Döviz pozisyonu yeni değil bu şirketin borsada halka arz olduğundan beri döviz açık pozisyonu var satışın nedeni bu değil sanırım. Tahtayı kontrol edenler istediği gibi hisseye yön veriyorlar istedikleri gibi indir bindir yapıyorlar.
Printable View
Meri satiyorsa ben de aliciyim,her gün 20 lot istihkakı var Trgyo'nun 😂
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.16 al 3.17 sat . Kazancin yarisi komisyona yarisi cebe.
Düşüş trendine girmiş. Düşüşünü bitirsin sonra güzel bir alım noktası verir. Grafike baktığımda 3.10 ana kadar bir gerilemeden sonra çıkış bekliyorum. Onuda aşağı kırarsa 3.04 e kadar gelir. Riske girip oradan alırım. Oradanda aşağı giderse daha fazla zarara girmemek için 3.00 bırakıp giderim. Bakalım bu yorumum tutacak mı
daha evelden yazdığımda 5.60-6 arası uzun vadeli grafikte tobo nun yukarı kırılma noktası olduğunu ve kelepir olduğunu kendi kendime anlattım.hisse bölündü 2.80-3 arası oldu.yukarı gidişin 7 üstü geri dönüşü şimdikinin 3.50 si hızlı çıktığını dinlenirse 2.80-3 arasına en kötü dönebileceğini yazdım.burası uzun vadeli kelepirdir ve ellerimi ovuştururum.gel gel.Yabancı satmış emekli fonu satmış spek satmış umrumda değil.burası benim gözüm aç olduğu yerdedir.Kendime buy,buy derim.
bu yazdığım yazı 729. olacak 656 da yazmışım tekniği ne olacağına dair tahminim.
Merhaba yabanci son 1 ayda ne kadar satti tablo payladabilecek varmi
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aferin Torun,hep böyle ol 😂
Yabancı satışları bitti galiba yada bize yabancı gibi gösterilen satışlar, 3.55 seviyelerinden 3'e kadar bastı ve böyle bir günde yukarı yaptı değerlendirebilenler için iyi bir alım fırsatı oldu.
Beklenti var mı? Bu torunlarda.ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok ******** bir tahta yapıcı var,allah bu hissede olana sabır versin...Bütün GYO lar primlendi bu hisse daha bi tarafını kaldıramadı,4 ayı geçti bu hissede oluşum ama yazık...Bedelsiz verip tonlarca projesi olan bir firmanın düşmesine anlam veremiyorum,Torunlar Plaza ve 5.Levent taze olan projeler lakin gel gör ki hisse kanı bozukların yönetiminde kalmış..Hırsız TRGYO...
Akyatirim her gün alıyor ama TEB e virmanliyor galiba,aldigimdan beri daha artı gormedim,seans sonu biraz toparladı,GYO lar hareketli bu ise çok sönük,grafigi hoşuma gitti.ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O teb den sürekli 2830 şeklinde mal satan oç bir görsem...
bi film ceviriyorlar ama yakinda cikar kokusu.
duserken hizli cikarken nazli. ayar tutmaz oldu iyice.
kagidin toplandigi kanisindayim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2bbe3c6eeb.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2fa77f304a.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkesin umudu kestiği bir anda dönüş başlar.
Bir ay sonra tekrar Torun'u ziyarete geldim, ikili dip yapıp çıkar yukarıya ümidiyle.Birkac gün önce de 2.96'ya degmisti. Yüzümüzü kara çıkarma Torun.
Hacim yok hacım. 3.11'i hacimli bir geçseydi iyi olurdu yarına inşallah 😉
tahtanin komple fisini cekip unutmuslar :(
cay kasigiyla topladigini kazanla devirdi resmen.
bu endeks/fiyat durumunda 3,7 den asagi olamaliydi.
adamlar neyin pesinde anlamak guc.
3,10 un üstünde hareket başlar epeyce de sıkıştı..
vergi öncesi kar 182m cuk.değerlemeden 500m cuk tu galiba tahmini kar beklentisi düşmüş oldu.beklenti 682m cuk değerlemeyle beraber.
Kağıdı ısrarla tutmaya devam eden sevgili kumpasçı ısrarına daha ne kadar devam edebileceksin merak ediyorum? BAŞKENT GAZIN sahibi olan TRGYO halkı arzın onaylandığı haberi geldiğinde buralarda kalabilecek mi? SPK halk arzın onayını daha ne kadar uzatacak? Biz bekleriz, yakında çorbayı içeriz...
TRGYO Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 455108000 Yıllık Değ%:-61 beklenti 376 milyon
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Oyak Yatırım, Torunlar GYO için 4,20 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
Oyak Yatırım, Torunlar GYO için 4,20 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu.
Oyak Yatırım'ın ( http://www.oyakyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:
"TRGYO: Torunlar GYO yılın 4. çeyreğinde 341mn TL net kar açıkladı. Açıklanan kar piyasa beklentisi olan 376mn TL’nin hafif altında kaldı. Ancak, gayrimenkul değerleme karının beklentilerden düşük, konut satış gelirlerinin de yüksek gelmesi itibariyle satış gelirleri ve faaliyet karı piyasa beklentilerini aştı. Şirketin 4. çeyrek gelirleri %106 artışla 350mn TL oldu. Satışlardaki güçlü büyümeyi 5. Levent Projesi’nde teslimlerin başlaması ve %24 artış gösteren kira gelirleri destekledi. Torunlar GYO’nun portföyündeki alışveriş merkezlerindeki perakende cirolarının geçen yılın aynı dönemine göre %29 artması ve kiralarda uygulanan sabit Dolar kurunun yukarı revize edilmesi kira gelirlerinde %24’lük artış sağladı. Şirket aynı zamanda 4. çeyrek içerisinde Torun Center’dan 29mn TL’lik stok sattı. TL’nin hem Dolar hem de Euro’ya göre zayıflaması 176mn TL kur farkı giderine yol açtı. Torunlar GYO’nun hisse başına 6.38TL net aktif değeri bulunmaktadır ve hisse net aktif değerine göre %53 iskontolu işlem görmektedir. 4. çeyrek sonuçlarının hisse üzerinde etkisinin olmasını beklemiyoruz. Hisse için Endeksin Üzerinde Getiri ve 4,2TL hedef fiyatımızı koruyoruz."
https://www.oyakyatirim.com.tr/Repor...n_20180301.pdf
Ah Torun o kadar hacim yapıp yerinde sayıyorsun ya ne diyeyim sana!Bastonu yiyeceksin kafana.
Baston yemekten korktuğunu bilseydim daha önceden aba altından sopayı gösterirdim. :)
Torun, 3.19 diyeyim ben sana,sen önemini biliyorsun zaten,bugün denedin; yarın inşallah devirirsin orayı :)
2.seans nefes almiyor. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergun 2 kademe asagi. Bugun de ayni tarife olacak sanirim.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son altı ayın dibinde alış için uygun gibi duruyor
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.