Yaw he he............
Printable View
Ky var bu hissede ama dirençliler. Yani Ky ama zamanında çok spek dayağı yiyip akıllanmışlar. Ben zamanında o kadar dayak yedim ki zararına lot altı dahi satmam. Kenarda oturur beklerim. Burdaki paraya ihtiyacım yok. Sessizce duralım diyorum ama sizi okudukça dayanamadım.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki hafta bistte volatile çok fazla olacak gibi bir zarrab imiz varki arap saçına döndü
Bistteki satışlar yabancı ağırlıklı olduğu aşikar bizde yabancı varmı yok. ama spegimiz bu durumu kullanıyor ki cuma günü çok güzel is çıkardılar ben baya bi dökülen olduğu kanaatindeyim...
Ben kararımı önümüzdeki hafta başına bıraktım cuma günü yukarılara çok rahat sürebilirlerdi ama denemediler aşağıyı da denemediler yatırım finansman topladıklarını 3.10 fiyattan is yatırıma devretti is yatırımın ortlama maliyeti olan 3.07 den kapandı bu fiyat manidardır benim için hafta başı rengini belli edecektir diye düşünüyorum ben şahsen kapanış seansında yukarı yönlü bir gap bekliyordum ama yanıldım çünkü sağlam alıcı vardı... İnşallah haftaya dirençli başlar ve izleriz uçmasını beklemiyorum ama bu seviyelerde direnç göstermesi gelecek için umut vaadedicidir. Bu arada benim maliyetim bu seviyelerde zararı sevmedigim için stop çalıştırdigimdan ve trade ettiğim için ve şansımda yaver gittiği için. Maliyetim düşük kaldi. Ama suda bir gerçekki bu hissede genelde için rahat oluyor sevmiyorum çok hareketli hisseleri iyi geceler iyi hafta sonları...
maruf2001 kardeş uğradığında pasta koyman mümkün mü? sana zahmet...
Yaklaşan doğum günümde yaşım kadar lot alayım diyorum. Siz ne dersiniz arkadaşlar ?
3 17 20 000 lot kemikli gitti
Bugün 3131 ve 169 lot sattım. Görmüşsünüzdür.
Kime gittiyse bilemiyorum artık :)
Haklısın. Biri gelip alacak elma şekerini elinden. Zırlayacak bizim spek. Diğer kağıtlarda da oynadığım oldu. Gördüğüm en fakir veya sinekten yağ çıkarmaya çalışan bi tek bizimki var aq.
Bist çökünce görürüm ben onu :)
Maliyetiniz nedir jakop
Çok yazanin genelde tuzu kuru oluyor da oradan merak ettim
Benim maliyet 2 70 lerde idi. Kaptirdim mı karı realize mi ettim. Nerden baktığinıza bağlı
Sen yazmıyorsun. Ama maliyetin güzelmiş.
Hayırlı olsun satışınız. Afiyetle yiyin paranızı bence.
Hisse bu. İner de çıkar da. Önemli olan huzur.
Aynen öyle. Belki 20 defa yukardan verip aşağıdan aldım bu kağıdı. Allah bereket versin
Neden olmasın 2033 te 4euro olabilir
Kısmet. 2033 olmazsa 2023 olur
O da olmazsa 2018 olur.
İflas edebilir
Ayu çıkabülü
Daş düşebülü
Herkesin fikrine saygı duymak lazım 😎
Aynen .kısmet bende bu kağıttan 1 77 maliyetli 55000 lot vardı zamanında. 1 79 a sattım. Ertesi gün Galataport haberi çıktı 7 24 çıktı. Kısmet değilse dayak bile yiyemezsiniz
Dayağın kısmeti mi olur yaw 😜
Geçen hafta bir uzman Bist düşecek ama geride kalmış hisselere yönelme olucak demişti. Sonuçta spegin işi bu.
Maşallah küçük bi ekip olduk. Issız topic azıcık muhabbet yüzü gördü. Valla gönülden isterim herkes çok kazansın. Spek dahil.
Ama borsanın psikolojisine ters. Ya o kazanacak veya bizim gibi güççük yatırımcı.
Hep beraber kazanç olmuyormu yaw ?
Oda kısmet 😅
Kış izni ancak evde geçiyor. Yağmur felaket. Laf olsun benim ki
Alptekin yıldız twit silmiş. Screenshot yapmışım iyi ki :)
One ki
Bu adam ara sıra Twitter dan yazar dggyo için. En son satıp çıktım tüm hisseden dediydi. Bugün yine bişeyler yazmış. Dggyo , garanti , İspanyol vb.
durup durup üfürüyor ara sıra. Belki doğru belki yanlış. Çok da kaale almamak lazım kendisini