Sn esma hocam ulas bakmaniz mumkun mu
Printable View
Sn esma hocam ulas bakmaniz mumkun mu
HAFTALIK LİSTE
HURGZ
DURDO
DZGYO
ALKİM DUMANLI HAVALARIN HİSSESİ :)
BNTAS
ULUUN VE AKFGY olarak izlicem cok hisse versede piyasaya bakıcam duruma göre temkinli olucam YTD
MEHMET YAZIR adlı twiteradlı kullanıcıdan alıntıdır.
“SASA'nın Yumurtalık'taki yatırımlarına ortak alabiliriz“ -
Son ...www.sondakika.com ›
Güncel 10 Tem 2019 —
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, SASA olarak ... destekleri sayesinde bölgede
6,8 milyon metrekare arazi tahsis edildi.
Hocam cuma kapanışa yakın biraz HUBVC ve KLMSN almıştım.Bu hisselere dair fikrinizi alamk istiyordum.
Esma hanım.Çelik hocam ve mebes hocam ihgm de 22 olacak diye bekliyor.onlar 22 yi beklerken.biz klmsn yi 100 e satarız.şaka şaka.
bende ostım aldım kapanışa doğru sadece tepkide vermek için haftalık listeme bile yazamadım hisseyi normalde 3.90 altına gelmemeli kapanışlar yapmamalı YTD
tşk hocam emeginiz için erbos için tesekkürer 26 almıştık sayenizde devammı hocam birde müsait olunca beyaz filoya bakabilirmisiniz teşekküe ederim.
gönül dağını izledim sizler halen ders çalışıyorsunuz MAŞALLAH
merhaba orta vade için beyaz, golts, kent yorumu yapabilir misiniz?
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Çelik siz yokken maşallah Esma hanım döktürüyor. Kendini müthiş geliştirdi. Sayfayı elinizden almasa iyidir. Kendisine yorumları için teşekkür ederim. Bu arada netaş ve oyakc bakabilirmisiniz. İyi geceler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takip listem
martı
megap
pınsu
uluun
sekfk
Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsada yatırımcı sayısı bu hafta itibariyle 2 milyonu geçmiş. Marttan bu yana 500 bin üzerinde yeni yatırımcı katılımı gerçekleşmiş. Dolar sabit yatay kalırsa. Bu sayı katlanarak gidecek . Bu olay Türk varlıkları için çok iyi ...
Teşekkür ederim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endexs hakkında kulis yapıyorum coğunluğun tam tersini yapacağım yarın akşama kadar totem yapalım :) cümleten iyi geceler ALLAH nasip ederse yarın görüşürüz
bu hafif düzeltmeler borsalar icin iyidir . Inşallah kar satışları şeklinde olur . Bu kadar yeni yatırımcının katıldığı yerde . Kuvvetli düşüşler olmasın gari. 1923 ve 2023 hedefleri devam eder . Hakkımızda hayırlısı. Hayırlı geceler ...
teşekkurler hocam bende hafta sonları degerlendiriyorum kripto paralarla bugün için gördügünuz baska var mı acaba SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kripto parayı nereden alıp satıyorsunuz?
Belki düşünebilirim (BTC 750 dolardan almayan birisi olarak)...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık Naçizane Listem
ESEN
TLMAN
HURGZ
PAPİL
ALKİM
Portföyüm geçen haftadan Brksn ve Msgyo..Bir süre bozmayı düşünmüyorum...