Oh suyundan da koy ne bu böyle her gün tavan kötü alıştık...
Oh suyundan da koy ne bu böyle her gün tavan kötü alıştık...
Bugün tavan bozdular yetişemedim elimde ki hisseyi satıp almaya am 39 dan satanın malını alan benim
Güle güle Ağustos, hoş geldin Eylül. Umutların bitmediği, huzurun, sevginin, mutluluğun, bolluk ve bereketin, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü, yüzümüzü güldüren bir ay olsun inşallah. Hayırlı cumalar
KY acimiyacan , alacaksin ellerinden, bende oylesine zincir emir vermistim 37 den , nasilsa olmaz diye meger almis:))
KY iste boyle ,satis oldumu , kosa kosa satmaya gider, hic demez bu sirketi ben niye aldim? nasil bir perspektifi var ..
tavan oldu mu, kosa kosa alisa gider. sirket kimdir , nedir , ne yapar hic bakmaz
o yuzden bu tur saftoriklere acimiyacan, vurucan kirbaci, vurucan tekmeyi ,
Bugün yabancı (bofa&yfin&qnb) dan biraz satış baskısı yiyeceğiz bakalım tahtacı ne yapacak. Citi takasından alım satım yapan bu üçlü dün yaklaşık 1.5 milyon lot aldı. Son haftalarda genelde aldığını ertesi gün veriyor ama tahta sahipli emin olun..
galiba dediğin oluyor...dün alan bofa ve tayfası bu gün satış yapıyor olmalı...ama sorun değil bence..çünkü gesan da çıkarken hep böyle oldu..bofa ile birlikte hareketini yaptı...bofa her seviyede vardı..kimi zaman dayak yedi kimi zaman da kazandı..sonuçta gesanın yukarı gitmesinde büyük bir rol oynadı...
sımdı bofa eksı111bın oldu satıyor
bofa eksı 270 dun 1mılyon almıstı satarsa eger 750bını var
bofa eksı459 yazımmı arada ıstermısınız
ben derinlik pek bakmadığım için tahmini söyledim...ama süreç genelde o şekilde oluyor..yani bence korkmamak lazım..bazı tahta yapıcılar bofayı çok güzel de işlerine göre kullanabiliyor...ben borsa hayatım boyunca derinlikli izlemedim tahtaları...aynı şekilde takaslara da bakmadım...çünkü bunlar insanı kolaylıkla yanıltabilen ayrıntılardır...ben kişi veya kurumlar ile ilgilenmiyorum...ben hep bu şekilde kazandım...gittiğim yolu da değiştirmek istemiyorum doğrusu...
Bofa 852.000 lot
Qnb 529.000 lot
Yfin 432.000 lot satışta.
Dün aldıkları 1.5 milyon lot İn daha fazlasını şu ana kadar sattılar.. Citi takasında 1.5 milyon kadar mal kaldı.. Hepsini satmayacaklarını düşünürsek bugünü artıda kapatalım yeter.. Haftaya dönüp alacaklar çünkü..
Yarınlar yokmuş gibi sat citi..
Bofa 898.000 lot
Yfin 550.000 lot
Qnb 894.000 lot
Toplamda 2 milyon 350 Bin lot..
Bofa qnb ve yf baya mal sattı bugün, buna rağmen muhteşem kapattık bence. 40 üstü kalabilmek önemliydi psikolojik olarak diye düşünüyorum.
bu gün de güne güzel başladık..umuyorum ki artılılığı artar...bir çok enerji şirketi güzel primler yapmışlar...bu hava bizi de destekler...bu sıralarda gelebilecek bir güzel kap çok faydalı olacak...sabır sabır sabır...
Biraz oyalansın bakalım...
#BRLSM: Erde Mühendislik A.Ş. ile REC Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında bugün Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastane projesi kapsamında;
- Elektrik Tesisat İşleri için 3.102.297,30 USD + KDV, ve 142.987.908,34 TL + KDV olmak üzere sözleşme imzalamıştır.
- İlgili proje kapsamında bağlı ortaklığımızın imzaladığı sözleşme bedeli güncel kurla toplam 271.355.371,20 TL (KDV Dahil)'dir.
- İş süresi 10 ay olarak planlanmıştır.
ky ne yazık ki sabır etmeyi bilmiyor...havuçu gördümü koşa koşa geliyor..sopayı da gördü mü arkasına bakmadan kaçıyor...oysa bazen havuç yemek için biraz sopa yemeyi göze almak lazım...sabır ,emek,cefa çekmeden bir ky nın kazanması zor...çoğu sefer ky havuç yemeye koşarken çok sopa yiyiyor...:kahkah:
Citi takasından işlem yapan
Qnb: 868.000 lot
Yfin : 509.000 lot
Bofa: 188.000 lot.
Alıcı durumda. Tahtacı bunlara hep tavandan aldırıyor..
Tavan geldi..
Qnb 1.159.000 lot maliyet 44.19
Yfin 641.000 lot maliyet 43.95
Bofa 820.000 lot maliyet 44.02
Tahtacı bunları güzel kullanıyor..
Tahtacı citi yi maymuna çevirdi. Citi nin eli çok açık. 3 kurumdan al sat yapıyor. Tahtacı citi nin eli boşsa yukarı sürüyor yukarıdan aldırıyor sonra eline eriyor. Citi bir kaç milyon lot mal aldıysa aşağı indiriyor alttan topluyor. Çünkü citi devamlı takası doldur boşalt yapıyor. Şu ana kadar 44.5 maliyetli 2.5 milyon lot mal aldı..
Yarın bunları satınca alttan toplar yukarı sürer. 1 aydır böyle..
inan ben de şaşırdım...ama şimdi piyasanın geneline baktığımda bazı enerjilerin de eksiye geçtiğini görüyorum..ben bu piyasaya bağlıyorum...öyle olmasaydı bence tavanı çözmeyecekti...ama yine de ben sorun görmüyorum...su akar yolunu bulur...gidecek hisse şartlar ne olursa olsun gitmesini bilir...yine tersi durumunda düşecek hisseyi de ne yaparsanız yapın bir şekilde düşmek için bahane bulur...ben brlsm e güveniyorum...zaten enerjilerde tutunacak tek dalımdır...kolay kolay o dalı kırmam...arada bir naz yapsa da benim için sorun değil..ben nazını çekerim...:yes:
Keko bir aydır bu tahtayı takip ediyorum. Akd ve takastan virmanlara bakıyorum. Tahta sahipli ve habire citi yi ddklüyor. Tahtanın sahibi iş yatırım, vakıf, Ziraat ve gedik kullanıyor ama en çok iş yatırım zaten iş yatırım üzerinden son 2 ay tam 6 milyon lot aldı. Şu ana kadar iş yatırım 44.88 ortalamayla 1.2 milyon lot sattı. Şu an fiyat 41.70
bankof ve citi robotları faaliyette...bu robotların işlem yapacağı hisseyi de bence googlenin teknoloji alt yapısı belirliyor...hem googlede hem de sosyal medyada en çok konuşulan ve tahta da ky nın ilgi gösterdiği hisselere geliyorlar...bu robotlar yapay zekaya sahipler...bal nerede varsa oraya geliyorlar...bazı tahtacılar da bunların işleyiş mekanizmasını çözüyor...istedikleri zaman bunlara mal aldırıp istedikleri zaman da mal sattırıyorlar...:kahkah: