Valla geçen hafta 98 si dip yaptı şimdi 2.02 dip yapıp işlem fiyatı 8 9 dan işlem görmeye başladı haftaya da 2.14 leri dip yapacak yatırım tavsiyesi değildir öngörü bu
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla geçen hafta 98 si dip yaptı şimdi 2.02 dip yapıp işlem fiyatı 8 9 dan işlem görmeye başladı haftaya da 2.14 leri dip yapacak yatırım tavsiyesi değildir öngörü bu
Stoklar 108 milyon tabi yeni değerlemeler hariç 18,5 milyon tl geçmiş yıllar karı ve 6 aylık kar toplamı 126,5 milyonn yapıyor sermaye 66milyon ytd
Hareket her an başlayabilir....kismet..y.t.d...
Tahta sahibi bilir...2.07 yi geçirmiyor...2.1 üstüne atması lazım...ytd değildir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ben biraz aldımya artık lotlarimi almak için surunduruyormu
ya sabır.....................
bu 31 ciden korkuyor galiba spek tahtaya gelince ışık tutulmuş tavşan gibi oluyor
2 nin altına indiremiyor 2.07 üstü kapanış yaptırmıyor. Bu fiyatlar arasında azar azar topluyor diğer taraftan yay gerildikçe geriliyor
Çıkış başlar ise tahminim o ki bu kez 2.67 kurtarmaz daha yukarı fiyatları hedefleyecek. Ben orta vadede 3 ile 3.5 uzun vadede 4.5 ile 6 lira arası bir fiyatlama bekliyorum. Kısa vadede haftalık kapanışı 2.07 üstü yapar ise haftaya 2.50 li fiyatları görebiliriz...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Ben yaptım...gıcıklığına...
:):) tırsıttın spekçigi
Dün 2.07 den de 15 kez 1 lot aldım...spekcim..okuyorsan aşağı çek...alalım...
bu 31 ci başkası galiba spek baya tırsıyor tahta donmuş vaziyette
şimdi 31 leri 32 yapan birisi çıktı valla izlemek çok komik gerçekten
O ben değilim...😃
valla kim oldugu önemli degil ama tahtanın ne durumda olduguna dair işaretler veriyor gibi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c328f6831a.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c7e5c8c5a0.jpg
5000 10000 ver 1000 2000 lot al ....alıcı geldikçe gömçürmeye devam
valla gerilen bir şey var artık 1.70 mi olur 2.50 mi olur bekleyip görecegiz ...bu araplara pek güvenilmez ama hayırlısı
kapanışlar aşagıya dogru iniyor benim grafikten anladıgıma göre yarın ya herro ya merro olacak kritik bir yerde kapattı gibi
teknikçiler yorum lütfen
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...38b17cc89e.jpg
Bollinger bandı daralıyor...
1.99 gelebilir...gelmesi iyi olur...daralma için ...bu ay içinde hareketini yapar gibi...y.t.d...
Hacim çok az..aşağıya alım girdim...ne yukarı ne aşağı yapıyor..bu sessizlik iyiye işaret olsun diyelim..ytd değildir
Satış kademeleri doluysa o gün izlemeyin tahtayı ben çözdüm şuan başka yerde iş yapıyorlar ytd
Seans açılışı bakıyorum satış alışın kaç katı hergün aynı taktik satışa mal yığ günlükçülere kırmızı kart elinde olanları da bıktırıp malına almaya çalış satış yüklü olduğu için izlemiyorum alarm kurdum 3 tlye :)) ytd
Tahtanın önündeki lotlar silinince bizede haber verin..şenlik için hazırlanalım..
ilk 10 kademe 11 bin alış 162 bin satış pes arkadaş
bu arada beklenen hareketini yaptı beşşşşşşşşş kademe umarım herkes kar etmiştir
sanırım bu kagıda galip veya muadili gelmedigi sürece bi cacık olmayacak mevcut spekcikler parasız pulsuz
arabın senedine girme dediler; haksız çıkar bunları be spek efendi; 2,40-2,50₺ den güvenip alanlar var eşşek oldular.
YTD
Bugün de nazlanıyor bakalım eylülü bitmeden bir hareket görecek miyiz?
aşagıya biraz alıcı gelse hiç acımadan 1,90 lar yada altına bile vercekler gibi hava var sanki ytd...
Aynı oyun 22 bin alıcıya 286 bin satıcı genelde demek ki bu gün de hareket yok hayırlısı ytd
tabana şöyle 100 bin lot koysalar taban bile yaptırılar bunlar
olsa dükkan senin
yay iyice geriliyor hadi bakalım
Yayın gerilen oku hep bize batıyor...
Bu hisse de acele etmemek lazım. Sadece sabır. Eminim buna da zaman gelecek.Zira kasadaki para ve olmayan banka borcu bu kimse gözardı etmez.Dimi Galip 😂😂😂😂
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.