Kardeş şirket Batı söke
Net Dönem Karı veya Zararı -133.898.277
Printable View
Kardeş şirket Batı söke
Net Dönem Karı veya Zararı -133.898.277
Bu kağıt 2.50 lere gelecek dediğimizde bir ton laf söyleyen uçacak kaçacak diyen herşeyi bilen vatandaş ve yandaşları nerede acaba hesap mı sildiler işleri bitti mi?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beter ol amk kağıdı. Batda sende kurtul bizde. Seni yönetenlerin taaaaaa ........
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az sonra gazcilar ve yagcilar gelir sayin devoglu...nasil olsa buyuuuuuuuk cimento sirketlerinde uzuuuuuun yillar yoneticilik yapmis tanidiklari var...onlar da mi boyle yonetmisler vakti zamaninda acaba...ya da onlar bu isler boyle olmaz demiyorlar mi ki...
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz...
Sayin devoglu yemin ediyorum daha iyi olur diye dusunuyorum.Zaten daha once kayyumluk olabileceklerini ve yatirimcinin bundan daha karli cikacagini yazmistim. Bir kac sene kayyum elinde yuzdurulur sonrada degerine bir gruba satilir. Baksaniza hedef 2023 deyip 5 sene bekleyin nameleri yapanlar var. En eskiler dusunsun gari.
Yeni yatirimci dikkatli olsun simdi nerdeyse bircok hisse ucuz oldu.
Bizimkisi ucuz etin suyu kara olanlardan.
Iyi egitimli yoneticilerimizi tebrik edelim bizleri yine yaniltmadilar.
......... yoksunu capsizlar.[emoji35]
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedikya cikmaz sokak.....
Bataklik gibi bulasani icinde eritiyor.
Patron iyiniyetli olmayinca...
[emoji107][emoji53]
Ytd.
Saygilar.
Bir kagit Ocak ayindan beri duser mi ya...hic mi iyi birsey yok...Allah kazandiginiz paralari soyunuza sopunuza yedirmeyi nasip etmesin...soyunuz kurusun...
Cok sukur en dusukten kapadik...
Yazık çok yazık.
Durmak yok düşmeye devam.
Bunlarin asil meslegi o.uspuluk herhalde her yerde veriyorlar...
Arkadaşlar 2007 yılında
4.50 den başlayan düşüşünü
1.50 gibi 14 ayda tamamlıyor
Bu düşüşün sebebini hatırlayan varsa paylasa bilirmi
Ve yine 2011 de 4.30 dan
1.80 e düşüyor 8 ay gibi yine takibinde olan hatirliyorsa paylaşa bilirmi
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/3zrbPM.jpg
2.26*2.25==5085 ₺₺ işlem görüyor.... çöp oldu patron da göt oldu ....geri alım programı Kararı olmasına rağmen ses yok ...ses ver...eğer yaşıyorsanız...[emoji4]
GS FB yi yendiginde cikacak dermisim :)
Haftalik TL de bile asiri satima geldik.
Artik 25...50....100 degilde 250...500..
1000 er lot alma zamani geldi. Mal satista bol bol varken azar azar almaya devam. Yeterki ihracat olayi
yapilmis olsun.Ve basarili bir sekilde
ihracat artarak yapilsin ve yonetim iyi niyetli olsun. Boyle olursa orta vadeli olmak kaydiyla alislar yapilabilinir.
Birkac sene sonra 2.50 tl ye 1.00 Tl
temettu verimlilgini satin aldiginizi dusunun derim.
Hisse iyide ah o sessiz is yapan yonetim yokmu.....bulbulu serce.....
altini hurda demir yapti. Kur riskini
goz gore gore oduyoruz.
Hepimiz icin bol kazaclar diliyorum
Ytd.
Saygilar.
Senet,yatalak bir hasta,ölüme yakın,iyileşme şansı yok.Doktorlarıda kötü olunca,Biz ky sadece nefes alıp vermesini seyrediyoruz ve bir mucize olmasını bekliyoruz.Artık nefesi tükenince hep beraber cenaze namazını kılarız.Allahtan ümit kesilmez dileği ile her kese hayırlı günler.ytd.
Şirketimiz
ve Bağlı Ortaklığımız Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. tarafından, şirketin hisse fiyatları üzerinde piyasa bozucu
eylemlerin olup olmadığı hususunda inceleme yapılması için bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/717508
Sevgili patronlarimizi muhabbetle aniyorum.....ha gayret Sanko nun 40 milyon malinin dokulmesine az kaldi.
Basmaya devam..... Traji komik durumlar yasiyoruz. Buralarda satisa mal yazan yatirimci musfeddelerinin malini hala almayacakmisin? Yada yukarida andigim gibi buralardan Sanko yu sikistirdiginizimi saniyorsunuz? Bu kadarda akil ve muhakeme yoksunu olmayin derim.
Gerci kur farkini goz gore gore sirkete zarar yazdirdinizya....sizden hersey umulur durumdasiniz.Hani Itibar sorununuz yok diyordunuzya ....simdi
ne dusunuyorsunuz?
Artik eldeki varliklari satmanin zamani geldi. Her mirasyedinin yaptigi gibi satma zamani.
Sonumuz hayirli olur insallah...ama
sizin cidden piliniz bitti sanirim.
Ne umutlar baglamistik.!?[emoji53][emoji34]
Ytd.
Saygilar.
SÖKE Aynı fiyat devam.65 milyon usd piyasa değeri ile işlem görüyor.
120 milyon Euro yatırım yaptılar.
Yeni fabrika. Bir kısmını bedelliden karşıladılar.
Fabrika arsasına para vermediler.
Maden sahaları na para verilmedi.
%4 batıçimin sahibi.
Burdur beton tesisi…
Duruma bir benzetme yapayım.
Hani JET FADIL vardı. şimdi piyasaya çıksa 100 bin TL daire satıyorum. dese kim inanır.
Yönetimin dışardan görünen İTİBARI maalesef budur.
Önce geri alım kararı alınmış neden uygulamıyorsun diye SPK nın bu yönetime faturayı kesmesi gerekmez mi?
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Saygılar,
SANKO ya hisseleri emaneten aldırmış olabilirler mi?
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Saygılar,
btçim bilanço bekletisi ne olabilir. 100 milyon üzeri bir zarar gelebilirmi.
Bazılarının geldiği belli oluyor.bsoke topiğinde yazdığım,La size kim inanır üç beş yalakanızdan başka ksırf bir şeyler yaptım demek için başvuru yapıyorsunuz.lak lak yapmayın icraat yapın icraat.minareye kılıfı giydiriyorsunuz tarzında yaptığım yorum hemen silinmiş.yöneticiye sorduk bakalım ne cevap gelecek yada gelecekmi?
Geçde olsa doğru bir adım,bakalım nasıl sonuçlanacak,en azından birilerine gereken mesaj verilmiş...Söke’ye nakit lazım elindeki enerji hisselerini Batı’ya satarsa rahatlar,ancak piyasa şartları belli,fiyatı ona göre belirlemek lazım!...Güney Marmara’da cazip bir pazar,hazır üretimde ciddi miktarda artmışken o bölgede pazar payını iyice arttırmakda fayda var,daha çok şey varda yöneticilerimiz konuya hakimler zaten.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/717322
Güzel haberlerde arka arkaya gelmiş...şeytan azapda gerek...
Söke kambiyo zararı çok abartılı geldi doğruda insan evladı olan zarar geldikten sonra önceden verdiği tahtayı biraz toplar,ciro yıllıkda iki katından fazla artıyor,faaliyet karı 10 katından fazla artmış,kur istatistiklere göre 5 ay sürmesi beklenen düzeltme sürecine girmiş ama her ne hikmetse fiyat her gün aşağı.
Boş haberlerle bu senet bu güne kadar yürümediği gibi bundan sonrada yürümez,gerçek icraat lazım.o da bunlarda yok.hep lak lak,hep lak lak.zaten leyleğin ömrüde laklakla geçermiş.ytd.
Hiç yapmazdım ama,hadi bakalım bir öngörüde bulunayım.Bu gün 2,27 ve aşağısında kapatır.
GöŹZZümüz aydın. Güzel haberler arka arkaya gelmiş. İlk hedef 2 lira olur herhalde. Çünkü bu p..ç kağıt her iyi haberi ele vermek için fırsat olarak kullandı. Birileri de hala umut dağıtmaya devam ediyor. Bravo valla.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayni seyi oglen yazdim sonra geri sildim...her haberin ardindan %15 asagi geldi bu kagit...bakalim simdi ne olacak...bugun fazla ele veremediler ama...
Boşverin.
Bismillah diyebiliriz.
Oyunun kaidesi böyle.
https://i.postimg.cc/gc3mns8y/R-1078.gif
Fatiha da bismillahla başlıyor :)
Sayin izmirli_hoca bunun kanali falan kalmadi gari......ama illa teknik diyorsaniz su 2.06 tl deki gapi kapatsakda bi daha geri gelmesek diyorum.
Tabi patronun pasa gonlune kalmis.
Asansormu olsun yoksa yatirim kagidimi olsun. Izleyip gorecegiz.
Ytd.
Saygilar.