sayın garip sizede inanamıyorum hala bu komplocuyu dinliyorsun ya bravo
Printable View
Pozitif, şirket ne zaman % 98 i açıklayacak onu söyle sen.komployu bırak yancıların transferi ne zaman olacak ne diyor patron
acele edin de yancıların elindekileri almasın küçük yatırımcı..sonra transfer planınız da suya düşer. derdiniz bu değilmi
ben sen değilim komplo kurmam ayrıca hala anlayamadın 98 e ulaşmak istediğini nerden çıkardın olmamış çocuğa don biçiyorsun sen şu durumda kottan çıkıyor şükretki 3 yıl senin gibileri kot dışındada ortak edecek ayrıca patron adamı olsaydım senin gibi 60-70 fiyat verirdim akıl var mantık var hisse 24 lerdeyken ben burda herkesi uyardım neyin ne olduğunu herkes çok güzel görüyor asıl sen bu vebalin altından nasıl kalkıcan onu düşün :28:
Şu satış işinden bir şekilde emin olsak 98 i bulsa bile satmam ben. Dışarda beklerim. 12 dolara aldığını 4 -5 dolara satmaz herhalde. Arsa aldım farz eder beklerim zaten borsanın durumu ortada. 1 temmuz 2014 tebliği böyle şirketler için fırsat olmuş çoğu çıkmış.İzocam o zamanda sığ ve spk denetimindeydi bundan rahatsız olmuyordu çünkü o zaman iç pazar çok iyi durumdaydı. Şimdi Venezuela, Arjantin'den sonra geliyoruz. Krize girdik. İç pazar bitti. Karlılık kalmadı. Bu yüzden şirket satılmak istenebilir. Bu olasılık üzerine yoğunlaşabiliriz. Ben bugün yabancı basını bi tarayayım bununla ilgili hiç haber var mı bakalım.
yine garip borsacıya gönderdikleri maildeki ifade çok çelişkili geliyor bana. Bordasa işlem görmeyen spk ya bağlı hisse. Yani yine spk denetiminde olacaksa neden borsadan neden çıkıyor ki? zaten tahta sığ hep kendileri işlem yapıyor. Acaba çok mu mal kaptırdılar da bu şekilde milleti satışa zorlama yoluna gidiyorlar bilemiyorum.Ama bizim bilmediğimiz birşeyler dönüyor ondan eminim. Son iki gönderim tamamen aklımdan geçenler. siz farklı düşünüyorsanız siz de yazın beyin fırtınası yapalım:)
Bu saatten sonra kafa yormam.. 20.12 den keriz bulurlarsa alsın lar... bu saatten sonra patron nereye ben oraya..
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pozitif yeme bizi, ne işin var burda o zaman.. gece gündüz nöbet tutuyorsunuz..hayır işlemek için mi?:)
Güya Şirket %98 istemiyormuş..madem istemiyor KOÇ dan neden aldı 12 yıl önce..konuş bakalım.allerji mi yapıyor % 98
98 Buldugu an satmam diyorsunuz.98 buldugu an ortakliktan cikarma gundeme gelecekki ozaman en fazla 27 tl den pasa pasa sizi ortakkiktan atacaklar.onlarinda istedikleri bu.tek amaclari bu isi en ucuza nasil kapatiriz onun derdindeler.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu bir de şu muhabbeti anlayamıyorum "KOÇ tan 12 USD ye aldılar bizden 4 USD ye mi alacaklar?" vs vs
Bunu söyleyenler açsın baksın buraya yazsın yada böyle algı yaratmasın
1-TUDDF u KOÇ Vailanta kaç USD ye sattı, vailant ortakları kaç USD den çıkardı? ,
2-PTOFS u Aydın Doğan kaç USD ye Avusturyalı OMV ye sattı, OMV kaç USD den ortakları çıkardı?
3-HURGZ 336 Milyon USD ye aldığı TME yi kaç USD ye sattı?
gelecekten haber verenler söyleyin şirket ne zaman transfer edecek malları..atmaca gibi çöktünüz be
arkadaşlar özellikle songünlerde gelen misafirlere dikkat edelim gaza gelmeyelim kiralık adamlara itibar etmeyelim işinize bakın hissenize sahip çıkın şirket istediği oranı bulamadığına inanıyorum bir anda çöreklenmelerde bu yüzden hissenize sahip çıkın zararımız belli bundan sonrasına bakalım ben SATMIYORUM burası enayi pazarı değil hissesi olmayanlar hiç konuşmasın.YTD
Başkasının malını Fazla merak etme.zamanınız azalıyor, %3 ü ha 1 ay önce ha borsa dışında 3 ay sonra transfer etmiş farketmez benim için.ama siz 20 den alamayacaksınız
burda bu şekilde yazıyor ama..
Şirketin borsadan çıkarılmasına SPK tarafından karar verilmesi durumunda, hisse sahiplerinin önünde 2 seçim vardır:
1) Bu hisseler borsada işlem göremeyeceğinden 3 yıl boyunca belirlenen fiyattan ellerindeki hisse senetlerini iade ederek paralarını alabileceklerdir.
2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır.
Fakat isteyen ortağın hisse senedini satmama hakkı vardır. Bu durumda Türk Ticaret Kanunu hükümleri kapsamında şirketteki ortaklık payını (ne kadar küçük olur ise olsun) devam ettirir.
İsteyen ortak kalacak
Prof. Dr. Ünal Tekinalp hocaya sordum: Borsadan çıkmak isteyen bir şirketin ortakları fiyatı beğenmedikleri için veya ortaklıktan çıkmak istemedikleri için şirketin hisse senedini satmazlar ise ne olur?
Hoca dedi ki, “Hiçbir şirket ortağını zor ile ortaklıktan çıkaramaz. Ortakların isimleri ve hisse senedi miktarları Merkezi Kayıt Bürosu’nda kayıtlı. Bu nedenle ortakların sayısı ve isimleri belli. Ortaklıktan çıkmak istemeyenlerin ortaklıkları, Türk Ticaret Kanunu kapsamında devam eder. Küçük hisse senedi sahibi, halka açık olmayan şirketin ortağı durumunda Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre şirketin kâr dağıtımından yararlanır.â€
Başkasının malını Fazla merak etme isteyen satar isteyen turşusunu kurar..
bak bak bak algıya bak..yedik bizde
Bu 20 gün içinde ya da dışında % 98 kesin iken ne 23 ü ne 25 i..
telaş yapan sizsiniz, 20 gün içinde baskıyla mal alacağınızı sandınız ama hayaller suya düştü değil mi..sizin için yapacağınız en iyi şey borsa dışında %3-4 ü transfer etmek.. belki o zaman az daha toplarsınız.. benim için farketmez oyunun sonunu beklerim
Takma kafana dostum.iyiki en basindan beri balikadami dinlemisim.bir ara 25 lere geldiginden elimden kacirdigima uzulmustum.sonra dedimki kendime kacan kacmis.kacanin arkasundan kosma.iyikide oyle yapmisim.yoksa vay di halime.maliyetimi 20.18 dusurdum alimlarla.ben bile suanki duruma sevinemiyorum.
Sanırım 20.06 ile 20.08 e girilen alislara karşılık gelirse bu aldıklarını akşam çağrıya veriyor
Geçen 9000 lotu 20.07 ortalama den aldıysa 20.12 ye verdi .
Aslında iyi kazanç günlük suya sabuna dokunmadan
300/500 TL para
20.06 dan alınan lotlar akşam yada yarın verilir çağrıya
Ben öle sezdim
Bunu patrona çalışıyor olarak deilde birisi bu yöntemle ufak ufak para kazanıyor sanırım
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet sayın garip günlük üç beş lot la günü kapatırdık... Yancı lar iyi çeviriyor lar..
200 bin TL ile girsen bu işe gunluk 10 bin lottan 5 kuruş kazansa 500 TL yapar
Onbinde 2 komisyon 40 TL komisyon
10 TL virman olsa
450 TL günlük kar
Akşam hisseyi veriyor 4.30 a kadar verdimi aynı gün para yatıyor sanirim
Ertesi gün gene alış giriyor
Bu kişi fazla emir giriyor yanlız ben 10 bin lotla örnek verdim
Yancı deil be ustad bu kişi çorbasına bakıyor mantıklı iş garanti para
Bu hisseyi patron topltasa yukarı aşağı yappar sürekli
Bu alan emir giriyor bekliyor akşam veriyor
Çorbasına bakıyor taktiği beğendim
20.12 çağrısı olan günlük parası yatirilan bir durumda hangi yatiriimci 20.06 ya hisse satıyor orası ayrı bir muamma
Sanırım bankaya gidip virman o bu ile uğraşmak istemiyor
Çok kolaycı işi yokuşu sevmeyen bir milletiz
İhlas GYO da 1.15 ten ayrılma hakkı vardı vatandaş zahmet edip genel kurula gitmek yada e genel kurula katılmak zahmetinde bulunmadı piyasada 1.08 idi hisse yani yüzde 6 fark vardı.amcam şerh koymuyor muhalefet etmiyor kurul bitti hisse 84 kuruş
Zahmet etmezsen böle olur şimdi ağlıyor
Burdada aynı bankaya gidip virman yapma zahmetinde bulunmuyor piyasaya 20.06 dan kolay diye burdan hisse satıyor
500 lotta 30 TL nasılsa az bir miktar uğraşmaya değmez diye 1000 lotta 60 TL
Ama alan toplu alıp virman yapıyor 10 bin lotta 550 TL kazanıyor
Para parayı böyle çekiyor işte
Biri zahmet etmiyor diğeri para peşinde
Milletçe bu durumdayız emek yok hep kolaycı israfci
Ama 100 lot satan biri 6 tl için bankaya gitmez belkide
20.12 için bankaya gidip virman yapacağına internetten 20.06 ya satar
Belki banka uzak bulunduğu yerde yok
Burada normal durum şu an için patron yancı yok bence.
Şirketin 4000 küçük yatırımcı ortağı varmış
İlginç alici satıcı arttihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0444924b9.jpg
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu saatten sonra hangi aracı kurumun alıp sattığının bence hiç önemi yok birilerinin 6 kuruş kazancını hesaplamanın bir anlamıda yok küçük hesaplar peşine düşen büyük paralar kaybeder. Borsada beklentiler alınır, gerçekler satılır, Şuan her ne kadar hayal kırıklığı yaşasakta, beklemekten başka bir çaremiz yok şuanki fiyat dip fiyat, bunun altı yok, zararımızın alt limiti bu sabırla sürecin sonunu bekleyeceğiz, bu kottan çıkma işi akşamdan sabaha alınan bir karar değil buna karar verenler bir plan yapıp öyle karar vermişlerdir onlar kendi takvimlerini uyguluyorlar biz ne söylersek, söyleyelim hiçbir anlamı yok, onlar süreci istedikleri gibi yönetiyorlar. bir kaç gün önce Tera ve Polen alış yapmıştı bugün onlar satıyor Teb alıyor şuana kadar 10,295 lot net alışta görünüyor. :yes: Zaman en büyük İlaçtır.:one:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Hayır emin deilim virman konularinda T1 T2 olayını bilmiyorum
Geçen verilen 9000 lot ve tahtada ki 10 binlerce lot alıcı beni bu düşünceye sevk etti
Tahmin yazdiklaarim kesin deil
Günlük üç beş lot dönüyor Du. patron da bundan rahatsız Dı. Hisse sığ inandırıcı değil yancı lar iyi çalışıyor
Dostum sen daha t 1 t 2 olayini bimiyorsun.Allah iyiligini versin.yillar once borsada ,t 1 de alinan hisse satilmazdi.t2 beklerdik.simdi hem satiliyor hem takas karsikigi alim ve satim yapiliyor.t2 ye dusmeden kesinlikle virman yapilamaz.cunku hisse onda degil takasta.