Printable View
Türkiye Büyük Millet Meclisi bahçesine yıldırım düştü. Bir ağaç, yıldırım düşmesi sonucu yarıldı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı
Açikalsinlar dolara hucum edenleri %90 ı yerli yatırimcı çikmazsa (basta hukumete yakin iş adamları) ben ülkeyi terk ederim. Oğrenmişler bir londra mezkezi, ne zaman sıkışsak oraya bahane
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Dünya Savasın da 2 Yahudi Almanlara esir olmuştur .Bunlardan biri diğerine kendilerine ne yapacaklarını sorar. O da baslar anlatmaya
2 ihtimal var ya bizi öldürürler yada esir kampına yollarlar.
Öldürürseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna diziliriz ya da gaz odasında olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasına gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kağıt.
Sabun yaparlarsa sorun yok kağıt yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kağıdı oluruz yada tuvalet kağıdı.
Gazete kağıdı olursak sorun yok tuvalet kağıdı olursak iste o zaman boku yedik.
Alıntı:
Dün burada biri bık bık ötüyordu. Bugün neden sesi çıkmıyor?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3cee222bce.jpg
115 milyon lot ..
Bbva: Türkiye'ye bağlılığımız değişmedi
Yahu,Bu çaycının kağıdı Avhol Başka ülkenin Borsasında mi işlem görüyor..;-))
Kağıt +% 6 ..
Kendi kendine oynuyorRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rabobank: Türk Lirası için ihtiyatlı iyimser görüşümüzden vazgeçtik, Türkiye'de para politikasında gevşetmenin düşünülenden daha yakında ve daha hızlı olabileceğini varsaymak gerekli
Bu düşuş MB baskanı degistigimden degil. Daha oncede MB başkani degisti ama düsmedi !!!
Sn Damat hazretleri geliyor olabilir.
Şükranlarımızı sunsakmı
Muhalefet den hiç ses çıkmıyor. Onlarda hissede long da mı yakalandılar acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkesin atladığı bir husus var.
MB başkanı değişmiş olabilir ama borsayı esas düşüren İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİN İPTALİ.
Bu ne demek.
Ben yobazlara teslim oluyorum demek.
POLONYA bile teslim olmadı.
Biz teslim olduk.
Merkez bankası 23 Mart 2021 vadeli GLP repo kotasyonu açtı
bu krizi düzeltmek / yönetmek muhalefetin değil yönetimin işi..
sabah beri yönetimden hiç bir açıklama geldimi ?
benmi duymadım ?
Bu kriz bir güven krizi. Albayrak sonrası yapılan değişimle yeniden güven oluşturulamamışsa da bazı sözler verilmişti. Ve piyasa bu sözlere güvenerek yeni MB yönetimine ve ekonomi yönetimine zaman tanımıştı.
Ancak, Cuma günü son darbeyi vuran MB başkanı değişimi kararı dışında, o gün verilen Gezi parkı kararı , ülkede mülkiyet haklarının bir kararname ile kaybedilebileceğini, meclisin çoğunluğu ile alınmış uluslararası anlaşmalardan tek bir kişinin imzası ile çıkılabileceği, ülke kaynaklarının fizibilite sınavından geçememiş bir projeye garanti olarak verilmesi kararları da var.
Öte yandan 1-2 hafta öncesinde TVF nin başına yapılan liyakat dışı atama, TUİK başkanının değişimi gibi sıralı bir çok olay ve uygulama da güven krizini getiren diğer olaylar.
Bu sefer ki yaşadıklarımız bu bakış açısıyla kolay durulacağa benzemiyor.
Artık ok yaydan çıktı.
AKP denen karanlık parti, seçimini yobazlardan yana yaptı.
İçindeki merkez sağdakiler, seçimlerini yapabilir.
Ya karanlık Türkiye, ya aydınlık Türkiye.
Yedire yedire aselsani’da taban yaptılar
ne bir dost ne bir sevgili.
dünyada uzak bir deli.
beni sarar melankoli.
hafif bir sızı isterim.
ağrılar sancılar gelir.
yanıma düşer kolların.
görünmez olur yolların.
bütün hisseler taban.
insan ne alacağını şaşırıyor.
ya şundadır ya bunda. ayvacının kolunda. :)
En azından bu hissede değil diğerinde olsaydık iyiydi falan diyemeyiz. Hemen hepsi taban oldu.
Son dönemde borsadaki yatırımcı sayısı 2 milyonu geçti deniyordu. Dolaylı olarak fonlar vasıtasıyla hisse yatırımcısı olanları da eklersek sanırım sayı daha da artar. Tüm bu yatırımcı grubu sanırım benzer şeyi hissediyordur.
2 milyon yatirimcı gelmiş...
Ne zaman ögrenecekler borsayı diyordum, eğitim başladı.
Yarın da devam gömmeye...
Arçelik ve Dohol dışında BİST 30’da taban olmayan hisse yok
Bist 30 taban oluyorsa devamı gelir, bunun örnegi çok...
En azından çarşamba kurultay ve kabine beklenecek..
Sn damat bey hazretleri yeni görev verilir o da şükranlarini sunarsa hareketli gunler hayırlı olsun...
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan: Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum
Moody's: Sürpriz TCMB başkanı değişikliği not baskısını artırır - bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda (TCMB) yaşanan görev değişimiyle ilgili olarak yayımladığı değerlendirmesinde söz konusu sürpriz değişikliğin not baskısınır artıracağını belirtti.
Kuruluşun değerlendirmesinde, önceki TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın görevinden alınmasıyla birlikte özellikle 11,2 milyar dolarlık net portföy akımı başta olmak üzere sermaye akımlarının kısa vadede tersine dönebileceği vurgulandı.
Değerlendirmede dolar ve altın cinsi tutulan mevduatların daha fazla yükselerek TL üzerindeki baskıyı artırabileceği de ifade edildi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/moody-s-...rtirir-2277122
TCMB/Kavcıoğlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk
TCMB/Kavcıoğlu: Paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutacağız-Habertürk
TCMB/Kavcıoğlu: Önümüzdeki dönemde büyük bir özveriyle, yatırım, üretim ihracat ve istihdamı artırıcı sürdürülebilir büyüme için gerekli koşulların oluşturulmasına katkı sağlayacağız-Habertürk
TCMB/Kavcıoğlu: Şeffaflık ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalışacağız-Habertürk