Güzel bi tepki verir mi...
Bakacağız...
Printable View
Güzel bi tepki verir mi...
Bakacağız...
Bu hisse ne zamana kadar tek fiyattan işlem görücek bilgisi olanınız varmi
Bu fiyatlar ucuz duruyor.Önümüz ramazan ve bayram öncesi bu hissede bir hareket olur düşüncesindeyim.Sonucta zararda olan bir firma değil.
Sayin snap.Hisseyle ilgili bir görüşünüz varmı şu an için?
1 mayıs itibariyle iş hayatına merhaba rodrigo... size bir şey diyeyim mi? kotları giymeye hazır olun...
Nasipse 1 mayıstan itibaren üretime devam, fabrika çalışmaya başlıyor...
Biraz sabır lazım.Zamani gelince bu fiyatlar komik gelicek.
Fatih 2015 kardeş ben buralardan alıyorum... Kısmet ne yapalım... Şahsımca hedefler 1.5184 / 1.5925 / 1.7386 / 1.8941... Kısmet...
sonunda geldiniz maşallahınız var...
2. Emir toplamada 1.47 den alış verdim almadı tavana kitleriler.ne güzel ufak ufak aliyoduk
Artık elimizdekine sahip cikicaz
İşin İlginç tarafı hala soruyorlar..
Almak için serbest marj yada tavana göndereceksin...ne ile eşleşirse o... Örnek bugün 1.57 kapattı... Yarın tavan 1.72... alım fiyatını 1.72 göndereceksin nereden gelirse...1.60 mı olur, 1,65 mi yoksa 1.50 mi ne gelirse bahtına... Maşallah görülüyor ki yola devam gibi... Hayırlısı olsun... Ytd değildir.
kphol kokusu...
Labirent kardes ben 2.22 den vedalastim
1.44 den almistim.kalan arkadaslara hayirli bol kazanclar
Cuma gunu almaya basladim dahada alicam satmak isteyen varsa yarin satabilir 500 nin lot alicam bedava hisse
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklerim gel kanatlarimin altina para kazan
Toplamda 1 milyon lot alicam demedi deme borsanin en ucuz kagidi piyasa degeri 10 milyon dolar olunca satariz elimizi opene
25 milyon maske siparisi almis yurt disindan demedi demeyin
Maskeler kargoya verilmis galiba spekcigim show yapiyo
Spekcigim acelem yok donunu alicam senin bir takim ayak oyunlari yapiyosun bende sana 5 tl den sonra ayni oyunlari yapicam kral benim haberin olsun.
Spekcigim seni abilerime havale etdim geregini yapacaklar.
SPK Bülteni :
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=41
ne olur bu şimdi ceza yemiş
Dolasimdaki 3.5 milyon lotun 2.5 milyonu yasakliydi simdide yasaklanan bu 3 kisidede en az 300 bin lot vardir geriye kaliyo 700 bin lot cok yakinda tavan tavan gitmesi muhtemeldir cunki kimsede satacak mal kalmadi bence son satanlarda cuma gunu satdi korkudan ilk hedef 10 tl belkide 20 tl olur kim bilir.ytd
çok atma...hepimiz insanız...
Bizde atma tutma olmaz kardesim begenmiyosan sat kurtul haaa satdiysan kedinin cigere baktigi gibi bak 5 tl yi gecince alirsin gene piyasa cok tokatlanmazsan
Bu zamana kadar yazdiklarimi okursaniz hic yanilmadimi gorursunuz bu kagidi insanlar 5 tl den sonra almaya baslicak 10 tl oldugu zaman piyasa degeri 10 milyon dolar olacak bizim borsamizda 10 milyon dolara kagit kalmadi artik en en batiklar bile 30 40 50 milyon dolarlara gitdi tabiki tekstilde isler cok parlak degil ama yurt disi taleplerinde patlama var yakinda herkes duyacak yurt disi siparislerini ama o zamanda kagit 7 tl olursa ne kiymeti kalir.
Neyse matematikden anlayan birileri ciktida kapanis tavanina 150 bin lot alis gonderdi
Sayın forum sakinleri öncelikle iyi akşamlar dilerim, şirketi incelerken faaliyet raporlarında cevabını bulamadığım bir soru var. Şirket merkezinin bulunduğu arsa şirkete mi ait acaba, bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim. Teşekkürler.
Olmama ihtimali varmi sizce okadar degerli bir yeri kullandirirlarmi yoksa
Sadece o arsa 5 milyon dolar yaparSM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler sayın Joker75.Bilançolarda duran varlıklar kısmı 1000 m2 alan için 1.4 m civarında gösterilmiş. Emin olmadım dolayısıyla.
Arsaya insaat yapsa 900 metre kurulum verirler yani bir kata 15 daire olur netde 5 kat imar alsa 75 daire yapar 500 binden satsa tanesini 37.5 milyon iyi para istanbulda 1 yilda 20 avm de magaza ac olsun marka ve piyasa degerin 50 milyon dolar kral biziz
Ha bunlari niye yaziyorum malesef herkes patron olabilir ama patron kalamaz guneslide avm magazasi aciyosun atdigin kapa bak nato mermer nato kafa yazasana kardesim faliyetlerimiz tam hizla artdirip yeni magazalar acma arayisindayiz yada yabanci ortak geliyo falan filan dunki mavi jeans senin kadar degildi guzel reklam guzel calisma bugun 800 milyon dolari gordu mavinin piyasa degeri saka gibi sen hala satdigim mali 10 kademe asadan nasil alirim ayip ya 500 bin yeni hesap acilmis borsada gun bugun daha nediyim lafin tamani aptallara anlatilirmis yap artik sovunu arkana yaslan mubarek
Vaybe koskoca bahadir karlidag rodrigoda ne ariyo acaba bu adam girdigi kagidi 20 kat yapmadan birakmaz cok buyuk gelismeler olacak haberimiz yok
baksen haberin yok...
ama maaşallah....
neyse inşallah dediğin olurda dediğin fiyatlara satar çok para kazanırsın..
rodrigo toplamayi düşunüyorum .
hisse hakkinda bilgisi olan varmi
yorum isterim.
2.20 den topladigim kapital hold leri dun 4.78 maliyetle sattim.
rodrigo iyi gozuktu bana bayadır takibimdeydi.
buralar alış icin uygun gibi.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplanicak mal yok tek sorun orda bende alicam 300 bin lot ama 3 tavan olmadan alamam oda isime gelmiyo savasip duriyoruz hadi hayirlisi