7.44 nasıl serbest marj
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
7.44 nasıl serbest marj
Daha dün boludaydım bi uyandım kendimi mardin de buldum [emoji4]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Te 6.20
Galiba açılışta önce aşağı sonra yukarı yapacaklar. YTD.
Acılışa gore tavan ve taban mı. Elirlendi. Bende tavanı 6.69 gorunuyor.
Manyak bunlar dünkü kapanısın üzerine cıkılması lazım
Tavan taban belirlenmiş
Arkadaşlar bu kağıt dün kaçtan kapattı. Bu gün neden çok düşük bir değerden işleme başladı ve yüzde olarak artı gözüküyor.
Dün 6.77 kapatmıstı
Bilen varsa yazsin ögrenelim
Dun elinde mrdin olanlarin hesabindaki hisse adedi aynimi kaldi.?
Birlesenlerden karlilik verimleri ne oldu?
Oyak çimento yeni halka arz yapılmış gibi düşunmek lazım.. 1 milyar dolar a arz.. çok iyi fiyat sanki..
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün elinde Mardin olanlar bu gün kafadan. -%12 den fazla kafadan silerek işleme başladılar anlamına geliyor. O zaman neden dün tavan yaptı. Arkadaşlar dün elinde Mardin olanların hisse miktarında bu gün değişiklik oldu mu? Lütfen bilen arkadaşlar yazabilir mi
Butun çimentokarın toplam pşyasa deferi toplam sermayeye bölünüp bileşik fiyat belirlendş. O da 6.28 idi. Bundan basladı teorik esleşme. Üstteki soruya cevap
Ytd. Birlesme hikayesi öncesi 2.5-3 ken birlesme sureci devam ederken 4.5- 6.7 araliğinda gezmiş!!!!
Speklerde pek sorun olmadı Aslan speği sorunlu idi sorun olmamış gibi oldu bu işten Mardin zararlı çıktı dün 677 bin TL lik Mardin Bugün 604 bin TL
Hisse adedim aynı
Serbest marjla işlem görmüyor...sadece açılışı serbest marj yapmışlar sanırım
Hisse başı 1$ altı rakamlar bence ucuz. Sırf Aslan’ın arazileri bu parayı eder. Hepimize bol kazançlar.
YTD
Böyle birleşmenin taaa
ben karlıyım diye seviniyorum diğerleri üzülüyor varla duygular karmakarışık :D
Oyak'a güvenmk laxım. Yayırımcısını magdur etmez.
Sasa, bim, oyak. Bistin en guvenilir patronları.
M Ülkerin zamanında 1 e 27 bedelsiz ilan edip milleti söğüşlediğini, milleti hisseye çekip , hisse yarıya düşene kadar kendi malını sattıgını unutmadık.
Oyak, bim, erdemoğlu tamtersi çıkar kendi malını hissedini alır.
Dürüstlük bambaska birsey. Kaporta baska sey.
moral bozmamak lazım. bende ünye ve bolu vardı.
uzun vade için bu fiyatlar iskontolu. zaten kısa vade al-sat yapmaya uygun bir tahta değil.
Verdice veriyorlar bu ne
Niye boyle bir fiyatlama oluyor bilen var mi?
Tahtanin oturmasi mi gerek acaba?
Ytd
"Memleketim varsa Ben de varım."Vehbi KOÇ [emoji1250]
Sahsi yorumum;
Adana a, adsna b, bolu , ünye den gecenler için 5.80/5.85 aralığı bu hisselerin khisse dönüşüm katsayıkarıyla carptıgınızda,dünkü kapanış fiyatlarına denk geliyor yaklaşık olarak.
Yani dün 12.20 kapatan adana a yatırımcısı, bugunki mardin 5.85 altına geldiğinde dünki karı azalıyor. Bi nevi buna göre stop noktsdı.
Uani, bugünki tahtatan ekstra kazanmak isteyenleri döktüler.
Kapanışa doğru hareketlenirse yarın için iyi olur., yoksa erken yataya geçer, OYAK çim adını aldıktan sonra ancak tekrar hareketlenir. Ytd..
Aslan'dan Adana B'ye geçmiş ve şu anda da Mardin olmuş biri olarak hepimiz ortak olduk. :)
Umarım bundan sonrası hepimiz için bol kazançlı geçer.
Açılış pek beklenilen gibi olmadı sanırım, çoğu kişi daha üst bir fiyattan açıp güzel prim yapacağını düşünüyordu. Ben de dünkü tavan serilerinden sonra bugün de %4-5 artı olarak kapatır belki diye umut etmiştim. Yine de portföyüm dünkü değerinin üstünde, yani hisse grafiğinde bugün (-) görünse de düne göre kardayım. (Adana B olarak)
Tüm ortaklara bol kazançlar dilerim. Bir de 27'sindeki açılış fiyatı Mardin'in in bugünkü kapanış fiyatı olarak mı devam edecek, başka bir prosedür var mı?
Hayırlısı elimde adanacak vardı. Bir hesaptan sattım ama diğeri kaldı. Adnac olanlar çok zarar etti.
Sonunda Mardin olduk.malımı satmıştım büğün ancak aşağı gelince tekrar aldım.daha önce Adana topiğinde belirttiğim gibi ,birleşmeden sonra yabancı fonlar sinek gibi üşüşür diye,ve buğün 1 milyonun üstünde yabancı mal aldı,büğün bizleri üzmüş olabilir ancak uzun vadede çok güzel olacağını düşünüyorum ,
Yabancı fonların almaya devam edeceğini düşünüyorum
mardini bugün kimler almış kimler satmış paylaşım yapabilecek arkadaşımız varsa paylaşabilirmi
Mardin cimento buyuklugu lot sayisi vs sini nerden gorebiliriz?
Bazi cimentolarda temettuyu cok dusuk tutmus gecmis yillarda oyak ve bazen es gecmis bu birlesmeden sonra nasil nir yol izlenir onu da merak ediyorum...
Hayirlisi.ytd..yeni bir evladim olmus gibi sevindim...
Ama birlesmede bazi ky bugun uzduler sanirim o kotu oldu umarim telafi olur hemen yuksekten almaya raziyim oynak olmasi fiyat yeter;)
Ytd
"Memleketim varsa Ben de varım."Vehbi KOÇ [emoji1250]