Ciddi ciddi adamin siyasilerin mitinglerine bedavaya insan tasiyacaginiz dusunmuyordunuz degil mi ? Siyaset boyledir, dun muannet hapis yatacakken bu gun ulkenin sahibi olursun.
Printable View
Ciddi ciddi adamin siyasilerin mitinglerine bedavaya insan tasiyacaginiz dusunmuyordunuz degil mi ? Siyaset boyledir, dun muannet hapis yatacakken bu gun ulkenin sahibi olursun.
Ek 1495 bugünde taban çok belli 1 adet alış girenler var bunlar bankayı arayıp veya atm ye gidip üşenmeden 1 adet alış mı yapıyor ? internet olsaydı anlardım öylesine girmiş derdim. hızlı takasa baktığımda metro elindeki malı komple boşaltmış gözüküyor. doğrumudur ?
Allah belasini versin..cuma sattik hesapta bisey yok bugun..vakifbanki aradim. Onunla ilgili skinti var dedi..donus yapacagiz dediler..kurtulamak lanet kagidin derdinden..
bu kağıtta sabrederseniz kazanırsınız...ytd...
Alış boş.. 20 bin lotla 10 kademe duser.. dikkatli olalım..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gidecekse kademelerin boş olması önemli değil.....ytd...
had ihayırlı olsun yukarı giderken işlem durduruldu... bu en az +10 kademe demek... ytd...
gidim gidim giden hisseye devre kesici uyguladılar şaka gibi. 2.500 lerde yüklü miktarda satış varmış birisi yazmış
hadi bakalım gene iyisiniz yukarı giderken ikinci işlem durdurma oldu . bu tavan demek...ytd...
hafta sonu brüt takasın o kadar kötü bir şey olmadıgını, hisse toplamak için brüt takasa sokulmuş olabilecegini söyledigmizde eleştiren arkadaşlar olmuştu,,,gün sonu pasta her şeyi gösterecek ama metro alıma devam ederse bu süper haber olur,,, ytd
ama satabilirseniz....ytd...
sabah 2.28 den aldim
bu hafta 2.50 olsa iyidir dedim aldıktan iki saat sonra
gitti 2.72.
bol kazançlar
Panikleyip satanlara yazık oldu.
vkfyo vakıf gayrimenül ile ortak hareket ediyor. vkfyo hiç düşmedi düşmeden rekorunu tazeledi. biz 5.500 lerden buraya geldik
olurda 3.3* üstüne yerleşirse yeni ralli gelir.
ama zor bölge .
http://i.hizliresim.com/z3nApg.png
(ŞUAN )vkfyo vakıf gayrimenkül ile ortak hareket ediyor. vkfyo hiç düşmedi düşmeden rekorunu tazeledi. biz 5.500 lerden buraya geldik. bunun açıklaması ne olabilir
taban olma ihtimali de var beyler....ytd...
Sağolasın vakfn..
Kalanlara bol kazançlar dostlar.
İnşallah cuma günkü gibi olmaz
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip de günlükçü hisseyi alıyor 2+3 güne satıyor :) geçen 5m lot sattı hisse brüte girdi sonrasında . 5.958.779 lot sattığında hissedeki payı 1,52 ye düşmüştü . 2+3 gün önce yine 1.5 m lot aldı 2+3 gün içinde'de satarsa hisse taban taban gitmeye başlarsa ? millete öyle bi umut veriyorsunuzki kimsenin ahını alacağınızı düşünmüyorsunuz . yetmedimi diye sorarlar ama değilmi
kapanış 2.50 gibi duruyor...ytd...
2,60 ta durdu noluyor...ytd
2.60 ta karşılıyor satislari..kirarsa...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hımmmmm mmm
kademeler boşaldı....ytd...
(ŞUAN )vkfyo vakıf yatırım ortaklığı ile ortak hareket ediyor. vkfyo hiç düşmedi düşmeden rekorunu tazeledi. biz 5.500 lerden buraya geldik. bunun açıklaması ne olabilir ? cefaks bey bist 100 grafikten ne anlamalıyız ? kim almış kim satmış paylaşırmısınız ?
kapanışta anlarsın ytd...
Ne varsa bu 2, 70 te varsa basgit işte zaten satamiyoruz.ytd
satanlar bugün sattı.... yarın bayram var.... ytd...
1,68 en güçlü destek altı cehennemin dibi, 1,68 altını görmez sanırsam
yarın kapanış 2.96 ytd...
Bugün beklentimin altında kapattı. Açıkçası tavan beklentim vardı. Sanırsam sabah kaptırdıklarını yarın almaya çalışacak. Benimde vermeye niyetim yok. Ytd
Bu işte bir gariplik var VKFYO zirvesini test ediyor. VAKFN çok düştü!!!
YTD.
günlük pasta varmı
cefaks günlük takas rica ederim.