ne kadar var hocam 83 de?
zahmet olmazsa derinlik yollar mısın
Printable View
bazen bilmemek görmemek daha güzeldir bu günde öyle bir gün bakmasanız daha iyi
82 de 40bin 83 te e 70 bin satis var
81 de 80bin ve 80 de 90bin alış var
Borsa değil umuma açık kumarhane gibi. en güçlü bildiğin hisseden en kıytırğına kadar bu borsaya para yatırmak artık akıl karı değil. müsait bir yerde trenden inmek ve uzunca bir süre bu durağa uğramamak lazım.
3 gündür 400 bin lotu koyup da satayana ne koyar bu piyasa bunun zevki zararına değer :)
Alan satan pastasi var mi arkadaslar
Bu kağıt benim borsa hayatımı alt üst etti.bir saat de 14 bin kayıp ettirdi.tabana kitlediginde satamamisdim.sonradadan da bu kaybın verdiği endişe sıkıntı panik bir okadar daha kayıp etmeme neden oldu.ve ana paramin yüzde 60 gitti.stres anında bütüne bildiğiniz teknik temel beyinin bir köşesine kilitleniyor.beni bu hale getiren kişi malum şahsın operasyonu ile oldu.allah sorsun onlara.ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesin bildiği piyasanın da bildiği bazı çakal aracı kurumlar var bunlar para kazanmak için her şeyi yapar ve ky'in eline kitler malları şimdi takaslara bakıyorum alan var ama satanlar da alanların önce açığına basıp aldıklarını düşünüyorum o sebepten dikkatli olmakta fayda olduğunu düşünüyorum
Her gün yüklü miktarda lot satışı yazan pe. nerdesin gel de alalım
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 11721 gunluk pasta
Bu satışlar sizin için kondu sanırım :)
Manipülasyonun sözlük anlamı...
derinlik
https://twitter.com/tagokturk/status/936497816385540096
Bu da yeni durum. 0,81 de 1,3 milyoncuk satış koydu pilotcuğum benim. İnşallah parası olan biri çizer de kaptırdıkların uykularını kaçırır...
Sen milleti bu fiyatlardan satacak kadar keriz sanıyorsun ya, senin için daha önce söylediğim her şeyi hakediyorsun. Tek olay, bende hisse alacak para kalmadı, yoksa tek kalemde kaldırırdım hepsini...
Hisse kaptırdıkça buralara kırdın kirişi, şimdi de fazla kaptırdığın için geldiğin noktanın altından kalkamıyorsun, kaptırdıkça daha da battın bataklığa. Bas bakalım, daha fazla bas da gör hisse gelecek mi, ÇEKİRDEKTEN. 3-4 yıl daha bekleyeceğiz demekki. Bu kadar beceriksizlik olmaz, E PES...
https://twitter.com/tagokturk/status/936501870729859073
https://i.hizliresim.com/bLXLnd.png
81 deki mal yatirimin.....maliyeti 82...ytd
bu kadar küçük yatırımcının bu kadar atlaması çok ilginç bu durumda bu hissenin yerinde sayması çok doğal hatta düşmesi gerekli bile bu kafa ile çok zor yükseliş beklemek
Doğru diyorsun adam kendini biliyor ama böyle olmaz hisseye böyle baskı yapanın bir doğrumu yanlış mı olduğuna SPK karar versin gerekli ne varsa yapılması için gerekeni ben yapıyorum
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay vay vay 1,16 milyon lotluk satışı 0,80 e indirdi, pes oğlu pess..
derinlik
https://twitter.com/tagokturk/status/936525154737360897
tabana kadar verse gene satamaz babalardan biri almazsa ise
tabana kadar ver vermezsen satamazsın koçum benim açığına sat gitsin bize 1 ise babalara bin geçer daya malı
Vermek istese kısa vadeli yukarı yapar gene verir. Maksat, umutları kesip VERDİRMEK. Psikolojiye oynuyor. Satmaya niyeti olsa, satışları derinlikten kaldırmaz. Hem manipülasyon yapıyor, hem de alacaklar diye ödü patlıyor. Bu fiyattan satacak keriz düşürmeye çalışıyor, zerhoş pilot... :kahkah:
gayrimenkul balonu da yakinda patlama riski var, faizler yukseliyor...zaman gyo lar icin olumlu anlamda calismiyor
5 senedir balon balon diyorlar ama nedense hala devam ediyor hemde yükseliş ile şimdi bir anda patlaması zor bu saatden sonra en kötü yataya bağlar bu işler
glabol yatırım holdig patronu gayrimenkul sektöründen çıkmayı düşünüyoruz demişti bir ara ama icraat yok gibi.....ytd
çıkarsa satsın baksın yoluna hissenin defter değerinden mallarını alsın ne halt yaparsa yapsın bu kadar kolay yada halka arz fiyatından da olur kendi bilir lazımsa verelim lotları işi olsun
Günlük pasta atabilecek arkadaş varmı?
ne oldu 0,80e 400 bin koyarsan elin oğluda sana koyar kuzucum bu sana ders olsun elindeki lotları çok dökme
Bu yükseliş çok inandırıcı gelmedi bana
NOLDU O 85 teki 1 milyon lot alışa bir anda buhar oldu.
millete gene mal kakalamışlar
Vay arkadaş adam açığa satışı 84-83 ten yaptı 0.81 den yerine koydu.Keriz bulmaya ne gerek var bist sat yerine koya izin veriyor.
Ben speğin yerinde olsam ********im ne de olsa 75 e açığa verir malı yerine koyarım
dikkat edin galip var tahtada ve dünki reisin konuşmasından sonra elindekileri yedirmeye çalışıyor.
galipin izinin olduğu tüm tahtalardan uzak durmakta fayda var.
yatırım finanstaki malları temizledi şimdi a1 dekileri temizleyecekç
Alıcılar yüz binin üzerinde satıcılar ise oldukça çok ve ufak miktarlar gibi görünüyor takaslara bakıldığında