Hisse Okyanusta bir fındık kabuğu.. ne batıyor ne çıkıyor dalgaların yani spek lerin, kucağında inim inim inliyor
Hisse Okyanusta bir fındık kabuğu.. ne batıyor ne çıkıyor dalgaların yani spek lerin, kucağında inim inim inliyor
Borsa rekor kırmaya devam ederken bu pislik hisse 1yıl önce ki fiyatıma gelmedi,Allah yedirmesin kim sebep oluyorsa...
Tekniğin yürümesini istemiyorlar galiba. Anlamsızca bir baskı.buradaki suç tabiki şirketin. Yatırımcıları biraz destekleswler yatırımcıyı tahtacı ya yem etmezler. Ama çok güçlü veriler gelirse ki ben 2.çeyrekten itibaren bekliyorum tahtaya yeni yatırımcılar gelir ve tahtacı artık at oynatamaz. Tahtacı burada tuttukça hem işi dahada zorlaşacak hemde hakimiyeti zamanla kaybedecek emekleri boşa gidecektir. kendide dahil herkes zararda keyfine göre hareket ediyor.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bilanço maşallah ...yeni üretim tesisinin etkisi sonraki çeyrek finansallarinda yansıyınca daha da güzel olacak inşallah.
Bilanço geldi. Dnısının bugüne kadarki en güzel bilançosu budur bence.
Dnısı daha önce finansal gelirle kar yazıyordu.ilk çeyrek bilanço da esas faaliyet karı yazmıştır. Yani finansal gelir değilde kendi yaptığı işten para kazanmıştır.
2021 cirısuna göre ilk çeyrek brüt kar marjı 2022 ilk çeyrekte %12 den %30 a
Net kar marjı %4 ten %30 çıkarak bu alanda güzel iş çıkarmıştır.
Brüt kar marjları ve efk marjları önemlidir.
Bu oranlar devam edip ciro artarsa muazzam olur. Birde cironun arttığını düşünün
Bir nokta daha varki bu da çok önemlidir. O da yeni fabrikanın etkisi kısmen 2.çeyrekte kendini gösterecekken 3.ve 4.çeyreklerde daha güzel olur kanısındayım
Yatırım tavsiyesi asla değildir.
Bu arada yatak firması yatsanın fabrika ziyareti olası bir iş birliği veya yeni iş ilişkisi doğururmu bunuda izleyip göreceğiz. Yatsan kendi alanında öncü bir firmadır.
Bir iş ilişkisi yapılırsa muazzam olur. Gelecek diğer büyük müşterilere referans olur
Halk menkul tahtayı süpürdü..ilk defa ky nin elinden 100 bin lot mal aldılar... enteresan olaylar,kutupta yaz gibi sanki
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah bist te kıyım olabilir[emoji849] Şayet pozitif ayrılıp dikkatleri çekersek haftaya kopuş başlatabiliriz diye umuyorum inşallah...
Yatsan satınalama ekibi fabrikayı gezmiş. Size soru;Böyle birkaç firma daha gelse fiyatlar Burda kalırmı🙇*♂️
Önümüzdeki hafta da kuyruğu dik tutarsak çok daha fazla pozitif durumda oluruz diye umuyorum inşallah...
Lann ne bekliyon tam zamanı çız gitsin [emoji2957] tam zamanı terse yatır...
Vinnn nnn. Global çılgınca alıyor..var bakalım güzel haberler...
Hadi bakalım bu hafta nasıl strateji izleyeceksin [emoji848] ben olsam yapıştırır giderdim ki böyle daha fazla yeni müşteri bulursun...
Orta uzun vade bu fiyatlar resmen komedi[emoji849]
Sektör gayet iyi helede konut bu kadar revaçta iken, artık gerisi oyuncuya kalmış[emoji852]
(Geçen sene hisse aldığım zaman araba ev yada döviz almış olsaydım param şuan en az iki katı olmuş olacaktı[emoji29][emoji29] kısmet nasip diyelim, inşallah 2.çeyrek bilançoyla birlikte telafi ederiz hep birlikte)
Zabah yukarı aşağı yapıp silkeledi yine ,şu an tekrar harekete başladı,hadi bağalım 14 üstü deneme bekliyoruz [emoji7]
[emoji3478][emoji3478][emoji3478]
Dirençler de zorlanıyor, yüksek hacimle kırarsa günü iyi kapatırız yine inşallah [emoji2969] Çorbacıları dökmek te isteyebilirler tabii...(Şu an 13,40 tl civarı işlem)
Çorbacıları çarpıyorlar ya kol bacak kesecekler yada bizimle birlikte ortaklığa devam edecekler bi müddet[emoji846]
Nasıl bir tezgah varsa 20-30 lota 20 kademe düşürüyorlar[emoji848]
Bedelsiz gelmiş hayırlı olur inşallah...
DNSISI, yüzde 197 bedelsiz sermaye artırım kararı aldı
Dinamik Isı sermaye artıyor. Şirket Yönetim Kurulu sermayesini 79.818.750 TL'ye çıkarma kararı aldı.
Bossa yuzde 480 bedelsiz açıkladığı gün tavan kapatmayı bırak tavan bile görmedi .demekki zaten bedelsiz beklentisi fiyatın içindeymiş ,sonuçta bu haber uzaydan gelmiyor şirket sahipleri zaten ne kadar geleceği ve ne zaman haberin gönderileceğini biliyorlar hatta etraflarındaki herkes biliyor o yüzden öncelerden topla topla haberi gönder hop yukardan servis . Bakalım bu ne yapacak
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydaaaaa. Şimdi de kredili işlemlere yasak gelmiş...sanki yüzde 300 prim yapmış... dönme dolap,dnisi ...oyun büyük..
En güzel turizm merkezi . Göynük [emoji16][emoji1]
Açığa satış ve kredili işlem yasağı ky koruma kalkanıdır, iyi olmuş bence[emoji106]çorbacılar fazla yaklaşamaz artık [emoji846] beklemeye devam hedefe kadar( bugün söz verdiğim gibi böyyük oyuncuya 1000 lot verdim,sözüm söz lann her tavanda 1500 lota yükseltiyorum[emoji23])
Noldu lann mal yok demi vermiyor kimse dedik ama dinletemedik 2-3 tavana halledersin işi[emoji23]
Aferiinn söz dinleyin adam olun[emoji23][emoji23]
Doğalgaza elektiriğe zam üstüne zam,yalıtım şart...
Patron şirketin ucuz diye kimse almıyor hisseni ne var hisse alımı yapsan 2-3 tavan olsa bak o zaman nasıl kapış kapış gidiyor[emoji16] (Zira yerli yatırımcı ucuz mal almaz[emoji23])
YTD!!!Kişisel görüş ve ironidir!
Lann hırt az maz deme topladıysan sür yukarı tekrar,birazda yukarıdan toplarsın [emoji1]
Dünkü düşüşten sonra ivme bozuldu.Hedefte değişiklik yok beklemeye devam ama can sıkıyor işte...