0.72-0.73 bugün 10 defa devirdayım yaptı. Alışa da satışa da kendi koymuş gelen mal kendisine geliyor, giden mal da kendisinden gidiyor. Bir kademe için dolap döndürüyor. Sadece aracı kurumların ismi farklı. Patron denetiminde spek at oynatıyor.ytd
Printable View
0.72-0.73 bugün 10 defa devirdayım yaptı. Alışa da satışa da kendi koymuş gelen mal kendisine geliyor, giden mal da kendisinden gidiyor. Bir kademe için dolap döndürüyor. Sadece aracı kurumların ismi farklı. Patron denetiminde spek at oynatıyor.ytd
Hergün kap dan haber salıyorlar sonra ky ye mali basıyorlar al bitane daha
Özet Bilgi
Bağlı Ortaklığımızın Türkiye Finans Katılım Bankası'na olan Kredilerinin Kapatılması Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
17.12.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bağlı ortaklığımız Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Türkiye Finans Katılım Bankası ile kredi borçlarının kapanması çerçevesinde yaptığı görüşmeler neticesinde borçlarının tamamı olan 465.260 USD Yakamoz Yağ San. ve Tic. A.Ş. tarafından ödenerek kapatılmıştır. Şirketimizin ve bağlı ortaklığımızın herhangi bir banka borcu kalmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
Saygılarımızla.
Ne yazmaliyim internette bulmam icin spk nin numarasini yazabilirmisin gitmeden ariyayim
Yeni haberden korkar olduk gene haber gene hisse basma Allah bildiği gibi yapsin seni ytd
Gönderim Tarihi
19.12.2018 17:24:21
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özet Bilgi
Bağlı ortaklığımızın Gayrimenkul Tapu Devri Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Evet (Yes)
Hayır (No)
18.12.2018 - 17.12.2018
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Bağlı ortaklığımız Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sahip olduğu Çiğli A.O.S.B'de bulunan Gayrimenkulünün Sodrugestvo Group şirketlerinden "Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.'ne Tapu Devri gerçekleştirilerek 3.162.643,24 USD lik toplam satış tutarı, anlaşma çerçevesinde belirlenen 5,55 USD/TL döviz kuru üzerinden TL ye çevrilerek 17.552.669,98 TL Fatura kesilmiş ve işlem tamamlanmıştır.
Saygılarımızla.
alyag aldım bugün inşallah sizede bereketli olur
Insallh kardes.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öncelikli ve önemli ilk hedefimiz 0.79 kırması gerekiyor fibonacci değerlerim.
0.79
0.86
0.93
bu fiyatları kırmamız gerek
Boku yedik aq yine Kap haberi var
Al bir haber daha haber bombardımanı devam ediyor ya havle vela kuvvete...... Buyrun beyler habere yorum yapalım her iyi haberde bize malı kakaladılar şimdi ne olacak :(
Özet Bilgi
Üretim Faaliyetinin Sona Erdirilmesi ve Personel İş akdi Feshedilmesi Hk.
İlgili Şirketler
Evet (Yes)
Hayır (No)
17.12.2018 - 21.09.2018
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 19.12.2018 tarihinde yaptığı toplantıda;
Şirketimizin 10035 Sokak No7 Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli-İZMİR adresinde mukim üretim tesislerindeki varlıklarının tamamının Sodrugestvo Group S.A. şirketlerinden Yakamoz Yağ San.ve Tic.A.Ş.'ne satışının gerçekleşmesiyle söz konusu üretim tesislerindeki üretim faaliyetlerimizin 19.12.2018 tarihi itibarıyla sona ermesine,
Şirketimiz bünyesinde çalışan 113 personelden 102 personelin iş sözleşmelerinin 4857 sayılı İş Kanunu'nun 29.maddesi uyarınca 19.12.2018 (bugün) tarihi itibarıyla feshedilerek personele ait Kıdem Tazminatı, İhbar Tazminatı ve Yıllık İzin ücretlerinin ödenmesine,
Şirketimizin işbu üretim tesislerine ait alınmış olan tüm üretim izin ve yetki belgelerinin ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde iptali için gerekli başvuruların yapılmasına,
oy birliği ile karar verilmiştir.
Kap da yeni Haberler var inceleyen oldumu
Ayrila hakkinin hatali oldugu soyleyen spk, bu devir islemine nasil onay veriyo anlamiyorum, yatirimciyi korumak bunudur, adamlar ayrilma hakkinda duzeltme yamayacaz derseler , biz kimden alacaz paramizi, mahkemelerlemi ugrasacaz yillarca.
Maddi Duran Varlık Satımı
A+ A-
Özet Bilgi
Makine Parkı ve Demirbaş Satışı hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Maddi Duran Varlık Satımı
Evet (Yes)
Evet (Yes)
17.12.2018
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği
Makine Parkı ve Demirbaş
Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
24/10/2018
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
var
Toplam Satış Bedeli
45.076.329,52
İşlem Bedelinin Ortaklığın Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altı Aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak Hesaplanacak Şirket Değerine Olan Oranı (%)
51,836
Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%)
42,93
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
21,94
Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%)
48,13
Satılan Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Kayıtlı Değerinin Aktif Toplamına Oranı (%)
164,52
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
23,73
Satış Koşulları
Peşin (Cash)
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
17.12.2018
Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
olumlu
Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı
21.660.301,89
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
Karşı Taraf
Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Hayır (No)
Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği
Ticari
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
14/08/2018
Önemli Niteliklteki İşlem Kapsamında Kullandırılacak Ayrılma Hakkı Fiyatı
Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
Pazarlık Usulü
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlenmedi (Not Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
Açıklamalar
Şirketimiz Altınyağ Kombinaları A.Ş.'nin sahip olduğu Çiğli A.O.S.B'de bulunan Tüm Makine Parkı ve Demirbaşları 17.12.2018 İtibarıyla 40.744.316,23 TL ve + 4.332.013,29 KDV tutar üzerinden fatura edilerek Sodrugestvo Group şirketlerinden "Yakamoz Yağ San. ve Tic.A.Ş.'ne devri gerçekleştirilmiştir.
Saygılarımızla.
A+ A-
Özet Bilgi
Varlık Alım-Satım Sözleşmesine istinaden 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca gerekli tüm yasal işlemlerin tamamlanması hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Evet (Yes)
Hayır (No)
21.09.2018 - 14.09.2018
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
21.09.2018 tarihinde KAP'ta yaptığımız özel durum açıklamamızda belirttiğimiz üzere;
Şirketimizin Sodrugestvo Group şirketlerinden Yakamoz Yağ San.ve Tic.A.Ş. ile 14.08.2018 tarihinde imzalanan "Varlık Alım-Satım Sözleşmesi"ne istinaden 10035 Sokak No 7 Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli-İZMİR adresindeki faaliyetlerinin Yakamoz Yağ San.ve Tic.A.Ş.'ne devredilmiş olmasından dolayı, şirketimiz bünyesinde çalışan 113 personelden 102'sinin iş sözleşmelerinin 4857 sayılı İş Kanunu'nun 29.maddesi uyarınca 19.12.2018 (bugün) tarihinde feshedilmiştir. Bu çerçevede iş akdi feshedilen personellere aşağıda ayrıntılı olarak yer alan Kıdem tazminatı, İhbar tazminatı ve Yıllık izinleri dahil olmak üzere tüm hakları ödenmiştir. Şirketimizde 19.12.2018 tarihi itibarıyla 11 personel çalışmaktadır.
Ödenen Kıdem + İhbar Tazminatı : 2.542.469,78 TL
Ödenen Yıllık İzin Bedeli : 191.674,26 TL
Kamuoyuna Saygılarımızla arz ederiz.
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 19.12.2018 tarihinde yaptığı toplantıda;
Şirketimizin 10035 Sokak No7 Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Çiğli-İZMİR adresinde mukim üretim tesislerindeki varlıklarının tamamının Sodrugestvo Group S.A. şirketlerinden Yakamoz Yağ San.ve Tic.A.Ş.'ne satışının gerçekleşmesiyle söz konusu üretim tesislerindeki üretim faaliyetlerimizin 19.12.2018 tarihi itibarıyla sona ermesine,
Şirketimiz bünyesinde çalışan 113 personelden 102 personelin iş sözleşmelerinin 4857 sayılı İş Kanunu'nun 29.maddesi uyarınca 19.12.2018 (bugün) tarihi itibarıyla feshedilerek personele ait Kıdem Tazminatı, İhbar Tazminatı ve Yıllık İzin ücretlerinin ödenmesine,
Şirketimizin işbu üretim tesislerine ait alınmış olan tüm üretim izin ve yetki belgelerinin ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde iptali için gerekli başvuruların yapılmasına,
TARİHMİ OLDU ALYAĞ...
Battikmi arkadaslar yokmu yorum yapacak
Altınyağ varlıklarını sattıktan sonra yeni tesis almak için harekete geçti
Altınyağ yatırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Makine ve teçhizatlarını 27,5 milyon dolara Sodrugestvo'ya satan Altınyağ, faaliyetini sürdürmek için Aydın'da Özkar İnşaat'a ait günlük 150 ton kaliteli zeytinyağı üreten tesisi almak için 17 milyon lira fiyat üzerinden anlaştı.
Hisse devri için çalışmalar devam ediyor.
Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:
01.08.2018 tarihli Özel Durum açıklamamızda belirttiğimiz, Özkar İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. firmasına ait Aydın İli Astim Organize Sanayi Bölgesinde Toplam 36.000 m2 alan üzerinde 5.500 m2'si kapalı alana sahip, Uluslararası Standartlarda günlük 150 ton kaliteli Zeytinyağ ve Prinayağı dahil Bitkisel Yağ üretim kapasitesine sahip, sermayesi 4.858.666 TL olan Özkar Global Gıda Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş şirketinin hisselerinin tamamı Altınyağ Kombinaları A.Ş tarafından devir alınması konusunda Pazarlık Usulü ile 17.000.000 TL değer üzerinden mutabık kalınmıştır. Söz konusu Hisseler en kısa sürede devir alınacak olup hisse devir sözleşmesi ve ödeme koşulları hakkında gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.
Yönetim Kurulumuz 19.12.2018 tarihinde yaptığı*toplantıda;
Şirketimizin merkez adresinin "Çınarlı Mah. Ozan Abay*Caddesi No :10 Ege Perla B Kule Kat:12 D:123 Konak-İZMİR" (UAVT Kodu :*3346622149) adresine taşınmasına,
Adres değişikliğinin İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü*nezdinde tescil ve ilan edilmesine,
kapta var
11.12.2018 tarihdeki açıklamada ise
Şirketimizin 24.09.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) kamuya açıklanmış olan;
Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne ait Aydın İli, Astim Organize Sanayi Bölgesinde 36.000 m2 alan üzerinde kurulu 5.500 m2 kapalı alana sahip Uluslararası Standartlarda günlük 150 ton kaliteli Zeytin yağı ve Prina yağı dahil Bitkisel Yağ üretim kapasitesine sahip tesisin Özkar Global Gıda Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.'ne ait hisselerinin şirketimiz tarafından satın alınması ile ilgili süreç devam etmekte olup, satın alma işleminin gerçekleşmesine müteakip günlük 500 ton kapasiteli Pamuk çekirdeği kırım ve Linter tesisi yatırımı için fizibilite çalışmalarına ve yatırım ile ilgili fiyat tekliflerinin toplanmasına başlanmıştır
Tüm kap haberleirni https://www.kap.org.tr/tr/batchNews/...alari-a-s/2018 adresinden bulabilirsiniz. bir sayfa kapandı artık yeni sayfalar açılacak
Ümitsizlik yok arkadaşlar belki kısa vadede biraz bekliyecez ama orta vadede daha çok kazandiracaktir. YTD
Boku yidik baboooo
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
Ya arkadaşlar ,moral bozucu olan nedir,anlayamadım...dünden beri zaten cemas ve özgyo dan ya...ğı yedim...kafa mı basmaz oldu...
Makina parkı bilanço aktiflerinde gösterilenden yüzde 164 daha iyi fiyata satılmış.
Yani 21.6 milyon tl fazla fiyata satmışlar.
Banka borçları sıfırlandı. Bu fazlalık 21.6 milyon tl de 4.çeyrek bilanço da kar olarak gözükecek. 5 milyon tl de döviz düşüşünden gelse 25 milyon tl civari 4.çeyrekte kar gelir.
Tahta sahibi yarın fabrika kapandı diye olumsuz bir hava estirmeye çalışabilir ama daha önce prensipte anlaştığı yeni tesisin alım haberi de birkaç güne gelir. O zaman borçsuz yeni bir tesiste aynı işi yapan daha güçlü bir şirket olacak.
Ben şahsen olumsuz değilim. Beklemeye devam edeceğim. Hatta yarın düşürürse biraz daha ek alım yapar beklerim. İnş beni yanıltmaz.
Yazdıklarım tamamen şahsi yorum ve tahminlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.