Galiba sıra sıra geziyor hocam :)
Yatırım tavsiyesi değildir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Galiba sıra sıra geziyor hocam :)
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip efendi burdan sattığı mal ile EUKYO'dan 2 günde 3.000.000 lot mal almış,360.000 adet satmış. 2 günde %13.27 hisseye sahip olmuş. Sanki bize sıra zor gelecek gibi,2 gündür herif orda mala giriyor 2 gün üst üste tavan çekiyor,Bizim hisseye girince bizimkinde tık yok. Biz zemzem suyu ile yıkansak fayda yok.
Bu mal toplamaktır
Hisse yüzde iki çıkar yüzde iki iner ama hacim normalden abartı olmustur bu vakit mal toplamaktır
YTD
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro toplamaya başladımı yandaş kurumlarla birlikte topluyor icbc de onun toplamaya devam edermi acaba bakalım
Nihayet 1.000.000. Lot ile % 2.5 ile metro dün mal almış,tekrardan oyuna müdahil olmaya başladı gibi,hadi hayırlısı
Geleneksel EURO şenlikleri başladi :)
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
euyo bedellisine , etyat ve eukyo uzerinden prim yaparak müsteri çekiyor.
prim yaptırsa bedelli olayacak diye millet yuzde 20 primde satar çıkar. kendisinde çok mal kalır. şimdi ise, ky yi konsolide ediyor.
Bok etti tahtayı,grup gazıyla 1.20 üstüne atabilirdi galip...
içine sıçtılar hissenin resmen...
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07071819270218
Aşağıdaki gibi geçen hafta bir gönderi vardı kap'ta, şuan ki duruma bakarak yorumlar mısınız👍
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03.05.2017 tarihli yazısına istinaden kamuoyuna duyurulur. Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUKYO), Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO) ve Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ETYAT)'de Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payların tamamının şirketimiz Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından satın alınmasına karar verildiği ve bu konudaki talebimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüş ve onayına sunulduğu bilgisi 02.02.2017 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştı. Şirketimizin, EUKYO, EUYO ve ETYAT' da Mustafa ŞAHİN'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payları satın alma kararı devam etmekte olup, süreç devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,
Bir sorum daha var. Bedelli olabilmesi için hisse değerinin bir ve üstü olması gerekiyormuş.
O kadar işlemler oldu boşa değildir herhalde genel takaslar ne durumda varmı atacak birileri
Galip sağ gösterip sol vurdu. Tüm euyo kağlarindan çıktı. Bedelli bitene kadar gelmez
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
Metronun kendi açıklamasında eukyo da daha % 8 hissesi var. Tamamen çıktı demek yanlış olmaz mı? Yarını görmek lazım bence bu payı azaltacak mı arttıracak mı. O zaman daha net konuşulabilir.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet 1 tl ve üzerinde olması gerkiyor ama yatırım ortaklıklarında birim pay değeri önemlidir..
EUYO birim paydeğeri 1,25 tl civarı olduğu için spk 1 tl den bedeliye izin vermez..vermemelidir..
patron bedelli yaparak payını arttırmak istiyorsa her hisse için 1,25 tl ödemelidir. adil olanı budur..ozaman ky zarar etmez..
burada dikkatimden kaçmayan bir husus var neden sadece EUYO da bedelli açıkladı diğerlerinde açıklamadı?
Tahmin: Euyo yu yeterince toplayamadı bedelli yapacagım diyerek ky yi korkutup hisseleri toplamak. bilemiyorum aklıma bundan başka birşey gelmiyor açıkçası...
Net aktif değeri bugün itibariyle 1.256 tl,artık grup da coştu,sıra sende euyo...
Eoyu da ky çok anlaşılan. götüremiyor.
vallaha çıktı :)
8 milyon oldu işlem.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu euro grubuna ne oluyor ki bütün kağıtları top 10
2 masa bir sandelyeden oluşan şirketler birde bunlar
yok yok birazcıgını yanlış anlamışsın yazdıklarımın.
Tavan olan hisseyi bugün satmak zorunda olduğumdan ziyade tavana yazdım 20 dakikadır gitmedi bende sonra iptal ettim
neden tavandan gitmedi demek istedim.
şirkettin gerçekten içi boş o yüzdende dedim ki ne oldu da bütün grup kağıtları primli
bir haber mi var yoksam bizim çaycının son 1-2 ayda borsadaki bazı kağıtlara yaptıgı gibi spakülatif hareketler mi demek istedim
Çizer bugün bence artık...
Galip bunu çizmeli artık...
Vay anasını gitmiş ya elimizdekiler😳
Büyük düşüşte beni perişan etti ama alsatlarla herhalde kara bile geçtim sonunda,1.15 gönderdim,alan da kazansın...
ağa rekor alım yapmı.bunu sona bırakmıltı. umarım guzel yerlere götürür
Geçen ki darbeye maruz kalmayayım diye 1.05 ten 3 kademe karla verdim,Galip beni ters köşe yaptı helal olsun,kalanlara bereketli olsun inşallah.
Dalgalanma dan dolayı bende 13 den gönderdim. Etyat'tan metro çıkmış.