Ben genel soyluyorum.Sure uzun diye.Tum sirketler icin geriye cekilebilir.hepsi bu.Gunaydin bu aradaCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben genel soyluyorum.Sure uzun diye.Tum sirketler icin geriye cekilebilir.hepsi bu.Gunaydin bu aradaCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neden bilanço yollasın.kağıdı şişirdi elindeki lotları misliyle sattı.bedelliden kasayı parayla doldurdu.operasyon bitti.şimdi sırada tekrar kasayı boşaltma işi var.nasıl yapacak.kendi projelerini şirkete zararına yaptıracak.elindeki değersiz gayrimenkulleri yüksek fiyatla şirkete satacak.daha önce hep böyle yaptı çünkü...hakkınızı sonuna kadar arayın...icraatları iyi takip edin..patrona fırsat vermeyin...
yarın güzel bir kavga olmalı.. şöyle kıran kırana.. 2.60 ve 2.76 dirençleri bundan nasıibini almalı..
Bilanco iyi galibaCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani bişi göremedik
Bu kansız kağıdın bilançosu ne zaman gelicek bilgisi olan varmı
Millet nereye kaçtınız
https://twitter.com/Tayfa53Group/sta...99338551623682
bu hafta gyolar hareketlenebilir.
Bikerede istikrarlı bi şekilde yüksel yaaa nasıl bi kağıtsın be
İştirak şirketi “Şeker gayrimenkul yatırımları” nın diğer %50 hissesi kimde acaba? Bilen var mı?
Projede unşte satışları iyi gecer yeterli nakit oluşursa Belki diğer kalan hisseleride alırlar belki.
https://www.bisthaberler.com/2021/01...cak-sirketler/
KANAL İSTANBUL PROJESİNDEN EN FAZLA YARARLI ÇIKACAK HİSSELER
#EKGYO EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI
#IHLGM İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret
#HLGYO Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
#TSGYO TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
#KLGYO Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
#AKCNS Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret
KLGYO
bedelliden gelen para kasada.. gelir gider tablosu gayet yakışıklandı.. hadi gari !
çali arkasinda olanlar bir çikin sahneye görelim..hisse kurudu biraz hareket...
bu nasil iş anlamis degilim..kanal istanbul söylemi bir tavan getirecek ama ky hala yok..ucuz mali sevmez bizim millet...
arti kapatacak izlenimi var..
mih gibi çakilmiş kipirdamiyor....bu kadar ucuz hisseyi bir ben görüyorum herhalde..
hala tavan yapmadi inanilir gibi değil çok geç kaldi...
kanal istanbul için ilk kazma vuruldu..bunu klgyo kutlar herhalde..
düşmekten yorulmadin düşmeye devam bakalim ne olacak..
R-E-X bu hisseye geçmişte beddua eden çok oldu, küçük yatırımcıyı perişan ettiler, bende çok bekledim, enson patronlara kızıp çıktım, deselerki 100 lira olucak 1 tane almam..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sat sat bitiremediler bakalim bu işin sonu nereye varacak..
mevcut fiyat 1.68....kisa vade 2.30-2.4 hedef olabilir...buralar dip diye düşünüyorum..sert hareketler olabilir...ytd
%100 ü var ama ne zaman mesele bunu anlamak..hisse çok ucuz ama bakan yok..2-3 tavan çekse herkes burada olur...sabirla çorba parasini bekliyoruz..
bilanço iyi geldi umarim tepki gösterir..
tavan yap rahatlayalim..
ekim ayi içinde 2.25-2.3 potansiyel mevcut..ytd
düzeltme isterüük.. geriye çekilip daha iler atlamak için 1.83 1.88 aralığına itirazım olmaz... gidersen beyaz mendilim var..
Eski hisselerimden.Harekete basladin mi guzel yukselir faiz indirimleri basladi ve devam edecek gyo lara hareket gelmeli uzun suredir sessiz bir hisse .Halka arzdan beri takip ederim 2.40 gecilirse hizli bir sekilde 3 ustune ordan da 4.80 tl ye kadar gidebilir
Beklentiniz gerceklesti.Holding bile mal almista bugun ku %5düşüs neyin nesi?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ev fiyatları,kiralar geçen seneye göre nerdeyse ikiye katladı!
Gyo'lara bu zamlar ne zaman yansıyacak bekliyoruz!
malsız çulsuz takıp listesıne girdı 2.14 üzeri güzel 2.09 altı üzer.. bir süre çayda çıra oynayabilir.
şu anda bedavaya işlem görüyor.
net ifade edeyim "yatırım tavsiyesi değildir"