Yarın bugünden daha güzel olacak inşallah
Printable View
Yarın bugünden daha güzel olacak inşallah
ne oldu kağıt aniden brüt takasa mı girdi!!!
Ne oldu rızann hiissesi boyledr dedim cemasa bakn ornek alin dinlemednz taban 0.90 kurustan gelms fiyati yuksek uzak durun demstm
Erken taban yaptı... şöyle 2 leri bi görmeliydi..!!!
Endeksin rüzgarı vurdu sadece. Yakında toplar. Endişeye gerek yok bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu başlığı şu anda 24 kişi okumaktadır. (6 üye ve 18 ziyaretçi)
DRJIVAGO, cwn1564, emre73373, Milli Ali Osman, Nurundan85, ustun1
Bayağı ilgi çekti kağıt:)
Tabanda ne kadar mal vardır.
310 bin taban..
1,3 m toplam işlemle taban..
pek inandırıcı değil.. ama ne yapacağı hiiçççç belli olmaz..
246 bin kaldı!!!!
Öğleden sonra acar. 1.60 üstü kapatır bence. Yeterki endeks düzelsin.
Valla ben riske girip tabandaN biraz almıştım....
dediğim gibi rızanın elemanı bu sefer biraz acemi..
Yarısını verdim bile...
alım satım denklendi.. 1,060 bin küsür her iki tarafta..
Dönüyor alavere dalavere işleri yine her zamanki gibi..
Tabandan kayda değer alım yapanı incelemek lazım..
Hadi bi rekor daha kır, tek seansta tabandan TAVAN..!!!!!
Ayın 11 demi kalkıyor kredili işlem yasağı
Dikkatli olun tehlikeli hisse dedik rizann oldugu yerde sknti vardr
Peki kusura bakma sen söylüyorsun diye soruyorum. 0.90 kuruştan gelen bir kağıt olduğunu söyleyerek millete akıl verirken taban olan ve 0.90 kuruşa göre yüzde 60 tan fazla primli sahibi senin ifadene göre çok tehlikeli bir kağıdı niye aldın? Millete 0.90 uyarısı yapıyorsun taban yemiş bir hisseyi en önce sen alıyorsun bu ne kadar tutarlı bir hareket sence?Kaldı ki uyarıyı seans başında yapıyorsun ama 1 saat sonra kendi uyarının aksine davranıyorsun. Benim amacım seni eleştirmek değil tekniksiz temelsia burada bir kişiyi etkilersen yazıktır günahtır. Bir de on tane yorum yapacaksın daha önce hep tersi olacak bugün az aşağı gelince ben demiştim.Artık ben demiştimcilerden gına geldi. Evet sen demiştin ama 1.57 lerden beri 1.49 demiştin olmadı. 1.65 lerden yine aşağı dedin 1.84 oldu. Bugün tavandan 0.90 hatırlatması yaptın 1.60 oldu. Bence artık sırf Rıza gerekçesi ile birşey deme.Rızayı burada hisse alan yüz kişiden enaz 97 biliyordur. Bİr de madem spek kağıtlarına bu kadar mesafelisin Rıza nerde M.t Nerde sen ordasın be kardeşim.
Derinlik atabilecek varmi
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta inş.la 2 yi göreceğiz. Kısa vadede güzel olacak bence.
Arada sıkıştırıp, öpecek birilerini bulursa 2 nin üzerine bile atar bu hafta..!!!
hemen 170 bin alım emrini 1,60 dan iptal etti...
Bu hareketlerden sora kapanışı ne yapacak acaba. Bana çok güven vermiyor. Ytd.
Süper bir yorum aklımdan geçenleri söylemissiniz. Beş yıldır bu hissedeyim Rızanın her hareketini ezberledik Düşse de yükselse de no panik çok sabır..
Sayın Emek kullanıcı isimli kişiye cevaben yazmıştım kendisine yorumlarından dolayı tşk
Teşekkürler arkadaşım.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin gibi birbirlerini savunma gereği duymayan aklı selimler belki cevap verirde buradaki gerçeği anlarsın belki. O alıntı yaptığın arkadaş benim yorumumdan dolaya bana teşekkür eden bir arkadaş hatırlatayım. Birde sana şunu söyleyim 2006 yılından beri borsadayımdır çok yorum yapmam aslında ama bazen sizin gibi çetelerle karşılaşınca kendimi savunmak zorunda kalıyorum.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rıza'nın operasyonu endekse takıltı sanırım. Endeks durumu düzelince devam edecek inşl.
Altı ay içerisinde endeksin 80, 90 seviyelerine ineceğini ama bunun yavaş yavaş olacağını, kısa süre içerisinde nibasta hedef fiyatımı yakalayıp bir müddet nakitte kalmayı planlıyordum :(. Yatırım tavsiyesi değildir. Yarın yasağı kalkacak bakalım bizim nibas ne olacak, ilerleyen günlerde, şu sıralar satmayı düşünmüyorum.
sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, NIBAS.E payları 28/03/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 11/04/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
yasagı bitiyor, rızza daha burda altın vurusu yapamadı.... ytd..
Sayın bigdata son paylaşımınıza katılıyorum, aynı düşüncedeyim.
Rıza mesai de olmadığı için cok isteksiz. Piyasa durulunca oda mesaiye başlar.