Rakı yerine tiner içirir...
Benimle aynı masada oturup, birde hesabı bana ödetecek.. :kahkah::kahkah:
Ayhan başkan bile inanmaz buna.. :kahkah:
Printable View
8,00 olunca dövizleri / yada döviz endeksli fonları geçici süre elden çıkarasım var
Kar realize etmek iyi de Moodys in kehaneti gerçekleşir ödemeler dengesi ... görürsek tekrar geri dönemeyebilirsiniz...
1kğ tereyağ veya kaşar kaç kğ sütten yapılır
Veya pastırmanın yapıldğı etin kilosu kaçadır yada 30 lu xl yumurta kaç günlüktür.
Dünkü verdiklerin fiyatlarıda koy tuik bile bulamaz o ürünleti. Ulus bendderesi ve halin arkasınds boktan ürünler satan yerlerde bulacağım fiyatlar tekini bile eve sokmam
Ek 25864
Sosis maret sosis
Süt Torku süt
Yoğurt içim yoğurt
Pastırma Polonez pastırma
Sucuk cumhuriyet sucuk
Kaşar Ünal marka
Şokella Torku babada
Tereyağı tuzlu tereyağı karlıdağ gibi birşeydi market markası sanırım
Yumurta markayı tanımıyorum o doğru zaten almadım o yüzden ercanlar yumurta idi
Muz Ceviz vs ne hilesi tağşişi olur bilmiyorum
Bu markaların hepsi tüm tağşişli ürünleri buraya getiriyor topluyor sanırım diğer semt ilçeler zehirlenmesin diye
Sosise zam gelmiş bu arada
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni acilan mağazalarda indirim yaptıklarını soylemisti bir market çalışanı.
Günaydın, dana eti kg 53 tl + kdv den alıyoruz. Gerçekten dikkatli olun. Cevizi severim genelliklede migrosdan 29-32 tl aralığında alırım. 9.95 tarladan vermezler . Yazdığınız fiyatlar inanılır gibi değil.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 liraya et tuhaf geldi bana.
Ya bozuktur veya at eti.
Haklısınız, tokat cevizini bulmam için pazara inmem lazım. Bir de Kırşehir kaman cevizi iyi diyorlar.
Maret sosisin çakma marja marette danası etiketi çakma
Maretin dana sosisi kilosu 59 ila 65 tl arasında marketlerde
Kaşarın çakma
Cumhuriyet sucuk afyon cumhuriyet tesislerinde kilosu 89 tl
Torkunun babasasında fındık oranını bilmiyorum bakmam lazım nugada %14 nutellada %13 çokokremde dopru hatırlıyorsam %5 civarı o şokellalara yağ basıyorlar
Haklarıda olur. 1 dönüm araziye 2015 yılında 16 adet chandler diktik 5 . Yıl sonu anca verim alınacak. Arada ölen fidanlar yerine yeniden diktik.vs son derece bakım isteyen bir ürün. Bu arada usd try 7.6637 diye gördüm.
Sağda solda yazılar denk geliyor ; gıda işinde denetlemeler, üç kağıtlar hakkında falan . İnsanın iyice morali bozuluyor. Güvenmek istiyor ama güvenemiyor.
Sahte ürünleri açıklıyor bakanlık ama bu aynı zamanda kendi yetersizliğini de göstermez mi . Madem sahteydi nasıl piyasaya sürülebildi? Sistemin açığı nerede ?
Ve sahte olduğu açıklanan ürünler dışındakilerin gerçekten güvenilir olduğuna inanabilir miyiz , yoksa onların bir kısmı da çeşitli ali cengiz oyunlarıyla sistemi aşabilmis firmalar mıdır?
Toplumsal sözleşme de ben fırıncıya, kasaba güvenmezsem; benim topluma hizmetim de güvenilir olmaz ki.
Dürüst olmaya çalışan üreticiler bu sistemde ayakta kalamaz ve aç dürüstler ülkesinden tok sahtekarlar ülkesine yavaş yavaş yol alır.
Sosiscilerin akşamdan kalan sosisini kediler hiç yemiyor .
Biraz pişereyim kedilere vereyim bakalım yiyecekler mi sonra ben yerim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn.dimitris çok güzel anlatmışsınız. Bende o denetimlerin göstermelik olduğunu düşünür, asıl buyuk marka olanların durumu ne ola ki diye kendime sorardım.
2 sene evvel 5 TL idi %100 zam gelmiş bile en ucuz yerde bile .
Taze ceviz pazarcılar gibi çok sulanmamış hemde idi kırarken onlarda hep su çıkıyorda
Artık burada fiyat paylaşımı yapmayacağım .
Hep bir itham hep bir eleştiri .
Ne yapayım ki 180 liradan aldığım kuşgömü pastırma fişini göstersek tepki gelmezdi sanırım değil mi .
Ucuz olunca kesin bir bok vardır değil mi .
Mesela burada porsiyon pirzola satan lokanta var 40 TL
Yada başka yer Adana satan porsiyon 20 TL
Ama siz giderseniz aynı yer 55 TL 30 TL
Bana farklı et size farklı et mi geliyor orada da oluyor .
Yoksa ben daimi müşteriyim iskonto mu yapıyor kaçırmamak için
Hepsi gurmelerin ünlülerin resimleri olduğu meşhur lokanta onlarda da yememek lazım .
Bana at pirzola onlara kuzu pirzola veriyor diye şüphelenmek lazım değil mi.
Hep bir önyargı önyargı
Covidle aynı mantık
nasıl dolmuşçu fazla yolcu için mazeret üretiyorsa bunlarında mazereti aynı.
Bizde zengin bir okul veya cami yaptırınca çevreye para dağıtınca aziz ilan ediliyor. Servetin kaynağı hiç sorgulanmıyor. Gıdada aynı mantık fiyat uygunsa koy sepete
Şimdi tereyağı baktım migrosta . market markası 40 lira diğer yağlar 54 liradan başlıyor. Bir marka 900 gr yağı yaklaşık 1 kilo fiyatından satıyor. Nasıl migrosun yağı bu kadar ucuz oluyor veya diğerleri neden pahalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
usd/try 7.6829
paylaşıp paylaşmamak sana kalmış bir şey ama verdiğin fiyatlar piyasanın gerçekleri ile uyuşmuyor
en kötü kaşar bile herhalde 8-9 kğ sütle yapılır kaliteli kaşar 16-18 kğ sütle yapılır. ulusal süt konseyinin 2020 yılı için tavsiye ettiği satış fiyatı 2.30 kuruş yani en kötü kaşarda süt maliyeti 20 tl kiloda
ortalama dana etinin kilosu 30-35 tl desen (doğru biliyorsam kemikli etin fiyatı şu anda o fiyatlarda) bunu sosis yapmaya kalktınmı işçiliği elektriği suyu sigortası vergisi nakliyesi toptancı karı parekendeci karı nereden baksan 45-50 tl ye gelir kilosu.
cumhuriyet sucuk diyorsun. yılalrdır bizim eve cumhuriyet sucuktan başka bir şey girmez şu nda şekerciler markette kilosu 94 tl gibi bir rakamda yerinde yani afyonda cumhuriyet dinlenme tesislerinde 89-90 tl fiyatı var. ad*****n porsiyonu ortalama 25 tl
bunun ne kadar altına alırsan o akdar daha çok yağ yiyorsun demektir.
sen o marketi ihbar et olmadı al ürünlerinden birer tane il tarım müdürlüğüne götür incelettir hepsi tağşiş ürün çıkacak
maret dana sosis carefour fiyatı %25 indirimli 240 gram 14.90
maret yörem demiyor maret sosis diyor
https://www.carrefoursa.com/tr/maret...2-g-p-30083403
buda carefourda buldum gene maret yörem sosis 250. gram
indirimli 5.80 e satıyor. ben pınarın 180. gramını 5.90 a alıyorum marka ve reklam farkı
https://www.carrefoursa.com/tr/maret...0-g-p-30166876
öyle etikete dana sosis yazmakla fişe dana sosis yazmakla piliç dana olmaz market yazmış yazınca dana sosis mi olmuş
ankara haline gidin 7 tl ye zeytin 15 tl ye bey**z peynir 20 tl ye kaşar satıyorlar hiç birini ne yerim nede çocuklarıma yediririm.
bu arada doalr yeniden bi atağa kalktı ucuza sosis arayacağınıza ucuza doalr nereden buluruz onu yazın
halktan iki şey saklanmalıdır
1-devlet sırları
2-sosisin nasıl yapıldığı
diye bir söz vardı sanki :)
bu arada gerçek sosis yemek isteyen arkadaşlara alternatif vereyim. macro center kasap reyonunda apikoğlu'nun ve polonez'in frankfurter veya bratwurst sosisler var kilosu 130 lira :)
bizim memlekette ucuz sosis salam et hatta tavuk artığından yapılır
A101 de ayvalıkta 6.95 e yaklaşık 1 kğ uzunluğunda gedik amrka salam satarlar ankarada baktım bulamadım 2 günden bi kalıp alırım sokak kedilerine yediririm bayıla bayıla yerler tadına baktım et değil tavuk hindimsi bişey ama ne tavuk eti ne hindi eti yağlı rezalet bir şey