Bildigim kadariyla Ereglinin genel kurulu hazirana ertelendi.Temettu odemesi var.Sebebi bu muhtemelen
Printable View
Büyük şeytan neden kudurdu ?
Aga bu fiyatlama nedir ya.
Korkmaya basladim. Buyuk cokus mu gelecek nedir.
Ve geçti bile. Paldır küldür aldılar
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsveç e şaşırdım ben. Her türlü imkanin var nüfusta az. Sağlam bir karantina ile işi kotarirsin ama adamlar sallamıyor
Öte yandan Tayvan daha olay resmileşmeden gelen dedikodular uzerine çin den gelen ne kadar kişi varsa karantina almış. Az biraz hasta olanı geri göndermiş.
Salgını da şuan kontrol altına almış durumdalar.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
110.825 short. Bakalim sabah neler ölçek?
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı https://sptnkne.ws/BWWm
Dow ve aslında herşey çıldırmış :) bizde 93-93,500 aralığı ciddi dirençti. Yarın o bölgede açılır sonrası ne olur bakalım.
dow ne alıyor yaww,umarım altından bi çapanoglu çıkmaz,,
birde abd tırlarla silah yardımı yapıyordu,şimdi bi maskeye muhtaçlar,bizdede marketlerde beleş verilecekmiş,çok acaib durumlar söz konusu
109.900 ortalama ile short devam.
S.aa beyler
Gece seansı benden bu malı alan
Akıllımı yoksa değilmi yarın bakacağım 😊😊
https://i.hizliresim.com/o5Ipxy.jpg
Bu sadece tek hisseden.
Devamı var ama paylaşınca eleştiri alıyorum.(onlarda haklı eleştirilerinde)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post3268954
Ortada fol yok yumurta yok 2000 puan yukari aldilar. Bir de oyle bir aldilar ki sanki yarin kiyamet kopacak. Acaba sert bir dusus icin marj mi yaratiyorlar. Baba direncler sanki kagit gibi gecildi.
Dow jons şuan kol gibi artı
Zabaha kadar dowa üfleyeceğim
Sabah uyandığım da eksi dow ile baş başa bırakacağım sizi 😊😊😊
Du bakalım
Akıllımı değil mi yarın anlayacağım
Zabaha kadar dowa çalışacağız
Bu mesaj seans kapanınca yazılmıştır
https://i.hizliresim.com/o5Ipxy.jpg
Trump yönetimi Mayıs ortasında 1-1.5 trilyon $’lık yeni bir teşvik paketi hazırlamayı planlıyor: Fox Business
Alma sebeplerinden biri de bu olabilir.
Beklenti yapiyorlar.tesvik alamazlarsa da basarlar.
Altına çakabilirler
Ytd.
Long olan var mı?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kadar iyimserlik,hata yaptırır,yarın gıdaları da boşaltırım,,
Fed'in swap ve daha sonra açtığı hazine tahvili "repo" pencerelerinden yararlanamayacak ülkeler için IMF ABD'nin de desteği ile yeni bir program düzenlemek üzere. Global dolar baskısının azaltılmasına yönelik bir başka adım. Kısa vadeli bu program neticesinde temeli sağlam olarak ülkelere dolar likiditesi sağlanacak. Bizim açımızdan ise 2 noktanın netleşmesi gerek. Haberde yer alan "temeli sağlam" kelimelerinin tam olarak hangi makro ekonomik göstergeleri kast ettiği ve bu "swap"ın a- herhangi veya hangi teminatları (altın?) gerektireceği b- herhangi bir şarta bağlı olup olmayacağı. EM para birimleri sabah gelen satışın ardından toparlarken (Rand 1% üzerinde primli) TL sabah seansında gördüğü seviyelere yakın bir noktada işlem görüyor.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ben suna benzetirim bu tarz hareketleri. Diyelim yarin ulkenin karantinaya girecegini duydun, yapacagin ilk is marketlere hucum etmek ve gida stoklamak olur.
Bu yukselisin bir hikayesi yok. Eger her sey gulluk gulistanlik olsa altin ve dxy yukselmezdi.
Bu kadar sert satisin v cikisi olmamali. Sacma olur. Dunden bugune degisen bir sey yok dunyada.
Hermesj doğru söylüyor eskiden tavan tavan vardı hesap soran yoktu şimdi üçkağıt var hemde alası para kazanmaman için her şeyi yapıyorlar
ekran karşısında uyuya kalmışım.110.725 itibarı ile 1.400 puan eksideyim...bu işlemden zararla çıkacağız anlaşılan. yarın ola hayrola bakalım...direkt 112.500 açarsa veya eksi 1.000 açarsa pozisyon kapamam her iki şekilde de. yatay açılışlarda poz kaparsam paylaşırım.
Bütün liderler yeni dünya düzeni demeye başladı, bizim Cumhurbaşkanı da bugün bu şekilde konuşmuş. Bu virüs neden yöneticilere, kraliyet ailelerine, sanatçılara vs bulaşıyor? Boris yoğun bakıma alınmış muhtemelen ölecek, ölürse senaryo gerçekleşmeye başlar.
3. Dünya savaşı
Bir Albay abimiz 3-4 yıl önce 3. Dünya savaşı uzakdoğuda olacak demişti.
Ya bütün dünya çine yüklenecek veya taşeronlar belirleyecekler. Harward üniversitesi kimya ve biyoloji bölüm başkanı corona virüsü üretip çine satmaktan tutuklanmış
Şu marj işini ne zaman ayarlayacaklar inerken %20 kitlediler şimdi ıkına ıkına
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.justice.gov/opa/pr/harva...-china-related
Amerika Cine tazminat acmak icin justification topluyor. Ileriki zamanda cok konusulacak konulardan biri.
Valla abi shortlar tutulur. Bende shortum. Sanki dow 2 yukseldiginde biz 1 o 1 dustugunde biz 2 dusecegimiz gunlere giriyoruz gibi. Bizim borsanin tepkisi zayif kaldi. Aksam dow bizden sonra 600 puandan fazla aldi ama biz 1000 puan alamadik vadelide.
22.5k onemli bir direncti ama altinda konsolide olmadi. Boga tuzagi olma ihtimali yuksek. 5 dk da 400 puan alip gecti orayi.