Anlayamadım
Printable View
Anlayamadım
1 milyon 29 bin
bir karar vereceksiniz ve o kararınızı kararlılıkla uygulayacaksınız... zihin bulanıklığı sevmez ....
kararsız kalınan durumlarda 1/2 kuralı uygulanır ... kafan rahat eder ...
fiyat sekiz günlük üssel hareketli ortalamanın üstünde :kahkah: al sana teknik analiz , yersen ...
Sizler * * * * * * mısınız, yoksa ****** *************
bu cevabım sadece bana hakaret edenleredir.İnves.kapalı olduğu için tahtadan bilgi almak isteyenlere , sadece soru soranlara yardım amaçlı yazdım. aslında cevaba değmez ama ,
sizin dilinizdende anlarız gençler. Bana bulaşmayın .Delikanlı olun. Motivasyonumu bozmaya kalkmayın.
Benim işim önemlidir .Derdim şahsen para değildir.
10 kademe derinlikli görüntü atar mısınız ... nromalde kullanmam , bu tahtada bakmak lüzum oldu
https://i.hizliresim.com/b9dlVU.png
NATEN sermayesi 33 000 milyon hisse fiyatı 36 30 ESEN sermayesi 64 000 milyon hisse fiyatı 18 18 . yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/bv9wU5.png
2020 / 6 aylık toplam kaynaklar hasılat ve kar . y t d
evet 1270000 lot alışta,bu gün tavan artık çözülmeyecek gibi duruyor.
Bir sorum var.
Yabancı bu hisseye girecek mi?
Naten de CITI takaslarda ik 7 de?
Burada sembolik henüz?
Küçük yatırımcı yı korumak adına 3 ay süre ile internet yasağı gelir mi malum SPK Bakıyor her gün alanlara en sonunda küçük yatırımcı ise alanlar onları korumak adına 3 ay süre ile tek fiyat cezası veya internet cezası verebiliyor da belki bu cezalar Yıldız pazarda uygulanmıyor olabilir mi
Mesela Kimlerin internet yasağı var kardeşim örnekleyebilir misiniz
[/QUOTE
Küçük yatırımcı yı korumak adına 3 ay süre ile internet yasağı gelir mi malum SPK Bakıyor her gün alanlara en sonunda küçük yatırımcı ise alanlar onları korumak adına 3 ay süre ile tek fiyat cezası veya internet cezası verebiliyor da belki bu cezalar Yıldız pazarda uygulanmıyor olabilir mi[/QUOTE]
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnternet cezası gelenleri anlamak kolay hepsi taban taban gidiyor bak tabanlara o hisseleri görürsün ...Yalnız yıldız pazarda uygulanıyor mu bu ceza ben onu soruyorum sizlere
Yüzde bin iki bin yükselmiş şirketlerle halka arzinin onuncu günü olmamış şirketi mi kiyasliyorsunuzRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıldız pazarda internet cezası hisselere uygulanıyor mu
Yani eğer isterse şu an için geçerli ama esenboğa için o cezayı hakedecek bir durum görünmüyor.
Yarın tavan serisi bozuluyor mu şimdi? Onu mu anlamalıyız.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternet yasağını kim çıkardı şimdi :)
boş şeyleri tartışıyorsunuz.
Yıldız.pazarda şimdiye kadar internetten emir yasağı gelen hisse var mı
Yarasa ve meteak aynı kişi misiniz? Birbirine pas atmış kendiniz çalmış kendiniz oynamissiniz. Hayırdır?
Benim elimde internetten emir yasagi olan selgd var telefonla arayıp arıyorum sıkıntı yok da ortada fol yok yumurta yok sizin amacınız nedir?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Durduk yere insanlara sataşıp günah alıyorsun, sırf yazmak için yazmayın kardeşim.Bilgi paylaşın , arkadaş bir soru sormuş, sadece ben cevap vermedim ve ben bir sorun olmadığını yazdım . Fakat bana durduk yere sataşandan şüphe ederim ,inşaallah spekin adamı değilsin çünkü o işi yapıyorsan o çok iğrenç bir iş.
Enteresan bir insansın ya. Ortada bişey yokken söylenti çıkarmayın dedim. Sataşma falan yok. Sözüm hem ilk ortaya atana hem sürdürene. Spek kim adamı kim? Ben Mersin'de ogretmenlik yapan bir vatandaşım. Sen spek mipek işlerini biliyon herhal. Kimsenin adamı da değiliz.
Yazdıklarına bakinca biraz paranoya gördüm cevap vermeden kabul etmiş olurdum. İstersen uzatma.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabah a1'in bozduğu tavanı 17.74 ort ile 700.000 lot İşyat topladı. Şuan 44 kuruş karda.
İsim vermeyeceğim ..... bile 20 gün tavan gittiyse, halka arz rekoru kırmış herkese eşit lot dağıtmış ESEN 20 tavandan fazla gider.
ytd değildir
Nedir durumlar?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/nq2otX.png
esen in sahibi naten . natendeki şirketlerin bazıları esen in içinde hepsi olsa bile natende esende olmayan şirketlerde var aynı şirketleri iki defa halka arz etmiş oluyorlar natenin sermayesinin iki katı esenin sermayesi natene 36 50 göre yarısı 18 25 eder
yatırımcıya hiç değilse gaz vermeyin bilmem kaç tavan yapacak diye şirketin bilançosu gelmedi f/ k oranı belli değil ucuz mu pahalımı kimse bilmeden konuşuyor onun için fazla yorum yapmayın
naten sermaye 33 000 milyon fiyatı 36 50
esen sermaye 64 000 milyon fiyatı 19 99
yatırım tavsiyesi değildir
esen in piyasa degeri naten i geçti bu arada [emoji1787]
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ESEN tavanda bekleyen
https://i.hizliresim.com/me3aMm.png
Allah rızası için noktalama işareti kullanın yahu, ne demek istediğinizi anlamak için yazdıklarınızı 3 kere okumak bile yetmiyor.