Teknik-destek falan dinlemiyor hacimsiz çakıyolar ilgiyi çekti sonra milletin eline verdiler gene bu hisse değişmez patron değişmediği sürece bu hep böyle olucak...
S1453 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teknik-destek falan dinlemiyor hacimsiz çakıyolar ilgiyi çekti sonra milletin eline verdiler gene bu hisse değişmez patron değişmediği sürece bu hep böyle olucak...
S1453 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''deniz üstü IŞIK OYUNU'' 38 Kuruş civarlarında beklerken hergün 35 olacak 30 olacak diye yazıp durdu. ''IŞIK OYUNU''na ne diyeyimki. kim alır kim satar kim elindekine sahip çıkar karışmam.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben anladığım kadar yazdım. teknik haber grafik kullanmadan hiçbir hisseye girip çıkmadım çıkmam.. belkide siz haklısınızdır...
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.5 milyon acik var 2 gun icinde yerine koymalari gerekli satarsaniz sizden aldigi ile acigi kapatir araci elinde yuksek lot olanlari araci kurum arayip sizden kira karsiligi isteyede bilir ben tahta sahibi olsam bu acikcilarin elinden mali almak icin yukari surerim acikcilar zarar etsin ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugunun pastasi varmi acaba
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/XXMnjO.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Strateji bugün çakmış geçmiş nerden çıktı bu kaç günlerdir piyasada yoktu...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tsk pasta olumsuz
Yatırımcı her girdiğinde kazık yiyor.Spk nın bir şekilde yatırımcıyı değil şirket patronlarına oturaklı ceza vermesini bekliyorumki birdaha her zaman yatırımcı aleyhine yaptıkları bu işleri yapamasınlar.ytd
Düşecek diyenlere çok laf söylendi burda.spek adam ı denildi.52 den 44 e.düştü.kim spekin adamı bilemeyiz. Belki de iyililk perisi görülenler patron adamıdır.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
2924014 0.43 0.44 2011738
2723931 0.42 0.45 1838311
1546997 0.41 0.46 1477878
1130516 0.40 0.47 709958
332745 0.39 0.48 1320761
188198 0.38 0.49 419228
185519 0.37 0.50 438575
183007 0.36 0.51 487398
167203 0.35 0.00 0
0 0.00 0.00 0
Saat Fiyat Lot
10:38:58 0.44 50
10:38:54 0.44 3000
10:38:10 0.44 250
10:37:54 0.44 1300
10:37:36 0.43 10678
yanlış ata oynamışım şu an bile ucuz diye giren yanıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b37e32829.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db2f12ba77.jpg
Normal şartlarda şirket çok iyi,
İştirakleride şahane,
Adamların niyeti bozuk, iştiraki sermaye artışı yapıyor. Sermayeyi de 115 milyon usaş borcundan karşılıyor. Ne oldu 115 milyon satış bilanço da görünecek Ken okuz pokuzla bir anda bilançoda zarar oluyor.
Bugunun simdiye kadar olusan pastasi varmi
43 den sürekli satiss yemekte dikkatli olmakta yarar var 39 bandına kayabilir ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7f6e0f733f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8c95d6fcf.jpg
Sayın Yakamoz!!!
Ne zaman yapıcı yorumlar yazacaksınız!!!
0,37'den aldım, yazılarınızı okudum. Hep yaygara hep yaygara!!!
0,51'den sattım tekrar aynı miktarda 0,44'den aldım. Yazılarınızda yine hep yaygara, sürekli işgembeden atıp tutuyorsunuz.
Bence Borsa bir oyundur.
Para kazanmak için nereden girip, nereden çıkacağınızı bilmeniz gerekir.
Hissenin yükselmesi sizi niye incitiyor. Bence olumlu düşünün ve olumlu karar verin.
Unutmayın!!!!
Para ufak ufak biriktirilerek kazanılır. Amaç para kazanmak hisse miktarı artırmak değil!!!
Paranın mevcudiyetini koruyabiliyorsak ne mutlu bizlere!!!
Selamlar,
sevgili arkadaşım siz aza kanat eden akıllı yatirimcisiniz ya patrona ve şirket e kanan 1.50ve üzeri alanlar ve sürekli oyun içinde dümen çeviren ky soyan ve giz yuman spk ya sitemim
Sayın Yakamoz,
Spk birleşmeye onay verdikten sonra 1 milyon TL bütçeyi aşarsa almayız tehtidini Spk uyarı cezası vermesi gerekirdi!!! Vermiyor işte!!!!
Defter değerinin üçte biri altında işlem gören hisseyi 0,41'den nazlanarak almak istiyor. Onda bile aba altından sopa gösteriyor.
Belkide portföyünde yüklü miktarda olan yatırımcılar bize tehditte bulunma düşürürüz bütün hisseler elinde patlar diyor. Belkide böyle olmasını isteyerek belki hissseleride toplayabilirler.
Oyun içinde oyun olup, kaybetmeden ilerlemek gerekiyor .
Selamlar,
Ya sen usta borsaciymişsin.satilabilecek en yüksek yerden sat ve en düşükten al.helal oldun.Yoksa tahtayı sen mi yapiyon.ben 51den satsam ve tahtaya güveniyorum diyelim. 47 gorsem hemen alırdım. Burası he yalan dolan yeri.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Bacon,
Borsayı çok iyi bilirim. İşim gereği vergi mevzuatı olsun, bilanço analizleri olsun bunlar benim için çok basit şeylerdir.
Borsaya gelince bunlar bir kenara bırakılıyor. Oyun içinde oyun olup, giriş ve çıkışı iyi belirlemek gerekiyor. Para alırken kazanılıyor. Mutlaka bir iki kademe alttan yazılıp, bekleyin. Ben sabırla öyle yapıyorum. Ayrıca Mutlaka anlık izleyebilmelisiniz!!! Yoksa yatırımcı olursunuz!!!
Borsada fırsatlar bitmek bilmiyor. Yeterki paranız azalmasın. Önemli olan parayı koruyabilmektir.
O yüzden kimseye kulak vermeden alım ve satım aralığını iyi belirlemek gerekiyor. Hisse dün 0,48'den işlem görürken ben 0,44 dip olur diye düşündüm ve yazdım. Buradan tepki gelir dedim. Maalesef dün ve bugün 0,43'ü gördü. Buradan alsaydım, 01 kuruşta 5 bin TL kazanmış olacaktık.
İhtiyarladık, dibini tam kestiremedim.
Bence, Şu anda borsanın nadir dipte gezen hisselerinden olup, al sat yaparak Eylül'e kadar nasipse oyalanmak istiyorum.
O,51'i geçerse ilk hedefi 0,63 olur diye düşünüyorum. Perşembe ve Cuma kapanışı önemli.
Bir ay önce 0,37'den almayanlar 43-44 ve yukarıdan aldılar.
Selamlar,
500 bin lotla islem yapiyorsunuz anlasilan
Gunun pastasi varmi acaba
İştirakimiz BND Elektrik Üretim A.Ş. (BND Elektrik)*tarafından bugün tebellüğ edilen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'nun*14/07/2017 tarih ve 77386926-110.01.01.01 E.33934 sayılı yazısından EPDK'nın*15/06/2017 tarihli ve 7124-19 sayılı kararı ile, özetle: BND Elektrik'e ait*"Gelincik HES" projesi *için verilen *20/03/2008 tarihli ve*EÜ/1539-6/1124 numaralı üretim lisansının Elektrik Piyasası Kanunu'nun Geçici*21'inci maddesinin birinci fıkrası çerçevesinde sonlandırılmasına ve EPDK'ya*sunulmuş olan teminat mektubunun iadesine karar verildiği öğrenilmiştir.
Saygılarımızla,
Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Yukarıda yer alan haberi önceden bildiklerinden 52 den verdiler 42 kadar.
Bu haber bugün kap a düştüğünde hiç tepki vermedi :)
Elinde 100 bin Lot olan kişi şuanda 44 bin TL değerinde parasi var.
Bu fiyattan birleşme işlemi yapacak ise 1 usas hissesine karşılık 1,65 ieyho hisse şirketler verilecek.
100 bin usas = 165 bin ieyho
165 bin ieyho 0.36 Kr dan 59,400 TL eder.
Bu da usas 0.59 TL gibi bir fiyatına denk gelir.
1 ayda %35 kar.
Anladığım kadarıyla da ieyho da bedelli sermaye artırımı için başvurusu var.
Birleşmeden sonra bedelli sermaye artırımı için ieyho hisse fiyatını 1,70 lere çekebilirler ki. Elinde hisse senedi olanlar bedeliyle girsin. Aksi takdirde şirket kendi ödemek zorunda kalıyor (yanlış bilmiyorsan)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...71b63950ad.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...748c0cc58c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a06f8278e0.jpg
0.43 destek alımları direnç oluştu işte bu güzel oldu rahatladım ytd
bunun destene falan inanmıyorum
artık şirket akkilli olmalı 0.43 altına salsikari anda spk da birlesmeyi iptal etmeli demeliki
alırız a kasaya koy paraları park okuyana hadi 41 göster sıkıysa ytd
spekkk sıkıysa 41 gosterr bekliomm tek tusa aktifffteyimm spk ensenizde hemen kasaya aldıklarınizi taksitte diil nakit koyarsınız ytd
spekkk 43 taktiğin an aktifyeyimm dene istersen göster boşa ya 43 44 sikiyosa göster ytd
spek 42 gelip duru galiba
IEYHO'nun başvuru yaptığı bedelli sermaye arttırımı oranının ne kadar olduğunu biliyor musunuz?
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...30c3f2a17f.jpg
Merhaba,
O,44 TL'den aktiften bu sabah verdim. Hergün O,42 TL'ye yazılacağım. Nasipten ötesi yok.
O,38 TL'den kimse beğenmiyordu. Şimdi O,42 TL'den almak için gelmesini bekliyoruz. Konjonktör değişti!!!
Değişik fırsatlar denk geldiğinde farklı hisselere nasipte varsa girip, çıkarım.
Aranıza tekrar katılmak Nasipte varsa tekrar aranızda olurum İnşallah.
Herşeyin hayırlısı.
Kalanlara bereketli kazançlar dilerim.
Kalanlara selamlar.
Saygılarımla,