hisseyi yükselten de o,içine yapan da o... bak eserine de gurur duy...!!!!!!!
ytd değildir
Printable View
hisseyi yükselten de o,içine yapan da o... bak eserine de gurur duy...!!!!!!!
ytd değildir
Sütlü çikolata 20 katı defter değerinden velİEfendide 51 dönüm arsa 0.91 den işlem görüyor,ATEKSİN kaçacak yeri kalmadı cünkü artık bistte beklentili düşük sermayeli ve ucuz,ucuzu bırak fahiş olmayan hisse bile çok nadir ,artık Emine ,Fatma ,Zehra değil,büyük fonlar ve portföy yöneticileri dalmak isteyecek,,,,,,
Bence büyük fonlar büyük yatırımcılar gelmesin...
zaten gelmez kolay kolay..
Onlar gelirse bekle babam bekle...
Eski bitirimlerin bir lafı vardır..
paraya yakın olmak için kumarbaz tanıman yada onlara yakın olmak lazım...
Yoksa fon alacak..
para kazandıracak...
Ben görmedim öyle fon....
Fon alacak...
fonun aldığı malı (eğer spek bekletmek için fona atmamışsa..) spek o malı kolay kolay almaz..
çünkü ne zaman kafasına mal yiyeceğini bilemez....
Amma...
Reysaslardaki taki gibi spek fonla daha doğrusu fon onun için kurulmuş başkasına satılmamış ise anlaşıp malını oradan aldırır..
tahtayı nadasa bırakıp 3 yada 4 ay sonra fon hariç diğer aracılardan işlem yapıp
malını sosyal medyada pazarlaya başlayıp bu arada tahtayı 3 katı yapıp piyasaya kasarsa eyvallah...
Fonlar varya derin bir kuyu...
Hele yönetim şekilleri....
Sen fonu kur..
birde spek bul..
Bilmem yüzde kaç riskli fon ayağına fonunu pazarla...
Yıllık getirini enflasyon kadar ayarla...
sonra aralarda anlaşmalı speklerin mallarını taşı zamanı gelincede malı tekrar sahibine teslim et..
sen arada komisyonu cebe indir..
Fon bu olmuş...
Emine denen bu zat olmasa senet hala 8 lerde idi 10 u bile zor görürdü...bu benim şahsi düşüncem..
Emine övmesi değil bu yanlış anlaşılmasın...
Spekülatörler olmazsa bu borsada kimse olmaz..
onlarsız borsa düşünülemez..
bu emine olur başkası olur farketmez...
Yeter ki bi spek olsun..eğer hemen para kazanmak istiyorsan....
Bazıları kazancı hemen cebe indirmek ister..
bazılarıda uzun vadede...
benim dediğim şeyler kısa vade içindir...
uzuncu için sorun olmaz..olmamalı...
ama kısacı için sorun olur..
kısacının çalışma şekli ile uzuncu arasında çok fark var..
Onun için tahtayı mahfetti...
Tahtayı perişan etti...
içine sıçtı..
amacı ne idi...
bu işi bilmiyor..demek..
Bence yanlış...
Adamlarda para varsa oyunun kuralını da o koyar...
Doğrumu yanlış mı.
O ayrı konu...
SnZerocolanın ifâde ettiği.gibi 1 ateks hissesi en az 5usd×7.55=37,5tl olmalı,ki uzun vade tutanların değer kaybı minimal olsun,,zarardayız hala..
buna da şükür dimi..evet öyle
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
para olabilir,ama ertesi gün harekete destek çıkmıyorsa tezini çürütür,bir trader İffet filmindeki Cemil gibidir,...nasıl güvenecen,atekse iş bilen analiz bilen öngörülü yatırım uzmanı lazım,sosyal medyada yüzlerce sahtekar var tarikat lideri gibi milleti soyuyorlar,bide taktik aynı yatayda giden hissye kimse çıkacak demez +2 civarı kapatan hisseye aha yukarı kesti diyor,ertesi gün hisse pat yüzde 6 ile açılıyor bizim gariban atlayıp alıyor küt geriye tarder yüzde 5 gariban -8
Hisse tarihi zirvesinde,hareketlerine güvenemezsem de bir şekilde bu fiyata geldi,bu hissede kötü şeylerin olma olasılığı iyi şeylere oranla yüksektir ama bu son çıkış içimdeki polyanayı canlandırdı,artık 20 leri 30 ları görsek ne iyi olur
normalde karamsar olanların iyimsere dönmesi beni mutlu ediyor, ruh hali paradan da daha önemli..
ytd değildir
bize 2 gün ömür biçenlerin forumu sırtlanması da güzel, onlardan birden çok farkım var, biri kimseyi mal aldı arkadaş diye yaftalamıyorum..
ytd değildir
Ucuz şirket kalmadı ucuzu bırak uçmayanı kaçmayanı yok neredeyse o zaman tahtacı bence ayağını denk al bu numaraları daha önce yapmalıydın...devam Windows şirketin artılarını anlat da paniklesinler...
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani sık sık dillendirdiğin gazcılar filan vardı ya,aynı tuzağa düşme faze kardeş, gerçeklerin konuşulması yeterli..
bu hafta pirramitt ne haltlar yapacak onu göreceğiz, avını göklere yükseltip avcılara yem etmesi nedendir onu göreceğiz. twettciler hayıflanıyor ama tavşana kaç tazıya tut diyen kim-ler acaba ???
ytd değildir
Orası da doğru bu sırattan geçerken vebal almamak için sessizlik en iyisi tabi şahsım adına...fakat onlarla aramızda büyük bir fark var onlar fiyat yukardayken tahta coşmuşken veriyorlar gazı ben ise ümitsizlik anında onlara inat... Çalının arkasına saklanayım yine de o zaman... YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünkü kapaniş çok önemli cuma kapanışını üzerinde kapatması iyi olur. YTD
1 Ekimde borsada pazar yapısı değişiyor.1 e 3 ,1e 4 yapan hisseler alt pazarda işlem yapacak.ve bunlar aynı gün alıp satılamayacak.Günluk marjda %10 olacak.ATEKS ise ana pazarda işlem görecek.Brüt takasa tabi değil.Fiyat marjı %15 olacak.Hisse sayısı az olup ana pazarda işlem görecek ender hisselerden biri olacak.Hisselerinize birde o açıdan değerlendirin.Kendi düşüncelerim olup al yada sat olarak algılamayın.
Ateks geri döndü,,düş daha da düş,,taban kapat,,öldürme la içimdeki polyanayı )
intema edipa
sekur dmsas kaplm egpro turgg golts vb,,,
sıra sana da gelir ateksa
şu an saat 1104 fiyat 16:30 tepki icin son dakıkalar belkıde cmbtn mutgg rodrg gıdıyor beklıycen mı yemezler
düşüş günlerini fırsat biliyor kahramann spekee,,tavsan pirramit şu ana kadar 500 lot işlem yapmış... kuzıyu kurda yetiren pirramitt
ytd değildir
Yükseliş zamanlamasını yine endeksin düşüşüne denk getirdi. Dünya borsaları da düşüyor Ateks çıkarsa endeks şortla kuralı bir daha ispatlandı
bossa tavanladı xteks endeksı anlık %0,83 artıda
artıya gecmemek için hiçbir sebebin yok ateks haydi ucuzun da ucuzu kaldın bak bossa pd/dd 3,46 dan ıslem goruyor
xteks endeksının en ucuz kagıdı sen kaldın numara yapma görünen köy kılavuz istemez.
16,12.. düşünce en önde git ... abi olacak iş değil a q... gelde sinirlenme... geçen hafta aldıklarını veriyor
mıgggroppp sanki intikam alıyor bizden...
ytd değildir
Bunlar borsanın en acımasızları süründürmede master yapmışlar.
Aynen öyle,,dokunmuyor artık,acıtmıyor beni..bağışıklık mi kazandım ne..
Endexin çöküşüyle zirvemiz doğru orantı oldu yine adamlar şaşırmadan becerdiler ne zaman zirvedyiz anla ki...
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Olumsuz duruma karşı bugün bazı önlemler alınacak" ifadesini kullandı.
Bir televizyon programında canlı yayın konuğu olan Özlü, "Normalleşmeyle birlikte insanların tekrar hayatlarına geri dönmesi, işine gücüne devam etmesi ama bunu yaparken tedbiri bırakmaması amaçlanmıştı. Ama herkes aynı hassasiyetle davranamadı. Şimdi kamu yönetimi bazı yasaklarla kısıtlamalarla bu sürecin tekrar kontrolü için bazı kararlar alacak. Belki bugün onları öğrenme fırsatımız olur" diye konuştu.
devrede kesti tehhhhhhh
Hareketlerini sevsinler senin,,burdan dönüp tavan bile olsa karakter sorunu hep olacak bu meredin..
te gören var mı
Paraşütsüz düşüşe devam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ateks haber gelmeye başladı tekrardan.
Zafkanka verdin gazı ortalıktan yok oldun YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9000 lot satıcılı kapattı 15,82 vay beeee eksi 5,78 düş bi de satıcılı kapat tehhhhhhhhh
Ben bu hissede SPEK in para bağladığını düşünmüyorum
Olsa olsa %10 luk kısmı spekte ve %90 I bizlerde
tahtanın sağ ve sol tarafının sığ olması ciddi miktarda almaya ve satmaya imkan vermemesi
Bunu gösteriyor
Bizim gibi ky taşıtıyorlar ve yüksek işlem hacimli günlerde bile net alım net satım yapan aracı kurum yok hep boş durma boşa çalış felsefesi
Yükseltecekse de gıdım gıdım az miktarlarda
Düşecekse de az miktarlarla
Şirket eski zamanlarındaki gibi değil.
Bizlerin bilmediği bir şeyvar
Boşuna patronlara kızıyormuşum,, adamlar haklı fiyatı piyasa belirliyor,,,SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamda korona artıyor. Korumalı kumaşın var işlem hacmin artmış. Niye düşersin arkadaş. Yani corona varken artmayacaksan ne zaman artacaksın...