Patlayacak az sabır
Yatırım tav değildir rüyamda gördüm...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Patlayacak az sabır
Yatırım tav değildir rüyamda gördüm...
Bu endekse rağmen hızlı bir şekilde 40.00 üstüne atmalı.
Eli kulağında.
ytd.
3 gündür 35 90 a takoz koyuyorum maksat aşağı vermesinler verirlerse son sahibi oluruz artık :)
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yerinde saya Dursun pinsu demiştim geçen hafta bu gün %6 arttı ama neden bilmiyorum
16 mayıs alıcı
https://i.hizliresim.com/ZZmm20.png
16 mayıs satıcı
https://i.hizliresim.com/1Lqqn1.png
16 mayıs genel
https://i.hizliresim.com/P0mmYv.png
Hareketi tam olarak kestiriyoruz ama sınırlı kalıyor.
Nerde eski babalar....
Anlaşılan o ki, hareket 36.40 üstünde başlayacak.
ytd.
Birkaç gündür kademeler dolu gidiyor,,
Bu günkü işlem adedinin bir miktar yükselmesi, yarın için umut veriyor.
Grafik olarak çok güzelleşti, umarız dediğimiz çıkar. Ben diyorsam bişeyler mutlaka olur. :)
Yatırım Tavsiyesi olarak düşünülemez.
Ek 3377
Diğer köyde düğün yemeği yiyorlar :)
Mrshl neden dikkatlerini çekiyor ki bİZim göremediğimiz bişey mi var ki ne bilim biraz daha mı alsak ki
Bana kalırsa gece vakti grup olarak en çok okuyan sayısını bilerek arttırıyorlar.
Şirek teki gibi, gündüz başka gece başka 😀
Dünkü takip edenler 1000 er lot almış olsalardı şimdi 92 bin lot işlem olurdu.
Hepsi aldatmaca, sadece endekse göre ucuz kaldı. Eskiden 100.00 görmüş bir şirket Bu piyasada 40.00 üstü olmalıydı. Sadece beklentim budur.
ytd.
100ü görmüş olması tamamen spekülatifti yapanlar ceza aldı. Şirket, bu yöneticiler ve devletin vergi zaiyatını görmezden gelen iş birlikçi bürokratları olduğu müddetçe bir daha 100'lü rakamları göremez. Biz kumar severler hariç göz göre göre zarar eden bir şirkete kim para yatırır.
Tabi amerikalılar şirketi satın alıp tüm üst kadroyu sktirederse işler değişir.
Bugün borsa eskilerde iken iyi dayandı hemen sattıklarımı yerine koydum tabi :)
Eksi demek istedim 😊
35 li maliyetler iyidir en kötü Aralık ayında 37 38 satılır/ elinde mal olmazsa kaçan balık büyük olabilir/ kendi düşüncem tabi ytd ☺
37 ye satma planın varsa 8 hazirana kdr satarsınbuda benden sana kıyak olsun
7 yıldır 39 40 dan dönüyor zaten , işini garantiye almak istiyorsan 37 38 den satarsın . 39 40 ı kacıran bir.yıl beklıyor 32 33 ü görüyor sonraa tekrr 39 40 ,
Ben milyoner insanlar tanıyorum 2 günde bir 50 TL kazandıklarında bereket versin diyorlar/ ağır ağır çıkacaksın merdivenlerden :)
TV de Dyo ve Polisan reklamlarını hergün göre göre gına geldi bunlar da tık yok Nasıl bir rahatlık bravo, SONRA YAZ KIZIM REKLAM ve PAZARLAMA GİDERİ bilmem kaç milyon!
Acaba diyorum bunlar boyadan ümidi kestide ondan mı reklam vermiyorlar? Geçenlerde gönderdikleri dördüncü maddenin tadili haberi geliyor aklıma! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
[attach=confıg]3450[/attach]
eğitim çalışmasıdır.
Bir arkadaş 15 Haziranda genel kurul var diyordu. Bilen var mı?
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=4626&page=648
Evet bi arkadaş paylaşmış. 15 haziran saat 13 teymiş..
Hollanda merkezli boya üreticisi Akzo Nobel’in ABD’li rakibi PPG Industries’in 27 milyar euroluk satın alma teklifini reddetmesine sert tepki gösteren Akzo’nun en büyük hissedarı Elliot Advisors, şirkete dava açtı 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 13:48 Güncelleme: 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 13:49
Akzo Nobel’in PPG ile görüşmeleri sürdürmesinde ısrarcı olan Akzo’nun en büyük hissedarı konumundaki İngiliz fon şirketi Elliot Advisors, şirkete dava açtı. Akzo’nun diğer bazı yatırımcılarının da desteğini alan Elliot Advisors, Amsterdam Girişimciler Kurulu’ndaki yargıçları, Akzo’nun kararının yanlış olduğu ve şirketin kötü yönetildiği konusunda ikna etmeye çalışacak.
Şirket, geçen ay da Akzo’nun başkanı Antony Burgmans’ın görevden alınması için Amsterdam Girşimcilik Kurulu’na başvuruda bulunmuştu. Dava kapsamında Burgmans’ın görevden alınması için oylamaya gidilebileceği belirtiliyor.
ABD'li boya üreticisi PPG Industries, Akzo Nobel şirketine üçüncü satın alma teklifini 26.9 milyar euroya yükseltmiş, ancak Akzo teklifi reddetmişti.
Akzo’nun açıklamasında reddetme kararının tekelcilikle ilgili risklerden ve kültürel farklılıklara dair endişelerden kaynaklandığı, Akzo’nun satılmasının şirketi değersizleştireceği belirtilmişti. Elliot Advisors ise, Akzo yönetimini kurumsal dünyadaki yerleşik ilkeleri kibirli bir şekilde hiçe saymakla suçlamıştı.
Haberturk.com
Ek 3475
Bir köyün grafiği, bolinger iyice daralmış, RSI yukarı kesiyor ama cılız. Güçlenmesi halinde yukarı trend başlayabilir.
Yatırım tavsiyesi olamaz. Kendime bilgi notlardır.
Bollingerin boynu kopacak köylü yakında...
-6 milyon zarar, -1,5 milyona revize edilmiş.
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5c31c1b19e7772