Gerek yok kanka.
BMC devam etsin.
İkinci bir beklentiye gerek yok. Otokar teklif gelirse kabul etmesin bence, daha hayırlı olur firma açısından. Durumlar düzelince elinden alırlar yüksek ihtimalle. O yüzden gerenk yok :)I
Printable View
Gerek yok kanka.
BMC devam etsin.
İkinci bir beklentiye gerek yok. Otokar teklif gelirse kabul etmesin bence, daha hayırlı olur firma açısından. Durumlar düzelince elinden alırlar yüksek ihtimalle. O yüzden gerenk yok :)I
http://imageturko.com/?di=24UC
günlük..
tobo beklediğimiz ölçüde çalışmaya başladı..
tekrar ince çizim yapınca hedef 92.00 görünüyor ve bir önceki diple uyuşuyor..
yatay çizgi ile gösterilmiştir..
bu seviye geçilebileceği gibi
görmedende kar satışı gelebilir..
önemli olan formasyonun çalışmasıdır..
tabi bence..
http://imageturko.com/?di=5G7P
günlük..
birde böyle bir trendimiz vardı..
değdiği yer 83.00.
tam yerine geldik..
umalım ve bekleyelimki kırıp geçsin..
tabi bence.
Ne kadar da söz dinlemiş..
Kır belini Ali dayı kır belini vay ,
Sar kolunu Ali dayı sar kolunu vay vay.
Maliyet 100₺
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanış 83 olacak sanırım. Ytd
Artık neden olmasın diyelim mi?????.aklimda deli deli sorular.ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BMC ile ilgili yapılan haberlerin doğruluk payının ortaya çıkması ile hisse mis bir miktar daha yukarı gider diye düşünüyorum Ancak Otokar ihaleye tekrar girer mi ya da Otokar a teklif götürülür mü bizim bundan sonra resmi kanallardan gelecek Haberlere kenetlenme mis lazım Allah sonumuzu hayır etsin diyelim inşallah hak tecelli yerini bulur da Otokar Altay tankını üretmeye başlar şahsım ca zaten BMC firmasının bu işi yapamayacağı aşikardı hatalar hatalar hatalar!!!!!!!!!ytd
Arkadaşlar gerek BMC tarafından gerekse de otokar tarafından yapılacak herhangi bir açıklama olursa hemen paylaşalım lütfen.
Erdoğan: ALMANYA-TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİSİNDE ORTAK ADIMLAR ATACAK.
Tank ile alakalı olabilir mi acaba?????(motoru sözde Bmc gerçekleştirecek ti !!!!!!!!!)
İşte dediğiniz gibi bir haber çıkarsa tercih otokar olabilir mi????Bmc nın şu sakarya daki fabrika kurma işi ne oldu acep????aklımda deli deli sorular.biz yinede resmi açıklamaları bekleyeceğiz gibi.ytd
yukardaki günlük idi buda pazartesınden bugüne
http://666kb.com/i/dxckkedqi36k1z72g.jpg
dün ve bugün hariç takas
http://666kb.com/i/dxckpda4myxpq9eh4.jpg
Yaptığım çıkarma göre
Yabancı, alıcı buldumu veriyor.
Takip eden arkadaşlar son 15 dakikada t oparladı. Karanlık odaya girmeden 2 dak önce 82.25 t i. bir anda 82.80 O ldu.83 i lede k aranlık odadan çıktı. Son anda iyi toparladı. y. t . d
Uzun zaman sonra endekse göre oldukça iyi bir hafta geçirdi. Yine uzun bir süre sonra 80 üstü haftalık kapanış yaptı. Yabancının takaslardaki değişimi inandırıcı olmayabilir veya yeni bir operasyon için yerli bir oyuncu mal topluyor olabilir. Kısa vadeli indikatörler al'a döndü. Bu hafta ivme devam ederse 200 günlük üssel ve temel hareketli ortalamaları test etmek isteyebilir. 100 günlüğün üzerinde sıralı haftalık kapanışlar yaparsa trend değişimini teyid eder. Haber bağıl bir hisse olduğu için gelecek olumlu veya olumsuz haberler herşeyi değiştirebilir. Uzun bir süredir hesapta zararla bekliyoruz. İnşallah liayakat, ehliyet tekrar esas alınmaya başlar da eski şaşalı günelrine kısa sürede döner.
Otokar ın Ağustos ayında muhtemelen B.A.E. ne 1.750.000.000 TL tutarında teslimat yaptığı bunun da 9 aylık bilançoya yansıyacağı beklentisi ile son hareketin olduğunu, tank işinin yeniden gündeme geleceği yorumlarının yükseliş ile alakası olmadığını düşünüyorum.
Otokar BAE ihracatı için 13-17 Eylül tarihleri arasında başvurulabilen "Nakliye-Taşıma" ihalesi yapmış.Bu da Ağustos taki satış beklentimi destekliyor.
beyler eğer BAE ihracatı doğruysa ve yıl sonu kar beklentisi 1.5 milyar gibi bir rakam olursa hisse başına 62,5 TL bürüt kar düşüyor. değilmi?
Ağustosta teslimat , eylülde taşıma ihalesi mi?! 1,75 milyarlık BAE işi demek, 660milyon doların yarısı yapar,bu 5 yıllık iş halbuki?! Ciro ile net kar farklıdır. Manüpilasyon nedir, nasıl yapılır?sorusu geldi aklıma...
1,5 milyar tl net kar için kabaca brüt satış ne olmalı, benim hesap makinası error verdi de...
Sayın ZICO ben kar veya karpayı diye belirtmedim. Sadece Ağustos ayına mahsus 1.750.000.000 TL si savunma sanayi , toplam 1.900.000.000 TL lik bir satış rakamı bilgisine ulaştığımı paylaştım. Teyite ihtiyaç duyuyorum elbette . Bilen varsa yazabilir, araçların gümrüge teslimi satış yazmak , yada fatura kesip devlete bildirmek için yeterlimidir? Eğer yeterli ise nakliye sonra da yapılabilir. Fakat kaynağıma fazlası ile güveniyorum. Zaten 9 aylıkların açıklanmasına bir şey kalmadı. Piyasada sanki benim yazdığımı fiyatlıyor. Kesinlikle yatırımcıları yönlendirmek gibi bir niyetim yok. Teşekkür ederim.YTD.
yukaridaki konu ile ilgili daha fazla bilgiye sahip kimse var midir?
bu arada bu hisse gecen sene hisse basina ne kadar temettu vermisti ve dolasimdaki hisse senedi sayisi 24 milyon mudur? cevaplayacak varsa simdiden tesekkur
ytd
Şirket ile ilgili aradığınız cevapları resmi olarak kap.org.tr adresinde bulabilirsiniz
http://imageturko.com/?di=PAID
günlük..
83.00 olan direnç bölgesi zamansallıkla 82.50 ye düşmüş.
o trend üzerinde kalabilmeye çalışıyor..
olurda kalamazsa alttan gelen kısa vadeli yükselen trende kadar salınması normal olur..
tabi bence..