FIL'ın son alım saati 13:30 mu bilgisi olan var mı?
Printable View
FIL'ın son alım saati 13:30 mu bilgisi olan var mı?
89bine düştü endeks
Şant Manukyan :Global dolar talebinin rakamsal seviyesini bilmiyorum ama dusunun ki "basildigi" dusunulen 4.5tr dolara 700bn dolar daha ekleyip bilancoyu 5tr ustune ceken Fed bir de swap musluklarini acmak zorunda kaldi.
ne demek istiyor anlamıyorum...anlayan?
Mesleğim gereği bu işten anlarım.
Demek istiyor ki tüm merkez bankaları arasında senkronizasyon sağlanarak küresel piyasadaki dolar likiditesi diri tutulacak.
Bu iş de swap mekanizmasıyla yapılacak.
Fed tüm silahlarını kullanıyor.
NewsTR dostum'un yorumu biraz yavan kalmış, yine de teşekkür ediyorum.
Bu arada mesleğim: Manav (Hıyarın, karpuz ve kavunun iyisinden anlarım.) Yazın Salı pazarındaki tezgahıma beklerim.
Govdeyi kesiyom Tte de destek ve bilgilendirmeniz icin tesekkurler izleyelim bakalim inatlasmamak gerek piyasa ile
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimin aklına uydun da TTE aldın üstadım.
Bunun vebali var vebali.
Bak grafiği vermiştim nereden nereye gelmiş:
https://i.resimyukle.xyz/yUTCPT.jpg
Altına çarşamba ve cuma akşamları dikkat edin teminat, swap işlemleri yoğun olur.
Akşam pazarını pazara gelenler bilir.
Bu arada fiziki altın teslim marjları %18'e çıkmış diyorlar.
Buna da dikkat edin, hayvan iştahlı ve sanal değil fiziki istiyor.
domino etkisi gibi abd ye bakıp satış oluyor....herkes birbirini göre göre satış yapıyor
Webster, doloresleri fiziki çekme furyası da başlarsa, tutana aşkolsun diyorum. Ne dersin?
Bu arada dolara fısıldayan iranlı arkadaşımız dolarda hedef verse ne iyi olurdu🙂
200 gram alındı bakalım nolacak...
Grafikte yorum yok. İyi okuyun grafiği...
Bankalardaki mevduatları garanti altına almalı mıyız? nebilim ppf ler tehlikeli mi ne yapalım?
Her PPF'nin eti kemiksiz yenmez, bazen dağılımlarda finansman bonosu olabiliyor:
https://i.resimyukle.xyz/VWxGbH.jpg
dolarlar yerinde
tl olan kisim kvba mi yoksa ppf mi bu durumda? kvba ya etkisi varmi bu cehennemin?
Sosyal medya hesaplarimda 110 binlerdeyken yazdim kimse zararim var diye uzulmesin KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDİ.. SİRADA DAHA KÖTÜ GÜNLER VAR :) arkadaslar dunya resesyona doğru gidiyor bunun farkinda olmayan yoktur yayilim azalmadikca aşi bulunmadikca herşey dahada kotu olacak.
Almanya Adalet Bakanı Christine Lambrecht, şirketlerin yükümlülüklerini yerine getiremedikleri andan itibaren 3 hafta içinde iflas başvurusunoda bulunmaları zorunluluğunu Eylül sonuna kadar askıya aldıklarını açıkladı.
Herkez altin satip dunyanin en guclu ulkesinin parasina yonelecek durum dolara yariyacak diger ulkelerde faiz indirip parasini degersizlestirecek rekabet için taki bu iş biter asi bulunur yayilma azalir o zaman dunya dolar havuzunda yuzecegi icin dolar deger kaybeder nasil altincilarin eline verdiler ons yerlerde dolarda bu sekilde olucak hersey duzelince buna dikkat edin yatirimlarinizda
Kvba nasıl alınır mı acaba üstadlar? Ppf deyim şu anda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 yillik -%5 de kvba pff den iyi gelir
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.