https://i.hizliresim.com/VM6YnR.png
Printable View
Teşekkürler Sn.sortac00., şahsen ben ilk defa alış tarafının daha çok olduğunu görüyorum. Yalnız 1 ay önce 3,28 çıkışında ters köşe yapan gedik yine piyasaya çıkmış...
Toplantı sonucu geldi. Benim ilk gördüğüm temettü dağıtımı 21 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Ayrıca Şirket kayıtlı sermaye tavanı 100.000.000 TL'den 150.000.000 TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izin süresinin 2017-2021 yılları arasında olacak şekilde uzatılması amacıyla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Hisse Senetlerinin Nev'i" başlıklı 6. maddesinin tadiline yönelik; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından alınan izin doğrultusunda ekli tadil tasarısının onaya sunulmuş ve kabul edilmiş.
Temettü olayını pek bilmiyorum. Açıklamaya göre temettü sonrası güncellenen fiyat ile işlem görmeye Çarşamba günü mi başlıyor. Temettü ödemesi Cuma günü olduğuna göre en son ne zaman elimizde hisse olmalı?
Sn. sortac00, sizin genel kurul sonucuna yorumunuz nedir? Toplantı sonrası kademeler ne şekilde değişti, paylaşmanız mümkün müdür?
Çok küçük şeylere takılıyorsunuz asıl takılmanız gerekenler başka.
temettünün 21,06,2017 de ödenecek olması çok iyi
%16 temettü verecek kağıdın kimse yüzüne bakmıyor ne hallere kaldık
bugun hacim yüksek hayırdır
böyle saçma sapan hareketler yapa yapa bitirdin milleti ya.
Yeni beklentiler lazım bize.
İnşallah ihaleye katılır ve kazanırlar
https://i.hizliresim.com/YNWk92.jpg
Ne oldu buna bölündü mü ne temettü mü verdi ne oldu lor miktarı aynı bir bilen var mı?
1000 lota kaç tl alacağız
hmm biraz hareketlendi
ulan hemen devre kestiler
alan satanları atabilecek var mı?
inşallah gedik değildir alan
tavan gelir mi beyler
şimdi burdan satsak temettü alabilirmiyiz arkadaşlar
arkadaşlar hiç mi bilginiz yok bu gün satsam elimdeki hisseleri temettü alabilirmiyim
Evet alırsın
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vee goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll lllllllllllllll tavan
Ne zamandır zarardaydım . Kar yok ama zararımı çıkardım. Devamı nasıl olur acaba, satıp kurtulsam mı yoksa beklesem mi bilemedim
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
sn boga ayı nerlerde
alan satanların son durumu ne acaba?
tavandan çok lot satıldı. 250 bin civarında
teknik olarak durum nedir beyler
Ek 4811 galip ne yapacak bakalım
burdaki metro fake metro. yani galip değil. geçen seferde alım yapıyor gibi gösterip çakmışlardı millete. bu sefer ne yapar bilmiyorum.
orta vadede oyle yada boyle gidecektir de, kısada ne yapacağını bilemeyiz.
Sat ben alirim
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro. Geliyorum dedi bak ne oluyor
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gün sonuna kadar ellerindekini satmaya çalışacaklar. alıcı gelmezse aşağı veremezler ama gelirse 3.05 civarında kapatırlar.
temettu bugun sonmuydu arkadaslar