2018 şirketin sitesinde var. evet
Printable View
uymamış havasına deveye sormuşlar
En azından yeni bir destek oluştu 16.57
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım endeks bozulmaz erbos da iyi yol alır
Mevcut durumda 340 milyon TL civarında piyasa değeri bulunuyor, hatta bir kaç ay önce 300 milyon altında işlem görüyordu kasada 127 milyon TL nakit var (Tic. alacaklar, stoklar ve borçları bir kenara koyarsak) bu yıl için 100 milyon TL civarında kar muhtemel görünüyor. Döviz pozisyonu artı ve ayrıca döviz kurlarındaki yükselişler kar marjlarına olumlu etki ediyor. Şirket ekonomik kriz ve sektöre ilişkin daralmaya rağmen karlılığını sürdürüyor. İmtiyazlı hisselerin %10 temettü hakları çok ciddi bir olumsuzluk değil diye düşünüyorum ve bu veriler ışığında hissenin orta uzun vadede daha yüksek ederi olduğunu düşünüyorum. Borsada doğru zamanda doğru hissede uygun fiyatlardan pozisyon alındıktan sonra sabırlı olmak gerekiyor ancak Erbos gibi endeks dışı hisselerde biraz daha fazla sabretmek gerekiyor.
Demir çelik hisseleri bugün hareketlendiler.
Eğer sektör ayağa kalkarsa Erbos, tahminim ve dileğim, en önde koşan şirket olacaktır.
Herkesin ağzında imtiyazlı hisseler dolaşıyor. Suyu bulandırmak anlamsız bence.
Bölünmeden önce, 110 tl yi gördüğünde de bu imtiyazlar vardı.
Şu an karlılık daha da yüksek. Fiyat ise aşağıda. Ya karlık düşüp fiyatı onaylayacak ya da fiyatı artıp karlılığa yetişecek.
Kim, nerede pozisyon alacak ise fiyat da o yönde hareket edecek. Biz tercihimizi yaptık.
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birilerinin hissede yukarı trendi varken gereksiz açıklama yapmasını eleştirdim hep.sizin açıklamaniz çok doğru ve güzel bence.birazda endeksin gidişine ihtiyaç var.100 fiyatlarda endeks le gitmiş ti
Bu hisse de haftalık grafiklerde macd ve Rsı göstergesi iyi işliyor.
Macd -0- üzerine çıkmış olması ve yükselen trend de olması,
fiyatların trendini kırmış olması olumlu görünüyor.
aylık grafiklerde de yukarı dönmüş olması ki
o da yukarı kestiğinde uzun soluklu yükselişi devam eder,
ancak grafik haftalık olduğu için düşüşler çıkışlar olacaktır.
https://i.hizliresim.com/oddVVb.png
Düşüşü, bilanço etkisi ile sonlandırıp yeni bir yükseliş trendi başlatabileceğini düşünüyorum.
Bir çok şirket 1. Çeyrek dibi gördü, dönüş sinyalleri alınıyor. Bunun endekse etkisi olursa, yukarı dalgayla birlikte dirençler hızla kırılacaktır.
Erbos özelinde ise, düşmeyi gerektirecek temel sebep görünmüyor.
Asgari, yatay-hafif yukarı bir hareket beklerim.
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son bilanço da 17.28 direnci ne takılıp 16.81 kapattı .o gün endeks in kapanış fiyatı 99.200 . endeks geçen cuma 97 ooo kapattı.bilanco sonrası olumlu .pazartesi endeksin yukarı doğru hareket ile birlikte 17.28 rahat kırılır . sonra 19 direnç.ordada endeksin hareketi belirleyici olur.
Çıkar diye bir şey söylemedim olası endeks in yukarı hareketi ile düşünüyorum.yoksa pazartesi için yukarı veya aşağı yönlü bir görüşüm yok.temenni kabul edelim
Bölündüğümüz fiyata geldik bakalım bundan sonra napacak
Kimsenin kağıdın daha yukarılara gideceğine ümidi yok anlaşılan .
[QUOTE=ozergur23;3694423]Kimsenin kağıdın daha yukarılara gideceğine ümidi yok anlaşılan .
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT
Aksine benim 22,9 gibi bir hedefim var kendi adıma. Yrd.
https://www.tradingview.com/x/C9Z9bkpP/
Gelmişiz yeşil çizgiye
Guzel başlangıç,18,90 /19,10 hedef ilk adimda
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamanında ne kadar soktuysa hala yüzde 15 daha çıkması lazım ki benim 2 senedir beklememi sadece nötrlesin ipntor.
[QUOTE=cbgul44;3694712]Bu fiyat için 110.000.000 TL üzeri kar lazım o zaman fk 8 olur . piyasa da çok sayıda kağıt var fk 8 ve üzeri fazla olan . sadece zaman ister.biraz da kağıdın ilgi çekmesi lazım .bence beklemeye lazım.
Yıl sonu 90 ile 100 milyon arası kar beklentim var 20 milyon sermaye 100 milyon kar sermayenin 5 katı kâr demek buda hisse başı 5 TL kar demek şu anki hisse fiyatını baz alırsak şirket 3.5 senede kendini amorti ediyor borsada kaç tane böyle şirket var .... yatırım tavsiyesi değildir.Y.T.D
Yarın nasıl bir gün bekliyorsunuz?
Umarım bugün düştüğü yer destek noktası olur
Az sayıda satıcı var . olumlu
Sayın dandanakan bu günden sonra ki yol haritamız nedir?
https://www.tradingview.com/x/vhHqWwG3/
Genel olarak hissenin gücü iyi gözüküyor.Fakat işlem hacmi az,son günlerde'ki çıkışa rağmen sarı ortalama kafayı biraz yukarı kaldırabil'di.Yeşil çizgi üzerin'de yukarıda bir boşluk var.Bu programda 19.90 civarı gözüküyor ama bölünmüş hali 18 .55-60 civarı buralara gidebilir.Aşağıdaki boşluk endex'in durumuna bağlı.Bu ülke'de gerginlik hiç bitmiyor.
Bizim haritamız belli,şuan'ki karla bile hisse 20-21 bandında olması lazımdı.3. çeyrek karla 30 bandına ulaşması gerekir.Paraya ihtiyacı olmayan biraz daha sabır edip bekleyecek.
Tsk sabir ediyoruz izlemeye devam ytd
Tabi bu alem'de her şey umut ettiğimiz gibi olmuyor,yada birileri tarafın'dan engelleniyor.
Şimdi Bağfaş'a bakıyorum,45 milyon sermaye,6 aylık 30 milyon kar,hisse 4.80 den 10 tl ye geldi.
Demek'ki insan'da biraz şeref, haysiyet,onur olacak,aç gözlü olmayıp biraz paylaşım'cı olacak.Ama bu O perasyon Ç ocuklarında ne gezer böyle şeyler.
Aganın biraz malını aldık sinirlendi.
Kusura bakma aga tahtayı burada tutarsan
Benim gibiler hep gelecektir .
Satarım diye düşünüyorsan aşagıdaki alış lotların çoğu yine benim teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
18.26 kapanış güzel olur
Büyük ihtimalle yarında düşüş olur. ağırlık ortalama üzeri en azından kapatsın
Yine emeklilik fonlarindan cikar bu satış,
Olumlu birşey,
Bayagi mal kaptirdilar,
20/22 bandina iturur yakinda bilanco oncesi
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=jager;3699775]Aganın biraz malını aldık sinirlendi.
Kusura bakma aga tahtayı burada tutarsan
Benim gibiler hep gelecektir .
Satarım diye düşünüyorsan aşagıdaki alış lotların çoğu yine benim teşekkür ederim
Tahtadan 100 lot al aga acayip sinirleniyor,zira topu çeviren hep kendisi al gülüm ver gülüm,bir cepten öbür cebe.Araya biri girdimi basıyor aşağı ezberledik artık.Sat yukarıdan al 30-40 kuruş aşağıdan:kahkah: