Size teşekkür ederim seviye bu olmalı!
Printable View
çok uzun süredir buralardayız biliosunuz hocam bunlar yeni türedi amaçları belli ky. yi ezmek ama 2 gündür mala ky sahip çıkıyor bunlarda bunu gördükçe deliriyor sadece burası değil meritin bütün topiklerini istila ettiler bunlar biz yola devam bunlar ürüsün dursun bunları kale bile alan yoktur çünkü meritin yatırımcıları bilinçli bunu gördük görüyoruz. ytd.
Estağfurullah para için insan kırmamSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meritte maliyet yüksek ve ekiz var elimde maliyet ortanın altında ama ben deki para sıfır maliyetli 25K TL yi 1 ayda 150K yaptım SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşa yaptığı algıdan dolayı gereken cevap layıki ile verilmiş ama insan nerden tutsa elinde kalıyor yıllardan bahsediyor yahu yıllardır 30 kuruş olan ekiz 21.50 dardanel14 tl oldu sen nerde yaşıyorsun abd desen google facebook nolmuş ona bak şakamısın arkadaşım güya yatırımcı dostu ya çok yükseldi satanlar var sizde satın demeye getiriyor bedelli ile korkutuyor
Yıllardır edilen karlar yedek akçe olarak ayrılıyor covid döneminde bile kar etmiş bir şirketten bahsediyoruz bugün başvursa belki bedelsiz çıkacak sen neyden bahsediyon. Kaldıki ceo tv ye konuk oldu demekki oraya çıkacak kadar birşeyler oluyor
Kendisini can kulağı ile dinledik yöntemde gösterdikleri strateji ve yenilikler işini layıkıyla yaptığını gösterdi şahsen saygı ve güven tazeledi
Birde bu yıllardır nerdeysiniz lafı nedir yıllarca durana madalyamı veriliyor merit yıllardır takip ederim başka hisseleride daha çok biliyorum siz daha dün geldiniz düşüncesine kapılmadım nedir bizden çok bildiğiniz söyleyin bizde bilelim 17 K hangi ortak satmış mesela
Sayın Calumeno maraş bölgesi yatırımlarından bahsetti orda ne olur hepsi hayal ürünü ama İngiliz yatırımcılar için cazip bir yer kaldı ki merit A-PLUS zengin insanlar ile çalışıyor bu insanlar borsada herhangi bir büyük şirketin tamamını alabilecek zenginlikte
Kısa zamanda olanlarda hissede 79-95 arası 42K 95-105 arası 45 K gibi merit için çok iyi denebilecek mal karşılandı efendim herkes herşeyin farkında yarın bir gün covid bitecek yada aşı açıklanacak o zaman borsalarda yükselecek ki merit bu konuda pcr testi ile müşteri kabul ettiği için covid döneminde bile kar etmişken rezervasyonlarda doluluk yaşanacak zaten sadece kapalı olan kıbrıs da 1 ekimde açılıyor ki ada da covid kontrolü koca bir ülkeyi kontrol etmekten kat kat daha kolay
Teknik olarakta şişmiş rsi nin de gazı bu satışlar ile alınmış oldu bence çok sağlıklı bir fiyat oluşumu içinde kynin de sıkı bir dayanışması var yarın kim satacak merakla bekliyoruz
Benim için sıkıntı yok düşerse alırım benim için daha iyi olur
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi yanlışlarla dolusun.Ama olsun sana doğrusunu anlatayım senin uslüpla.Merit otel sahibi değil işletmeci aslında kar dan pay alır cirodan ayrı pay alır heeee bşrde sahibi oldukları var ortak oldukları var genel bilgi merit kap gov tr biliyormuydun 700 bedelli değil 1100 bedelli amaa spk değil başvuruyu şirket geri çekti araştır google.Akabinde bedelli korkulacak bir şey değildir.Şirkete nakit akışı sağlar tabiiii dur hemen kafanda itirazlar canlandı iyi şirketlerde bedelli yapar yatırıma para harcamamk için eee yeter bu kadar.Bu arad herkeze günaydın.İmla ve yazım hatalarım için özür dilerim.Son anda aklıma geldi 2 gündür satılan 22 bin küsürlük lotu ky karşılamamıştır.Bence güzel hareketlerdi.
Ben de bazı yazıları gece yazdım gece mesaideydim kusura bakmayın
Sıkıntı yok isteğin saatte yaz rahat ol.👍👍👍
Merit'in defter değeri 18.28 Tl. Biliyor musunuz. Üzerinde 18 Bedelsiz var biliyor musunuz. MERİT: DD/PP:5.37 TL. (Borsa fiyatı 105 TL.) METUR defter değeri: 0.09 kuruş METUR DD/PD:86.7(BİST en son fiyatı: 7.4 TL) AYCES defter değeri 8.63 TL. DD/PD:11.95 TL. Bist en son fiyatı: 103 TL. B-İ-L-İ-Y-O-R-M-U-S-U-N Küçük Yatırımcı Dostu...YTD'değildir.
Başka hisseler ile kıyas götürmeyecek bir fark bariz olarak ortada ama onun peşinde değiller algı yaparak üstten satıp alttan almak peşinde böyle yapacaksan sürekli müzayede de 500 den fazla hisse var yetmezse yurt dışı var oynan oyun çok çirkin inşallah sayın Calumeno nun haberi vardır zira tersi çok pistir bi yerlerinizden tavan yaptırır haberiniz olsun
Asla yatırım tavsiyesi değildir tamamen hayal ürünüdür
Hilal kıyaslamaların güzel yorumlarında fakat şu da bir gerçekki bizim piyasalar bu verilere pek aldırış etmiyor.spekler tabi günümüz modern adları artık piyasa yapıcıları oldu Onlar ne isterse o oluyor biz küçük yatırımcılar elimizden gelen tek şey alıp beklemek nasibimiz varsa kazanırız bileşeyler inşallah. Şu an için ben merıt hissesini olumlu bakıyorum .düşe kalka bi yerlere gider inşallah yatırımcısını üzmez hele bide şu aşı olayıda çözülürse çok daha güzel olur gibi geliyor bana.Yazdıklarım benim düşüncelerim
Değerli arkadaşlar hilall66 benim bu topikte yorumlarını çok isabetli bulduğum bir yorumcu hisse diplerde iken buralara geleceğini söylemiş birisi işbir de de aynı şekilde isabetli yorumlara imza atmış birisi tabikide hepimiz biliyoruz ki pskolojik baskı yapıyorlar bugün yapılan tam taban bile değil amaçları gözlerine kestirdikleri birkaç ky nın ellerindeki lotları da almak gerisi 50 100 şeklinde zaten şunuda söylemek lazım bu düzeltme zaten böyle olması normal kendi düşüncem herşey olumlu sağlıcakla ytd.
Aycese bak merit'i geçti
Oyun içinde oyun bitmez. Burası sabır işi. Lakin o da küçük yatırımcının zaafı. Panik ve telaş. Bakın arkadaşlar. Merit için hissede olanların korkmasını gerektirecek hiç bir durum yok ortada.Bu gün dahil geriye doğru son üç günün toplam işlem hacmi şuana kadar: 49.506 lot. Ortalama maliyet 98 TL. En çok işlemi 22 Eylül günü yapmış ortalaması 101, 75. 25.900 lot gibi. Geriye 23 Eylül 16.071 lot ve bu gün şuana kadar 7.535 lot. Peki sormak lazım. Tabana yazılan 7.000 lot bu hisse için bir emirle kalkacak lot değil mi? Öyleyse niye kaldırılmıyor? Yada tabana satış koyan gerçekten satmak için mi koydu o lotları? Eğer hisse satmak isteyen olsaydı basardı tavana millet girerdi sıraya ve istediği kadar malı bir iki gün içinde satar rahatlardı. Ben ısrarla Merit için henüz hareket erken derken işte bütün bu olasılıkları düşünerek diyordum. İstediği kadar malı elinde olmayan muhteremler kıvranıyor. Aşağı yukarı bir çoğunu da küçük yatırımcıya kaptırdı elindekilerin. Bir yiğit çıksa 10.000 alış girse hemde tabandan inanın direk hisse tavan çünkü korkar ve satışları hepten silerler. Kimsenin mal kaybetme lüksü yok. Demedi demeyin özellikle hissede düzeltmede yakalananlar ki; biride benim hiç endişeye gerek yok. Tiyatroyu izlemeye devam zamanlarının olduğunu sanmam. Yarın da aynı oyuna devam etsin inanın elinde avucunda ne varsa gider. Ha şu da var. denilebilir ki satıcılar dağınık biz düşünüyoruz da onlar bunu düşünmüyor mu sanıyorsunuz. Hepsi algı hepsi panik havası yaratmak için.. YTD değildir. asla.
Tşk hilal açıklamaların ve analizlerin için
Zaten yarında böyle taban yapmaya devam ederse kademeli alışlara başlıyacam bu düşüşler bi nevi alış fırsatı olacak bunlar benim düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bunlar bu hisseleri nerelerinden çıkarıyor acaba habire dönüşüm dönüşüm
Daha çok kayıt olurlara oraya takılmamak lazım.
bugün anlıyoruz ki artık gidişini sağlamlaştırmak için hacim yaptırıyorlar kimse önünde duramaz kağıt çok yukarılara giidecek belli bilerek tava kilitlesin istemiyor tahtacı isteyene veriyor düşürmüyorda yatırımcısını üzmüyor anlaşılan
Merit buralarda taban oluşumunu tamamlamalı. Bir sürede olsa biraz dinlenmeye ihtiyacı var yalnız zamanı var mı onu bilmiyorum. Yükseliş devam ederse ikinci düzeltme çok daha sert olur diye düşünüyorum. Fakat düzeltmeye gireceği seviye çok yukarıdan olacağı için buralardan bile maliyetlenenlerin sanki canı yanmaz gibi. Bu benim tamamen kişisel düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez al sata konu bile edilemez.
İŞBİR kaydileştirilen lotların sancısını yaşıyor. Önü açık bu kadar hacim boşuna yaptırılmıyor. Hisse dün tarihi bir rekora daha imza attı. Sanki ya patron tek hakim yada ipin ucu elinden kaçtı gitti. İkisi de çok önemli hikaye yazmadan bu lotları dağıtamaz anlamına gelir ki; Hepimizin de istediği o zaten. Bu hareketin altındaki kahraman Patron sa, banko bir şey olacak o değilse yine bir şey olacak oda şimdilik bende kalsın. Çünkü efsaneler kolay unutulmaz İŞBİR bir efsane adayı. YTD değildir.
Eşleşme fiyatlarınıda kapatmışlar böyle bir saçmalık olabilirmi yatırımcı neye göre alış satış fiyatı belirleyecek küçük yatırımcı korumak yerine iyce zor durumda bırakıyorlar bence Ben şimdi almak istesem nasıl fiyat belirleyecem satıcıya göre yada alış fiyatına göre satma istesem ne yapıcam tonbalaya çevirdiler.
Bu karar resmen küçük yatırımcıyı korumak değil tam tersi bence batırmak
Spek için biçilmiş kaftan tam.Kimse eşleşmeyi görmüyor. Spek yüklü mal ile tabana basar , tabana kendi alış girer ,kendi alışlarına verir, panik yaptırır ,maliyeti yüksek olan veya burdan mı döner, burdan mı satsam diye düşünen KY'lar taban olduğunu görence de satışa geçer. Gelsin taban serileri. İlk satan spek olduğu için yukarıdan sattığını aşağıdan alır, sürer tekrar yukarı.
Ben spek olsaydım bu şekilde yapardım.
SPK Hiç bir zaman küçük yatırımcıyı korumak için karar almamıştır benim düşüncem böyle
Fatih bey ky psikolojisini çözmüşünüz helal olsun aynen öyle oldu olur olacak gibi de duruyor denge fiyatın görülmemesi de tamamen saçmalık ama bugün özelinde tüm hisseler asansör oldu acizane tavsiyem sakin olun en azından yılbaşını görmek lazım bu son cümleyi kurduğumda 85 e basmıştı bence malımız çok kıymetli oyunlara aldanmayın rasyolar ortada lot sayısı belli uv projeksiyonu belli hikayesi var kovid de dahi kar yazmış yeni açılımlarda bulunan iyi bir yönetim var sanırım 3ç bilanço öncesi baskılama mal toplama hareketi olarak yorumluyorum Yanılmayız umarım herkese bol kazançlar
Yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar benim kızdığım hisse için değil spk ya eşleşmeyi fiyatlarını kapatarak ne yapmak istiyor tonbalamı oynucaz
Arkadaşlar bu yöntem aslında hisseye ceza için uygulanan bir yöntem değil miydi? Öyleyse adamlar toptan ceza kesmişler. Mesela SUMAS aldığı cezanın en büyük yıkımını dün yaşadı. Adamlar tabandan yaklaşık. 15 bin lot hisse aldılar dün. Bu gün Merit yine aynı hikaye, son iki eşleşmede toplam: 12 bin lot tabandan işlem gördü. Sormak lazım Atilla sen kimin adamısın. Şimdide manipülasyon sırası BİST'e mi geldi. Küçük yatırımcı üç beş kuruş para kazanacak onların bari ahını alma. Bu ne saçmalık ya böyle sistem mi olur. Dibi görünmeyen kör kuyu tavan taban arasında %20'lik marj alacaksın alamıyorsun satacaksın satamıyorsun. Elini uzatanın eli yanıyor. Üç beş para babasına sistemi teslim ettiniz. Allah bildiği gibi yapsın. İŞBİR'e bakın tavandaki hisse 129 lotla 325 lira eksi yazıyor.
Hilal aynen öyle yukarıda yazdığım gibi SPK buzamana kadar küçük yatırımcıyı korumak için hiç bir karar almamıştır aksine zarar etiren kararlar almıştır kazı kazanmı oynuyoruz aslında bu konuyu spk ve bist mesaj atarak tepkimizi göstermemiz gerek.Şimdi bu kararla hisselerin çoğu dip yaptı küçük yatırımcıyı korudularmı böyle yoksa dediğiniz gibi cezayı bu sefer küçük yatırımcıya kesti spk bunlar benim şahsi düşüncelerim
Bu teorik görünmemesi durumu yatırımcıyı ürkütür. Sürekli bir dipsiz kuyu. Ancak uzun vadeli yatırımcı için sıkıntı yok. Fakat kısa ya da orta vadeli yatırımcı olarak dibini bilmediğin denize girmek cazip değil.
Bakalım tonbaladan ne çıkack kapanışda
NEt hol alım merırt de satım yaptık diyor ne yapmaya çalışıyorlar acaba. Bu gün taban olmasına bahane üretiyor
Eşleşmenin görünmesinden neden bu kadar korkuyorsunuz, herkes aldığı senedin ederini bilir. Burada yazılanların aksine borsa bir yatırım yeri ise elindeki senedin ederini bilen yatırımcı için değişen bir şey yok ederine gelene kadar alın tutun ederini geçince satın, kumar için gelmişseniz ise daha iyi işte iş tamamen şansınıza kaldı.
Malın değerini en çok bilen patron burdan verdiği malıda birine devretti onlada net holding aldı şirkette değişen bişey yok bence uv olumlu bir sonraki satışı 145 üzeri olur tahminim destekler 103 -95 kıracağını sanmıyorum ama izlicez bistde tekrar düzenleme yapılsa isabet olacak tabandan satmaya çalışanda bacağına sıkar haberi olsun bol kazançlar YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Susam arkadaş çok doğru söylemiş böyle sistem mi olur yazık bide sadece piöp te var sanırım bu uygulama yakın izlemede var mi bilmiyorum ama taze kurunun olduğu gip te bile kaldırmışlar . Tombala aynen ky yi bu uygulama korumak mi amaç hadi ordan
Yıldız ve ana pazar hariç alayı dipsiz kuyu beş para etmez şirketlerin payları uzaya giderse spk borsa İstanbul da oturur böyle kararlar alırSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.