaya devam ediyorum
Sayın borsacım sen de biraz sabırlı ol bence
On sene önceki 33 lü fiyatları fazlasıyla telafi edecek bir şirketin ortaklarıyız
Biraz daha sabredin
Kesinlikle tahta yapıcı spekülatörün algı oyunlarına yenik düşüp bunca zaman cefasını çektiğiniz
şirketinizin herşey olumlu olmuşken hisselerini satmayın tavsiyesinde bulunuyorum
Şahsen ben öyle yapıyorum
Ayrıca değerli arkadaşlar geçtiğimiz sene mares otelimizi kiralayan Alman merkezli Labranda şirketi
mares otelimizden son derece memnun olduğunu düşünüyorum
Bu yaz sezon boyunca otelimizin 1100 yatak kapasitesi tamamen dolu bir şekilde sezonu geçirdiler
Otelimizde konaklayanların yüzde 90 ı Rus turistlerden oluşuyordu
İnanmak istemeyenler googla Labranda mares otel yorumu yazsın
Gelen siteden otelimizle ilgili yorumları okuyarak otelimizin yüzde yüz dolulukla çalıştığını görsün
Değerli arkadaşlar biraz daha sabırlı olalım ve şirketimize güvenelim
İki hafta içinde dokuz aylık bilanço gelecek
Kar rakamımızın üç dört trilyon olacağını düşünüyorum
Ayces, martı otel, metur otel, Kuştur, Utopya otel gibi borsada işlem gören diğer turizm
şirketlerine baktığınızda hiçbirinin mali yapısının ve karlılığının bizim şirket gibi olmadığını görebilirsiniz
Dolayısı ile şirketimizle ilgili yepyeni harika günlerin başlangıcının çok çok yakın olduğu düşüncesindeyim
Herkese iyi bir gün olsun...YTD...
arkadaşlar son zamanlardaki yükselişin sebebi 49 yıla uzatma meselesindeki beklentiydi,dün itibariyle başbakan turizm bölgelerindeki otellerin kiralama süresini 49 yıl daha uzattık şeklinde açıklama yaptı dolayısıyla beklenti bitti ve klasik beklenti satın alınır gerçekleşince satılır durumu şu anda gerçekleşiyor o sebeple hisse önceki fiyatlarına geri dönüyor,hisseyi yükseltilmiş fiyatlardan ky ya satmak içinde biraz tecrübesi olan herkesin farkettigini tahmin ettigim gibi ne gerekirse yapılıyor,hiç zamanım olmadıgı için kimse lütfen bana cevap yazmasınki konu uzamasın,sadece gördügümü yazdım bitti,hissenin gelecegiyle ilgilide bilirkişi raporu iyi gelirse çok iyi kötü gelirse çok kötü olacaktır bunuda söylemiş olayımki kimse bişey sormasın yoksa özelden çok soru geliyor,herkese bol kazançlar dilerim,yazdıklarım kendi düşüncem olup asla yatırım tavsiyesi degildir
Sayın gökhankaya zamanın olursa yorumumu okursun
Lakin burda çok küçük birikimlerini değerlendiren ve şirkete ortak olan hissedarlar yanlış bir algıya kapılmasın
diye yaptığın yoruma açıklık getireyim istedim
Öncelikle 49 yıllığına tekrar uzatılan turizm tahsisinin beklentisinin bittiğini
ve hissenin düşüşe geçtiğini yazmışsın
Esas beklenti şimdi başlıyor
2006 yılında şirket mares otelin satılması ve değerlendirilmesi kararı aldığında 6 tl lerden 35 tl ye bir ayda
gittiğini hatırlatmak isterim
Ayrıca son iki üç gündür 49 yıllık tahsis sürelerinin yenilenmesi kararı sonrası
martı otel ve martı gyo hisselerinde yüzde 50 lik yükselişi dikkatlerinize getirmek isterim
Ayrıca talya otelimizin yürütmesinin durdurulması ile ilgili süreçte
bilirkişi raporunu 11 temmuz 2017 de mahkemeye sundu
bu bilgi 6 aylık faaliyet raporumuzda yazıyor
Ben şahsen bu konuda bir sorun olacağını zannetmiyorum
Çok kısa bir zaman içinde Talya otelimizin yapımına yönelik tüm hazırlıklar bitmiş olacak
1 ekimden itibaren yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliği de bizim açımızdan olumlu
Son olarak birkaç gün önce basında yer almıştı
Yapı ruhsatlarının verilmesinde tek imza dönemi getirilerek inşaat süreçleri kısaltılıyor diye
Dolayısı ile sayın ortaklar kasada bulunan 35 trilton nakitimiz ile
Sahip olduğumuz turizm teşvikimiz ile Talya otelimiz çok kolay bir sekilde yapıcaktır...YTD...
Sayn hfy iyi guzel soyluyosunda fazla iyimsersin.. ne zamndan beri bu kagidi tasiyosun.. bana biraz pazarliyosun gibi geldi
benim ne demek istedigimi işi bilenler anladı,kimse lütfen bana bişey yazmasın zamanım yok,otel konusunda gelecek haberin olumlu yada olumsuz olması hissenin gelecegini belirleyecektir,geriye kalan herşey boş şu anda
Arkadaş melek yutmuş . Birden ortaya çık iyumserlik dağıt. Bu kadar kolay olsa keşke. Burada olan uzun vadeli yatirimci durumun zaten farkında Ytd
Sayın baranağa ben hiçbir zaman kağıt pazarlama gibi bir durum içinde olmam
Yazdıklarım tamamen kişisel düşüncelerimdir
İsteyen dikkate alır istemeyen almaz
Yazdıklarım basında yer alan doğru bilgilerdir
Bu bilgileri bir araya toplayarak şirketimizin gerçek değerini ortaya çıkaran rasyonel bir değerlendirme yapıyorum
Ne zamandır şirketimizin hissedarı olduğum konusu ise oldukça uzun bir zaman diyebilirim
İki sene önce 13 tl fiyatlardan almıştım
Şu anda da alımlarıma devam ediyorum
Talya otelin imar konusu çözüldü eli kulağında yeniden yapıma başlamak için
Mares oyel ise 49 yıllığına yeniden başlıyor
Şirketimiz koç holdingin iştiraki
Antalya talya otel Vehbi koçun yaşamını yitirdiği otel
Ve çok uzun zaman talya otelde yaşadı rahmetli Vehbi koç
Dolayısıyla koç holding tüm yasal prosedürleri hallettiği için çok kısa zaman içinde inşaata başlayacağını düşünüyorum
İsteyen alır isteyen satar
Ben şahsen pozisyonumu koruyan ve nakit elde ettikçe de hisse sayımı artırma yönünde tercihimi kullanıyorum
Herkese bol kazançlar...YTD...
Kardeşim neden yazdıklarımı melek yutmuş, birden ortya çık iyimserlik dağıt diye önemsizleştiriyorsun
Sanırım sen şirket hissedarı olmanın ötesinde gerçek hissedarların elindeki hisseleri satması ve bu ucuz fiyatlardan birilerinin
malı kapması için görevli bir kişisin
Aksi olsa yazdıklarımdan gayet memnun olur ve sen de temel analiz kapsamın birşeyler yazarsın
Dolayısıyla gerçekten uzun zamandır şirketimizin hissedarlarının rahat olmasını yazdığım doğru bilgiler ışığında tavsiye ederim
Kısa vadede çıktığı yerden düşer tekrar çıkar tekrar düşer tekrar çıkar tekrar düşer
Son yedi ayda yaptığı gibi
Bu hareketler gayet doğal
Esas gideceği yere odaklanırsak şahsen ben üçlü rakamlara odaklandığımdan bu iniş çıkışlar beni ilgilendirmiyor
Aksine pozisyonumu artırmam için bana fırsat sunuyor
Dolayısıyla ben rahatım...YTD...
Ben HFY nin mantıksız konuştuğunu düşünmüyorum.
Teşekkür ederim sayın Borsacım.
Gerçek bir şirket ortağı yaklaşımı ortaya koyuyorsun
Türkiyenin en dürüst grubu koç holdingin iştiraki olan Maalt a ortak olmamızın olumlu sonucu elde edeceğiz inşallah
Koç holding gibi dürüst bir kurumsal yapı diğer şirketlerindeki hissedarlarının haklarını bugüne kadar
nasıl gözetip ortaklarını ziyadesiyle mutlu ettiyse bizleri de Yüce Rabbimizin izniyle mutlu edecektir
Yeterki yapılan olumsuz algılara yenik düşmeyelim...YTD...
Cevap hakkı doğduğu için yazıyorum. Gereksiz yazmak istemem. Benim yazımda zaten uzuncular herşeyin farkında diye belirttim. Belkide surekli acı çekmekten sizin yazdiginiz yazilar bana fazla toz pembe geldi. Şunu iyi bilinki acizene bir yatirimciyim görevli kişi değilim.
Mantıklı konuşuyor belki ama bana da biraz fazla iyimser geldi, sayın hfy kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama dışardan görünen biraz pazarlamacı havası. Umarım ben yanılırım ve özür dilerim.
arkadaş uzun uzun yazmış bizim de bildiklerimizi.zaten bizlerde biliyoruz.pazarlamacı demek yanlış olur.bilgi paylaşımı yapmış.teşekkür ederim sayın hfy.arasıra yazın lütfen forum çok sakindi uzun zamandır.
Hfy sen burda yazmaya basladigindan beri kagit hep dusuyor duserkende oncekiler gibi hacimsiz değil hacimli dusuyor.. mutlaka tesaduftur..
Sayin hfy seni kastederek soylemiuorm ama ne zamn birileri cikip burda cok olumlu, hayal vari soylemlerde bulunmaya basladiysa dusus basliyor.. zanedersem ki elindeki mali bosaltip kaciyor.. kimler geldi gecti boyle bir bilsen.. sende kalkip bide üç lu rakamlardan bahsediyosun biraz fazla ucuk bir rakam gibi..
-2,3 hayırlı olsun...
Hfy nin umut dağıtmasıyla bir ilgisi yok. Bu zaten kağıdın normal hali. Bu sefer yukarıda daha fazla oyalandı o kadar. 16 lara gelip 1-2 ay sonra yine 21 lerde sonea yine aynı senaryo.
Aynen bende katılıyorum alsatcilar buna göre pozisyon alsınlar.uzun vadeciler benim gibi beklesin hedef 30 ve üzeri
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Syn. HFY üçlü rakamlar ne abi şaka mı yapıyorsun... Onca sanayi şirketi varken maalt mı üçlü rakamlara çıkacak yapma gözünü seveyim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadeciler madem hedef 30 niye tepede satıp aşağıda almıyorsunuz ? Ben bu hedefleri soda ve Petkim'de çok gördüm. Hissenin karakteri belli maden lot artırmaya bakarım ben. Geç öğrendik biraz gerçi.
3- 5 lira kâr için treni kaçırmaktan korkuyoruz. Hedef enaz 4 taban sermaye artırımı sonucu bedelli ve ya bedelsiz. Altın vuruş yani[emoji23]
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler HFY.. Paylaşıma devam. Uzun süre suskundu buralar.. Şirketin potansiyelini ortaya koyucu paylasimlara aramiza yeni katılan arkadaşlar için ve hafızamızı tazelemek icin her zaman ihtiyaç var..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bu hissenin 3 lü rakamlara çıkması için sadece bir sebep yazın tüm mal varligimi buraya yatiracagim... Saçma sapan konuşmayın adam akıllı destek direnç biliyorsanız yazın millet nerden girip nerden çıkacağını bilsin... Üçlü rakamlarmis peh. .. 40 50 TL desen neyse makul derim ama lütfen yani...
Buranin hareektlenmesi paylasimlarin artması midemi bulandirdi
Dikkatli olun poh pohçularin gazina gelipte bilinçsiz mallanmayin... Sonra ağlama duvarına dönüyor buralar...
Değerli arkadaşlar iyi geceler
Gün boyu yazılan yorumları şimdi okuyabildim
Değerli arkadaşlardan yorumlarıma değer veren kişilere teşekkür ederim
Yorumları değersiz bulanları ve üç haneli rakamları hayal görenleri ise zaman içinde daha iyi yorumlayabileceklerini düşünüyorum
Arkadaşlar üç haneli rakam hiç ama hiç hayal değil
Şöyle ki; 2006 senesinde dolar kuru 1.3 tl iken 35 tl fiyatı görmüş şirketimiz
Şu an dolar bazında 120 tl ye tekabül ediyor
Şu an yapılacak olan Antalya Talya Otelimiz faaliyete geçtiğinde en az 500-600 trilyon değerinde
şehir ve kongre oteli olacak
Ayrıca çıkması beklenen kanun ile turizm tahsislerinin yeniden 49 yıla çıkarılıyor olması da
Mares Marmaris tatil köyü otelimizin 1100 yataklı 130 dönüm büyüklüğe sahip
marmarisin en güzel oteli olan değerimizin de en az 400 triyon olduğunu varsayarsak şirketimiz için
ben şahsen 200 tl fiyatı hiç ama hiç abartı bulmadığımı ifade edebilirim
Bu yüzden fiyat ne olursa olsun ben rahatım
Dün halk yatırım satmış
Bugün finans yatırım satmış
Hiç ama hiç önemli değil
Önemli olan büyük resim ve sahip olduğumuz gerçek değer
Ve de şirketimizin koç holding şirketi olması
Tüm ortaklara iyi geceler
Yarının daha iyi olması dileğiyle...YTD...