Sorsana bi serco abiye, mal almış mı :drunk:
Printable View
Sevgili arkadaşlar , bu forumlarda aracı kurum uşaklarının her daim olduğunu , alış satış çok olsun diye durmadan aşağı yukarı her olayı köpürttüklerini unutmayın.
Belli aracı kurumların komisyon karşılığı dışardaki bir takım sosyal medya pazarlamacısı ile çalıştığı , müşteri yönlendirme karlılığı komisyon aldığı,
93-122 rallisinde bir çok çöp kağıdın patron - aracı kurum- sosyal medya twitter hüstadları ile saadet zinciri kurduklarını
1 e 2 1 e 3 1 e 5 ralli yaptırılan kağıtların hepsinin şu an başladıkları yere geldiğini iyi görün.
dolandırıcı piyasa patronlarının bollmberg tv ye bile çıkıp ekranda manipülasyon için konuştukları ortam burası.
1 tl den 12 tl yapılıp , yabancılar gerçeği görüyor bizim hiisemiz bedava diyenler oratda yok
senetleri 4 tl şu an.
peh..
sahtekarlar .
103.900 1/10 daha geldi. 3/10 cort oldum
hahahahhahaah
104.125 aktif
ABD hukümeti'' virüs salgını bir çok dalgalar halinde 18 ay veya daha sürebilir'' şeklinde bir açıklama yapmış. Bu durumda kısa vade bile riskli değil mi?
Emeği geçenlere teşekkürler dostlarım
ben vob mekanımı kapatıyorum bugünlük nasibimizi aldık
orta vadeli malla yola devam size iyi seanslar dilerim
100 nere 104 nere
bir istina ile 104.050 den de cortladım 4/10 oldu devamı yok ya stop ya da kar. 4/10 da kalacam
6.87 den alınan sok marketler 7.35 den market sahiplerine teslim edildi.
Dün akşam short ortamına körükleyen arkadaşlara selam olsun
Onceden al sat al sat yapardim ama simdi hic canim istemiyor. Pek takip etme sansim da olmuyor gun icinde. Yuzde 1 2 yukselisler kesmiyor.
Bugunde boyle devam.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hatırlıyorum bu kuş gribi hortladığında da ortalığı ayağa kaldırmışlardı...paniği tavana vurdurmuşlardı...sonra bizim ülkemiz de yanılmıyorsam apar topar bunun aşısından aldı...sonra ne kuş gribi kaldı ne aşı...yalan oldu...zaman zaman haber sitelerinin kıyı köşesinde kuş girbi vakası diye ufak haberler çıkıyor...insan da değil tabii kanatlı hayvan çiftliklerinde v.s...
bu da acaba onun gibi bir şey mi diye düşünmeden edemiyor insan...abd'li ilaç şirketleri olabilir bu işin arkasında da...
Bu makas olayı nedir ya hep geriden geliyor bu temettü verecekler endeksi ne kadar düşürecek ben anlamıyorum gercekten
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün ofisi kapatıp tatile çıkıyoruz. işler tırt boş yere gelip riske girmeyelim dedik. esnafta müşterisiz sinek avladığına göre heralde borsada dip buralar olarak görülecek :) y.t.d.
Abd de ford ve general motors fabrikalarinda arac uretimini sonlandirip solunum cihazi uretecekler.
Daha once boyle seyler gordunuz mu!
arkadaşlar şaka maka , böyle ortamlarda kaldıraçlı ve kredili işlemlerden uzak durun.
testere piyasası .. batarsınız.
burası vob topiği ancak , risk alma zamanı değil bu zamanlar, ölçülebilir kompanse edilebilir riskler alınız.
İsrail'de yeni tip koronavirüs vaka sayısı 500'ü geçti
ilk defa bu virüs haberinde kötüymüş demedim....
belki kınacaksınız ama öyle...
herkes aldi mi mal?..tamam misiniz?..
Duserken cok hizli dusuyor. Bir anda 1000 puan veriyorlar. Bundan nasil kendimizi koruruz bilmiyorum. Tam ortalama uzerine atiyor hop 1000 asagi. 1 saate aldigini 5 dk de veriyor
Doldurt boşalt daxa bak deyip gene kısa topluyor
Bence bir "devlet" olarak yapmasi gerekeni, bu zalim dunya ile nasil bas edilecekse oyle etmeyi bilen bir devlet ve bunu cok iyi yapiyor. Akilli adamda cok.