Faydasız bir nefer ADESE !!
Patron hisseleri dert çektirir
Printable View
Faydasız bir nefer ADESE !!
Patron hisseleri dert çektirir
rüçhan müçhan bitti hele şükür.
artık dolumuza devam edebiliriz.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan kapandı ama şimdi rüçhan kullanma zamanı
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şöylebi geriye doğru forumu okudum baktımki çok olumsuzluklar var dün ve büğün birazcık alayım dedim bi iki ayda tutmayı düşünüyorum
https://resmim.net/f/mt9NCc.jpg
haftalık pasta
23.02.2020 16:45:41
Açıklamalar
Şirketimiz,Gru***i şirketimiz Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin aktifinde yer alan Konya Merkez'de bulunan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satışı ile ilgili Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.ile devam etmekte olan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Spek bugün 15.700 gecirmemeye karar verdi. Oluversin gari. Bizde ekranı kapatır bardaginizi doldurur cubugunuzu yakar sonrada deniz kıyısında yürüyüşe çıkarız. Amcam kendi kendine jimnastik yapadursun gari. AYTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ule ADESE ule ADESE
yav gideceksen git artık
ya yukarı git
yada aşağa
ama git artık
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adese kap haberi var yorum yapabilecek varmı
Bugun 1.40 lar a
Tum gıdalar toptancılar gidiyor
Bütün yapılan bedelliler hep hüsranla sonuçlandı,enayi çok diye paraları ceplerine indirdiler,SPK denen kurumun ne yaptığını bilen zaten yok,hep hırsızlara çalışırlar...1.60 üstü hesapları yapılırken 1 altına indirildi,tamam ortam bozuk,ama bunu bahaneedipte hisse %60 düşürülürmü,bunun içinde maliyetleri çok yukarıda olanlarda var,buda şu demek,borsa ateş yeridir,söndüreyim derken seni yakıp içine alır,sadece içine dalıp çıkanlar bu işten karlı çıkar,oda yanmamak kaydı ile.
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
Anlık seyredeceğimiz j o ı n verecek baba araniyor
bana kalırsa yuzde 20 de yanlıs gunluk limit olmasın kim hangi fiyattan istiyorsa satsın
Birilerinin aldigi mali dokecem diye baskalarina mal kapdiriyosun spek kardes artik jokerin burda akilli ol yarin bir tavan yap bedelliden parayi indirdin market islerinide toplamiasin zarar yok sayilir muhtemelwn 3 aylikdada kar gelir vee elnini 3 bin ama ben 2 binde inerim malum 0.86 dan ne mal aldim bugun be yarinda .0.81 den mal alirim yaslanirim arkama.ytd
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen öyle zannetFIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iştahlı olmamak gerekir Joker arkadaşım. Tamam maliyetin Birçoğununkine göre 1/2 hatta 1/4 daha ucuz olabilir. Ancak bugün bundan daha ucuz hisseleri farkettim ben ve tarihi diplerini gördü! Burda niye yazıyorum biliyor musun? Küçük yatırımcının ucuz alması değil; yanlış yerden ve fazla fazla alması hisseleri bu hale getiriyor. Geçen sene PD/DD 0,90 lardayken 0,20 deydi, şu an 0,85 iken hala 0,36 PD/DD...! (Yatırım-Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)
Şirketin fibans borç yüküne bakılırsa, yapılan befelli sernaye artırımından edinem nakit fazla taşıyıcı değil. Varlık satılı veya başka bir kaybaktan yüklü bir likit kaynağı oluşturmalı.
Herseyden önce ilişkili taraftan onlan yüklü alacaklarını tahsil etmeli. Yönetimin ilişkilş taraf alacak verecekleri karşılıklı olarak sıfırlayıp sadeleştirmeli. Adese nin nu kadar yüklü miktar varlığının grubun diğer şirketlere aktarılmış olması iyi niyetli değil.
tüm ky ye. lütfen kurumlara şikayeti bırakın. kağıt işleme kapanırsa b ku yeriz. hiçbirşey üretmese de adı kağıt üzerinde olsada işleme açık olsun yeter. ataç ta bana kol gibi girdi. şimdi kim zararı karşılayacak. yok. devlet bile kimse umursamıyor. şimayeti bırakkkk.
lütfen kaç lotunuz olduğunu ve maliyetinizi yazmayınız . bugün ayıktım. 100 üyeninc10 tanesi yazdığı zaman ky nini elindeki ort lot ve maliyeti kabataslak ortaya çıkıyor. maalesef bu hataya ben de düştüm. bundan sonrakilere dikkat diyorum.
benim kabataslak hesabıma göre buradaki lot ort 30k civarı 100 üyenin 3 milyon lot yapar. ort maliyet 1.30 civarına geliyor. profesyonel hesabı varın siz düşünün. ytd
Burda bir haftadır yazan olmadığına göre adesenin dönüşü yakındır
Adese candır, yarın bir morel atışı yapar yüzde on yukarı inşallah.
YUTAN BOĞA
Bu formasyon, bir düşüş trendi içinde oluşan kendisinden önce gelen daha küçük bir siyah gövdeyi tamamen içine alan büyük bir beyaz gövdeyle tanımlanır. Bu beyaz gövdenin siyah gövdenin gölgelerini de tamamen içine alması şart değildir, sadece gövdenin kendisini tamamen içine alması yeterlidir. Bu önemli bir dip dönüş sinyalidir.
Yarin insallah marketcilik yapdini hatirlarda bi tavan ceker batik migros bile tavan oluyo dondurmacilar bile tavan oluyo sirf gida isi yapiyolar diye birilerinde buyuk mal var muhtemelen onun icin cakallik yapiyolar serefsizler yatirimci size guvenmis bu ortamda hissenizi almis kumarmaz dolandiricilar adam olun kagidi olmasi gereken yere getirin satan satar kalan saglar bizimdir ama sen 3 5 acemiyi yakaladim donlarini aliyim diye kagidin itibarini sifirliyosun patron musvetdesi yada spek totosu ayip ayip disarda corona var adam olun sonra biz ne yapdik diye aglamayin..ytf
Aklima gelmisken sunuda yazayim herkesin finalsal okur yazarligi azda olsa var artik olmayanda yardim aliyo ey adese patronu bilanconda 87 milyon pazarlama gideri yazmissin neyi pazarladinda biz gormedik 40 milyonda finassal gider oh ne guzel dunya arada 87 milyon kira vesaire gelirleride ic etmissin yani demem o ki isine gelince durust olacaksin (kucuk yayirimcinin elinden mali alinca) buyuk buyuk karlar yazacaksin ama kimsede mal olmayacak yok oyle dunya suan ki piyasa degerinin 3 katindan fazla gayrimenkulun var be adam kimseyi kandiramazsin daha cok malini kapdirmadan tavan serise basla hepimiz sana dua edelim[emoji41] bu kiyamida unutmayin ortaklarim yarin yavan olur allahin izniyle artik.ytd
13 sene once kule site yi 25 milyon dolara almissin suan en az 100 milyon dolar yapar sadece tek bir gayrimenkulun demem oki 3 kagitci oldunu biliyoruz ama matematikde yalan soylemez cok cok ucuzsun.
Bugün 90 altında bir yuzbin lot alayimda ondan sonra çıksın, eğer 88 altında kalırsa bir 60 bin daha eklerim,
Eee bunu üç gündür bekliyoruz aldık malida ortalama 87 lerden 300 bin lot niye fişeklemiyor, fişekleyecek dediler ben zde geldik, hemde sağlık sektöründen satarak geldik.
Artık fişekle de satalım gardaş
Numaradan tavanı bozdun ama yarın 2 milyon lot alırım sabandan tekrar tavana çakarım spek efendi haberin olsun
%10 marjla yarın tavan 1.02
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.