iyi akşamlar cümleten,
ya ramazan diye yada topik suyunu çekmiş, çok tenhalaşmış
beklentilerin beklenen yönde bir türlü ortaya çıkmaması da olabilir,..
Printable View
iyi akşamlar cümleten,
ya ramazan diye yada topik suyunu çekmiş, çok tenhalaşmış
beklentilerin beklenen yönde bir türlü ortaya çıkmaması da olabilir,..
Bist100 mayisin ilk haftasında 119 bin bekliyorum...
346 can kaybı 61000 vaka off.
Beklemekle BİST aşınmaz bekleyebilirsin , borsa bin bilinmeyenli denklem derler.Çözebiliyorsan tebrik ederiz ama tek başına beklesen daha iyi olur kimseye duyurmaya gerek yok , sonuçta tahminin doğruysa ne kadar çok kişi beklerse pastadan alacan pay düşecektir madem süper zeka yeteneklisin bence böyle şeyleri kimseye duyurmamaya çalış.Yani hem akıllı olup aslan payını başkalarıyla paylaşan aslan ve kaplana pek raslanılmaz.
Altın gümüş iyice bıktırdı bezdirdi. Allah belanızı versin ya. Borsa desen el süremiyosun. Nerden alsan %2yi yapıştırıyorlar anında.
Ne alıcaz arkadaş? Spot bile su ortamda cesaret isterken viopta nasıl yaşanır su ortamda
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cumhurbaşkani sürekli merkez bankasi rezervimiz hep şu kadar diyordu dimi ? Eee madem merkez bankasındaki dolarlar satılmış niye sürekli var diyordu? Bilen birisi lütfen açıklama yapsın son zamanlarda o yüzden hiç rezerv gibi şeylere değinmiyordu demek işin daha vahimi doğru ise 128 milyar dolardan daha fazla eridiğini söylüyor babacan şimdi merkezde rezerv varmı yokmu? Varsa açıklasınlar yoksa niye yok niye kime niçin satıldı bu iş çok tuaf
merkez viopda short açıyor deniyordu ordan da kazanmamış mı short açmak nedir ya kamu short long açarmı kendi piyasa oyuncularına karşı hem madem canlı dövizi satıyorsa sigorta olarak long açması gerekmez miydi hem sat hem short aç kafam o zaman da basmadı hala basmıyor
Mevlüt çavuşoğlu bence bitti
Zaten cb dsnışmsnı ibrahim kalın o mevkiye hazırlanıyordu
Bu virus sakinleşinceye kadar canlı kalmak lazım bunun için bazı önerilerim var. kekik yağını maskenin nefes dışına nefes alma bölgesine bir damla durursanız maskeyle durduğu sürece hem akciğerlerimiz temizlenir hem de virüsten korunursunuz. ikinci uygulama boğazdan yine bir damla bunu kaşıkla içmiyoruz böyle bir iki damladan fazla hiçbir zaman kullanmıyoruz küp şeker üstüne daha kolay olur bir damla küp şeker üstüne damlatın çigneyrrek gargara yaparak yuttun. 3 ortamı temizlemek için çok çalışma ortamında ya niye koyabilirsiniz ya da kaynamış suya üç beş damla damlatın onun buharıyla ortamı dezenfekte dersiniz. Gümüş suyu da bu virüse karşı etkili. Onu burna damlatmak ve ağızda gargara ille. Tüm ortamı bununla dezenfekte edebilirsiniz. Bu tahriş etmez cildi. Ama lıkır lıkır da içilmez.
Eğer kekik yağı ile ilgili şüphesi olanlar Google den Kekik yağı karvacrol covid diye arayın. Kekik yağında %68 karvacrol var.
Kekik yağı bebeklerde kullanılmaz önce kendiniz bir tecrübe edin bol suyla.
Oyunagelenadam nerede :)
Tam kapanma şart ramazan fırsatını kacirmamaliyiz zaten dükkanlar kapalı.2 gün kimse dışarı çıkmayacak 1 gün market ve fırınlar açık olacak.filyasyon ekipleri çalışanları tarayacak.boyle bayram sonuna kadar vakalar sıfıra yakın hale gelir.
Geçen sene Ruslarda vaka yeni başladıktan sonra biz de yeni kısıtlamalardan çıktık. Tüm dünyaya Benjamin için kapıları açtık. Bu komplike bir olay sıfırla aynı hatayı yaptıysan bitmez. Bizde Benjamin -60 milyar dolar eksi olduğu sürece parası olan tüm virüslere kapımız açık.
pandemide 40-50 arası olan PGS.. 94 TL görmüştü.. şimdi 62lerde
Pandemide önce 8 TL de olan GUBRF 87 TL'ye kadar geldi..
Altın bulduk,haberini 50 defa yazarak.. PD/DD'yi 20ye ittirdiler..
Yatırım yapıyoruz hikayesiyle 100 TL' den 2-3 ayda 240 TL ..FROTO gördük..
ODAŞ ne kağıdı ise? 2.tabanda..hacimli..2 gündür..
156 TL de görüp almadığım 6 ay sonra 1.700 gören KONYA..
normalleşme olursa kağıt alınır...da fiyatlara hala çok yüksek... BAna göre!
(BAnkalar malum, kasa boş(merkez swapla çarpmış), borç gani.. Faiz tahsilatı yok, yaz tahtaya ..nereye kadarsa..bulaşılmaz)
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığına Mehmet Muş atandı.
Üç bakan değişmiş lütfu Elvan görevde kaldı.
Birçok şeyi anlamak.zor.faize karşıyım diyorsun abuk sabuk atamalar yapıyorsun .zamansız.anlamsiz.hep doların yükselmesini destekliyorsun sonra çıkıyorsun faize karşıyım.bunu diyorsun gene döviz yükseliyor.kim inanır o zaman senin faize karşı olduğuna.getir.mehmet şimşeği dolar en az 1 TL aşağıda bu en alt limit .zamanla dahada aşağılara gider.al sana faiz indirimi fırsatı.faize karşıyım bırak bu işleri.lafla peynir gemisi yürümüyor.kimsede inanmıyor.
https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/thymol
Gün boyu oku oku bitmez Caho.
https://go.drugbank.com/drugs/DB02513
bu da drug bank dan.
Olmaz böyle bir şey.
Kadının şirketinden alınan dezanfaktasyon ile kabine dezanfakte edilmiş.
Bingöl tam olarak iç güveyin adamı.
Kendisi yok ama ruhu sisteme giriyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKP içinde birileri Tayyip in koltuğunu sallayınca zamanında ve demokrasi beklerken kellesi kesilen ler i şimdi mumla arar oldu AKP kala kala çürük domateslere kaldılar salça yaptılar oda olmadı çöpe atsan yerine koyacak taze domates yok çünkü çürükler le idare ediyoruz işte çürük işte koktukca kokuyor ama nafile nereye kadar bakalım
bu ODATV internet sitesi olmasa memlekette olan hiçbir şeyden haberimiz olmayacak arkadaş...ha bir de twitter...
Caho Selçuk üniversitesi Ziraat fakültesinin araştırmasi hastane enfeksiyonları klebsiella pnömonia karşı etkili olduğunu, (ben bu bakterinin sebep olduğu yara yüzünden bir yılda 5 ameliyat oldum. Nejat İşler de çok uzun süre bu enfeksiyon dan yoğun bakımda yatti ölüm oranı %50 bu enfeksiyonun.) Zürih üniversitesi covid 19 u parçaladığını araştırmış. %100 saf olması gerekiyor mecidefendi marka benim önerim.
Kirli işler çevirdiği iddaa edilen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alındı...
Caho bilip bilmeden herkese sallama. Ben de ölüm oranı covidden daha yüksek klebsiella pnömonia vardı. Colistin diye bir ilacı bile kullandılar 2 günde zehirlendim böbreklerim gitti. Böbrek hasarı hala devam ediyor. Bir yıl boyunca bunu yaşadım. Hastane de türediği için ilaç da yok. Bütün dillerde aradim. O kolistin denen ilacı biliyordum. Hiç itiraz etmedim. Klebsiella pnömonia kolistin yaz insanlar ne yaşamış gör.
Sn Ayasofya arkadaşım,hastane enfeksiyonunu nasıl tedavi ettin yani kekik yağını nasıl kullandın.Bildiğim kadarıyla çok yakıcı.içilmez,deriye sürülebilir mi.