ne adi bir grup muşsunuz be,kan kusturuyosun küçük yatırımcıya,2 ayda %40 zarar,geçen yılın zirvesine göre 31 tl den geldi buralara bu adi,ahlaksız hisse.
Printable View
ne adi bir grup muşsunuz be,kan kusturuyosun küçük yatırımcıya,2 ayda %40 zarar,geçen yılın zirvesine göre 31 tl den geldi buralara bu adi,ahlaksız hisse.
TRILC pay sırası bugün seans başlangıcıyla yeniden işleme açılacak
14/03/2023 06:27:30
TRILC pay sırası bugün seans başlangıcıyla yeniden işleme açılacak.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
"TRILC.E sırası, şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) durdurmaya konu özel durum açıklamasını yapmış olması nedeniyle 14/03/2023 Salı seans başlangıcıyla birlikte yeniden işleme açılacaktır. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
sıra sana geldimi bebişim :drunk::drunk:
Şeytani bir ilim bu. Geleceği bilmek. Şeytanın dalga teorisi ve geleceği çizmek..
16.25 den giriş yaptık. hareketli olacağını düşünüyorum ilerleyen günlerde bakalım izleyip göreceğiz.
Ne kastın ve beygir... Bekle sen bir iki ay daha yeter topumla tufegimle geleceğim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçimde ne gider?
Reklam,kongre merkezleri.
Nihayet be beygir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yıl bu hisse için ilk ben yazmış olayım. Sağlık sektörü önemini bu sene tekrar hatırlatacak gibi. Uzun süredir bu hisse yatırımcısını bıktırmış. Belki de bu sene yüzleri güldürür.
11.66 desteği önemli..
Yukarıda 13,30 önemli. Sağlam geçilirse güzel olur.
2023 sonu ve 2024 başında fena bir salgın yaşandı ülkemizde. Çoğu kuzey ülkesinde de aynı şekilde. Ancak yetkililer pek dillendirmedi bu durumu. Sonuçta son çeyrek bilançosuna etki edebilir. Ayrıca sağlık sektörü tekrar önemini artıracak gibi. Covid-19 operasyonu bir denemeydi ve başarıya ulaşmadı. Esas nüfus operasyonu gelebilir yakınlarda. Açıkçası ya dünya çapına yayılan bir savaş veya tekrar bir salgın hastalık senaryosu yaşanması muhtemel bence önümüzdeki 3 sene içinde.
Trilc için ise kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp benim acemi görüşüme göre bu 11-12 seviyeleri uygun fiyatlar..
Zaman problemi olmayıp sabırla beklerim diyenler için tabi ki…
Yerli malı türkün malı diyenleri yüz üstü süründüren şirket. Daha ne kadar süründürecek acaba
11 lerde oluşan ikili dip çalışırsa güzel yerlere gidebilir. Tabi bilançoya bağlı biraz. Patron ve spekülatör çok süründürmüş küçük yatırımcıyı. Az lot olanlar kalmış bir tek. Belki de bu yılın sürprizi olur…
İleride dönüp bu tarihlere baktığımızda belki de bu 11-12 li fiyatlardan nasıl almadık diyecek çok yatırımcı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Diplerde gezinen hisseyi çok severim. Diplerde gezindikçe ben kendimi tutamam daha da alım yaparım. Bu stratejimden hiç pişman olmadım.
Haftada bir göz atıp, fiyat buralarda gezinmeye devam ettiği sürece ek alımımı yapmaya devam edeceğim.
Son 3 senenin en dipte kalmış hisselerinden biri. Cesaret edemeyeceğim bir şey yok bu durumda.
Patron zeki birisi olmasa bu işleri başaramaz. Mutlaka ki iyi bir işadamıdır. Ancak borsa zekasının iyi olmadığını düşünüyorum. Ya da finans işlerini yönetenler borsadan anlamıyor. Hisse dip seviye 11 lerdeyken spk ya başvuru yaptı borsada hisse satmak için. Spk onaylamadı tabi. Hisseyi önce bi yükseltseydi. Daha az lot satımı için spk ya başvurur ve onayı alabilirdi.
Aynı parayı daha az lot satarak elde etmiş olurdu.
Bir patron şirketini halka açtıysa, yatırımcısıyla berber kazanmayı düşünmeli. Yoksa işleri rast gitmez bir yerlerde..
Bu çok önemli bence. Sadece ben kazanayım derse olmaz. Şirketine güvenenleri kazıklamak için borsaya girenler çok ah alır.
Bu sayfada neden hiç yazı yazılmıyor? Çok ilginç :)
maymun çiçeği ayağına malı çaktılar bidaha zor 30 ları ğeçmesi
maymun çiçeği türkiyede olmaz
spek deli gibi mal satıyor uzak durun 5 lira maliyeti var
A1 Kapital patronunun ani ölümü sonrası fonlarında çözülme beklentisiyle Trılc tahtasında da tedirginlik başladı yatırımcı uzak durdu,zira A1 Kapital serbest fonda 8.510.000 lot mal vardı,nitekim geçen hafta beklenen satış geldi A1 Kapital,Marbaş,Gedik üzerinden,geride 200-300 bin lot mal kaldı eşleşmede o da yarın gelebilir.Oysa şirketin sadece 4.çeyrekte kamudan aldığı ihaleler şimdiden
9 ayın toplamından fazla ve de büyüme şirketi olma yolunda yeni ürünler ve ilave kapasiteler devreye alınmakta..dahası dolar bazında halka arz fiyatının çok altına geldi,oysa arz sonrası manüplatif de olsa 7 kat gitmişti.