Canlı canlı izleyelim bakalım karar çıkacak mı?
https://www.kartal.bel.tr/tr/webtv.aspx
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Printable View
Canlı canlı izleyelim bakalım karar çıkacak mı?
https://www.kartal.bel.tr/tr/webtv.aspx
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Arkadaşlar amma teoriler yürütüyorsunuz.
Daha ne olsun ya .Anlamıyorum. Bilanço etkilemez diyenler bile oldu. Daha ne kazanacağız. Bir trende bakın.
Yıllık faiz 14,75 . Buradaki kazanca bakın bakalım. Yapmayın Allah aşkına.
Global sildi süpürdü. Anlaşılır gibi değil.Akşam bakayım takaslara.
kafam şişti biraz dinleyeyim dedim.. ülkedeki muhalefetin hali bu şekilde. aynı şeyleri yıllardır konuşup duruyorlar. muhalefetin kadar güçlü hükumetin vardır ancak. bizimkilerde durum vahim. yenilik yok, sonuca ulaşmak yok. neyse burası yeri değil. özür diliyorum
arazi ile ilgili tek kelime edilmedi.. kim yazmıştı bugün görüşülecek diye.
An itibarı ile
url=https://hizliresim.com/ebU78k]https://i.hizliresim.com/ebU78k.png[/url]
Her gün global mal alıyor. Gene takaslarda gözükmüyor. Bugün de aynı aldığı mal ertesi gün takaslarda yok. Bu kadar işlem salt trade amaçlı yapılıyor olamaz. Patron buna izin vermez. Ben eczacılarda bir yeni gelişme olabilir diye düşünmeye başladım.
Eğer ki tahta yapıcı benim gibi Kartal Belediyesi meclis oturumunu izlemişse ''imar komisyon'' kararlarının komisyonda kalması önergesinin oylanması ile birlikte yaklaşık 10 kademe aşağıya saldı. Belki de önceden bir şekilde öğrenilmiştir. Buna şeytanın avukatlığı diyelim önemsemeyelim.
Demek ki bugünkü sınırlı hareketin önemli bir kısmı da arazi beklentisini kapsıyordu. Ben en azından bu kanıya vardım. Bu benim için önemli...
Belki önümüzdeki ay imar düzenlemesi tekrar meclis gündeminde yer bulabilir veya sonraki bir ayda bu artık ciddi bir beklenti benim için...
Bir de globalin alımlarının sırrını çözmek lazım. Sadece virman olamaz herhalde Kasım ayı sonu takaslarına odaklanacağım.
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Arkadaş bırakın şu global aldı işlerini topla satan ilk 6 kurumun toplamını global ile aynı hepsi aynı grup
Merhabalar,
ECILC 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Kardeşim emeğine sağlık harika olmuş
Bu veriler ışığında bu kağıdın ölüsü 11tl
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece ilaç satan Deva (sözde bizle paralel hareket ediyordu) bilançosundaki değerler açısından ilaç ile kıyas kabul etmez. Bugün Deva nın toplam piyasa değeri 5 milyar lirayı buldu. Tarihinde ilk defa piyasa değeri İlacın piyasa değerini geçti. Bizimki 5 milyar lirayı bile bulamıyor. Deva ile kıyas yapmamın nedeni uzun zaman aynı spek işlem yaptı ikisinde de. Oysa bu iki şirket arasında kıyas bile kabul edilemez. Birinde patron duruma müdahele etmiyor. Bizim obsesif patron, kontrol manyağı, hisseyi böyle baskılamayı başardı.
Şirketleri satmaya kalksalar ilaç Deva'nın 4 misli fiyata rahat satılır. Şu anda eşit fiyattalar.
Kiyaslanmasi saçma...biri ilaç satıyor diğeri ordan burdan gelecek kar ile bilanço yolluyor...devanin bilancosuna bakarsanız niye çıktığını görebilirsiniz....ecilci ucaracak şey herkesin bildiği şey...arsa CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece arsa mı? İlaç bildiğin holding. Eczacıbaşı holdingin % 37.28 ine sahip bir holding. Grubun neyi varsa bu oranda sahip. Kartal, esan maden yapı grubu ve burada sayması zor varlıklar(hem kendi bilançosunda, hem de holdinge ait. Yaptığım kıyas bunlara dair. Zaten bu kıyası ben icat etmedim. Aynı spek bir ara birlikte trade etti. Paralel harket ettiler. Kıyas oradan geliyor.
Koca bir holding herkes kabul ediyor..ama faaliyet karı olmayınca malesef yerinde sayıyor...CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir kağıt bu kadar itibarsızlaştırılamaz amaa resmen 3 katına cıkmıs karı gecen yıla göre
şu günde borsa yüzde 4 yapmıs yüzde 3 geriye gidiyor ayıp ya ayıp
YTD
Çıkarken değil düşerken deva ile hareket ediyor. Deva % 7 yukarıda idi o kazancını geri verince ilaç da ona uydu. Düştü eksiye geçti. Tuhaf bir korelasyon deva çıkarken hiç ayak uydurmuyor bizim uyuz.
Kesinlikle Deva ile hareket ediyor. Şöyle; bugün Deva ilaçtan % 5 positif ayrışacak. Bugünkü algoritması bu.
Say say bitmez.. kısaca bu linkten görebiliriz.
https://www.eczacibasi.com.tr/tr/markalar
ama baskı değişik bir şekilde devam ediyor
Arsa için Eczacılar yaklaşık 15 yıl imar mevzuatının oluşmasını bekliyor biz de şunun şurasında bir süre bekleriz. İstediğimiz gibi olursa kaymağını yeriz olmazsa da kısmette ne varsa onu görürüz. Borsada kar/zarar kardeştir. Bunun yanında neredeyse sermayesi kadar karlı bir şirkete ortağız. ''Az dan az çoktan çok gider.'' Hodri meydan
Bu endeksle çift hanelerde olması gerekirken beklemeye geçti...Bekle bakalım son gülen iyi güler.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
sannki karını 3 katına cıkaran bu firma degilde başkası
battı sanki sürekli aşağı yönlü koskoca acilc cok garip
Bunca yıldan sonra anladığım şu ki; bu eczacılar hisselerini halka milleti dolandırmak için açmışlar. Bir şirketin hiç bir iştiraki kar etmez mi? Bir olumlu haber çıkmaz mı? Piyasa koşulları değişir ama bunların karsızlığı değişmez. Varsa yoksa kur farkı. iştiraklerin bütün karı holdingin giderlerine yedirilrse böyle olur. Yıllardır KY nın elindeki hisseleri bedava alacağım diye uzun yıllara dayalı komplo yapılır mı? Yapılır. Adı, Eczacıbaşı holding yönetimi olur.
Diyelim, önemli bir gelişme mi olacak, Bu gelişme fiyat yükselişine mi neden olacak, önce fiyat baskı altına alınır, sonra o gelişme ile fiyat biraz yukarı çıkar. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. 9 aylık bilanço öncesi böyle oldu. Şimdi tekrar fiyat geri baskılandı olumlu piyasaya rağmen. Aman ha! arsa haberi aralık ayında çıkar diye bu baskı. Arsa haberi çıkarsa kağıdı 8 tl altı tutabilsinler. Kimse umutlanmasın. Böylece uzun yıllarsa(on yıllara) yayılan planı gerçekleşsin.
Şuraya bak, KY yı öyle bezdirmiş ki topikte yazan bile yok.
Sen çok utanmaz bir adamsın Bülent. O takıntını da al, cehennemin dibine git. Kendini hangi kibar tasvirlerle tasarlarsan tasarla, dolandırıcının teki olduğun gerçeğini değiştirmez. Evet Dolandırıcı.
Haftaya artık başlar gibi hareket YTD
Bakalım hastalık bukadar artmışken hangi hisseler kopacak
Ortalık kırılıyor bu hisse gitmiyor. Hiç mi ilaç satmıyorsun.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Patronnnnn...
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde hastaları çimento şirketleri iyileştirecek...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onlar ne talihsiz yatırımcılardır ki, onca halka açık şirket içinden Eczacıları seçmişlerdir, bu dünyada Bülent ile imtihan edilmişerdir. Fakat öbür dünyada Allahın cennetine alınacaklardır.
Borsa tabletleri Bab 66 Eczacıbaşı üzerine.
Beklentileri çok yüksek tutmamak lazım. Topluluk yılda 10 mia ciro yapıyor ve yaklaşık 1,5 mia vergi ıvır zıvır öncesi kar elde ediyor. Yeniden değerlemesi yapılacak arsaları vb de eklesen Eczacibasli Toplululugunun tamamı icin makul deger 13-14 mia dir. Ilac toplulugun tek basina %45 ini temsil ediyorsa en iyi ihtimalle ust deger icin borsa fiyati 8-9 arasindadir. 8 lira ustu fiyatlar satis firsatidir bence. Yatirim onerisi degildir, spekulator vardir, ne yapacagi belli olmaz.
Bu görüş Eczacıbaşının küçük yatırımcılarda oluşturmaya çalıştığı görüşün ta kendisidir. 13-14 milyar tl eczacıbaşı holding için komik bir rakam olur.. Sadece yapı grubu 1 milyar dolar eder.Esan kurulu düzen ve maden hakları tahmin edilemez bile (ısrarla gizleniyor). Kartal arsa sadece orası imar sonrası 10 milyar tl eder rahat.
Uzatmayalım, o bahsettiğiniz rakamları en az 2 ile çarpın. Bu söylediğim spekülatif bir durum için değil makul muhafazkar bir hesaplama ile rahat ulaşılabilir rakamlardır. Sorun, bunu paylaşmak istemeyen hastalık derecesinde takıntılı patronaj ile karşı karşıya olmamızdır.