Yuh sana be..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yuh sana be..
Üstad, bu ay başından beri yabancı ve emeklilik fonları 2.5 milyon lot mal satmışlar takaslara göre. Ben mal toplama göremedim.
http://https://i.hizliresim.com/PD98yN.png
Hangi arkadaştı rahip bırakılınca görücez demişti.. hiç tepki yok işe bak yaa.. her fırsatı satmak için kullandılar.. dün bütün haber sitelerinde Vestel’in arabasının haberleri vardı.. onu bile kullandı bu şeref yoksunları
bende göremiyorum ama hissediyon . sebastian malsizliktan kırılıyor
mal alabilmek için de baski kuruyor işte böyle şekil de görüldüğü gibi
Vay O.Ç. spek vay, şu günde gtünü yırttın ama
kırmızı yakmayı başardın ya !...
Sinir uçlarıyla oynamaya devam...
Madem öyle 6 70 lere gel de biz de yükümüzü artıralım.
Su katılmamış seni !...
Hakikaten cins bu hisse...
Kıymeti geç anlaşıldı yürü be koçum
yapıştır olum sebastian şunu tavana yahu
O kadar ağlamaya dayanamadı tahta. Yetmez ama evet!
kim daha çok ağlarsa ona bi cokoprens vercem orti :he:
valla ben bu kagiti 20 lerde bekliyorum bugun yuzde 12 cikmis hic heycanlandirmadi. umarim en kisa zamanda 12 yi gecer sonra 20 leri konusmaya baslariz. yatirim tavsiyesi degildir
Günün pastasını paylaşabilecek olan var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar kurumlara bakarsaniz tskb den cikan bugun satan ekip buraya gecti tskb ye yuzde 50 ye yakin prim yaptirdilar insallah bunada oyle bi prim yaptirirlarda herkes kazanir
Tahdada galip var gibi eğer oysa açıkcıları büyük öper bizde iyi kazanırız inşallah YTD
Bu hacim ve yükselişi destekleyecek bir haber olursa yükselişi kalıcı kılar. Benim beklentim mesela çinlilerle pil anlaşmasında somut bir adım yada bir yabancı ortak yada yerli otoyla ilgili somut bir adım gibi bir haber olsa çok iyi olur.. eğer bir haber düşmezse yine geri gelir
yapıştır olum sebastian şunu tavana yahu
Yalnız böyle giderse fena döktüler derim, şuan sinirden Bilgisayar, telefon kıran çok vardır. En iyi 6 ay sabır edip beklemek.
Tahtada inanılmaz açıkçı ( açığa satan ) var. Eğer alan ilk dört kurum malı boşaltmazsa 8.80 üstü kapar, basarlarsa 8.05 in altında kapayabilir. Saat 5' den sonra belli olur.
Bu işte bir .bnelik var, Deniz satıyor deli gibi.... Deniz satıyorsa bunun amacı ne olabilir ki?
İş yatırım açıkcı, dansöz Deniz satışta, bir baskı gelirse TEB üzerinden is yatırım gün sonu mecbur kapatır diye düşünüyorum.
alan ve satanları atabilecek bir arkadaş var mı? tşk
yönü aşağıya bakıyor ama heran ters yapabilir....hakkaten ters ve cins bir hisse..
haydi bakalım yukarı sorti mı yoksa aşağı sorti mi olacak bekliyoruz
aşağı gibi
yatırımcısını bu kadar deliye döndüren hisse görmedim desem yalan olmaz
Günlükçüleri mi öpüyorlar şimdi
Sağolsun TEB, Oyak, Garanti Ve Yapı Kredi dörtlüsü gene açıkcıları ihya etti. Dün açıkcılardan aldığını bugün geri verdi.
7.43 ten almıstım 8.61 sattım 1 haftada iyi kar bıraktı vestel :)
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.17 dende aldim 8.45 dende neye yariyor bu kadar beklentisi olan bi kagit yuzde yedi yapip eksi kapatiyor yuzde sekiz yapip eksi kapatiyor ne lanet kagitmis anlamadim
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.