Bugün güzel geçecek gibi extra olumsuz bi durum olmazsa
Printable View
Bugün güzel geçecek gibi extra olumsuz bi durum olmazsa
Borsanın kesin artı kapanması için VIOP en az % 1,5 artı olmalı benim tecrübelerime göre.
O da çok elzem durum olmaması, çok kötü bir haber gelmemesi halinde.
-%1 ile + %1 gibi değerlerde yatay seyir olur. Borsa günü artı da kapanabilir eksi de.
YTD
Bugun yarin + kapanirsa 125.000 ustu yolu acilir.ona gore takipnedip.alim yapacagim opb dusuyorum
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD 4 gündür eksi yazıyor bugün borsa yine eksi yaparsa düzeltme 110 binden başlar
Tte anlık gören varmı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herkese selam,
Şu andaki duruma göre fon portföyünde %30 kadar EIB, %70 kadar borçlanma ve PPF fon taşıma stratejisi için ne düşünürsünüz arkadaşlar?
Birçok tahtada City satıcı diyolar.
City ne ki?
Citi citi bang bang.
Bize bir takasçı lazım aslında.
Kim alıyor kim satıyor görelim.
En azından genel tabloyu.
Bugun ne olduda
Öst kira kvba hepsi cuvallamis
0.01 getiri
Fil bile 0.03
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm fonlara satış veriyorum 110 bini gösterecekler heralde hafta sonu ppf daha iyi getirir sanıyorum
aşağıda her nasılsa önceden yapılmış bir simülasyon var ve gerçekleşme olasılığını düşününce insan bir tuhaf oluyor.
ne yaparız :rules:
ve bir soru karı almak için mi çıkıyorsunuz ? gelecek görmediğiniz için mi ?
https://veryansintv.com/bill-gates-k...nc-simulasyon/
Ben de inceleyip TE3 için alım emri verdim. T2 valorlu TI7 'yi 1 ay tasidim,mk %23.8 civari bir getiriyle. Şimdi onu sattım, T1 valörlü fon gerekliydi. Bakalım getirisi nasıl olacak. Bir de EIC'ye satış talimatı verdim.
Öyle olacak daha çok devam ederse bu durum.
Çin dünya için büyük bir hacim oranın durması demek dünyanın durması demek.
Kullandığımız telefondan ipliğe kadar bir çok şey orada üretiliyor.
Çok bir kar yok %2 mi ne 20 gündür süründürüyor bilhassa tcd ve borsa ondan sıkıldım zararım da yok diye çıkması kolay oldu.
Alternatif enstrümanlara bakacağım ons, petrol, tte.
Apple hissesi üzerinden Put opsiyonları var.
Limitiniz iş yatırımın teminat olarak gördüğü varlıklara göre değişiyor üstadım. Ayrıntısı nedir diye sorarsanız kredili işlem yapmadığım için bilemiyorum. Ama eliminde ne varsa genelde 5 katı veya yakını şeklinde görüyorum işlem limitimi.
Profesyoneller corona yı duyduğu an piyasadan çıktı biz Türk olarak ya bi bakalım ne olacak dedik oturup çekirdek çitleyerek izledik piyasaları... fark bu masadan kalkmasını bilmek lazım
Elmayı shortlamislar..anladım olayı ve TE3 alınca bu sefer de bunlara odaklanmak gerekiyor yahu ..çile forever :)
Korono salgını büyüyor deniyor...