city bank takaslarda 205000 lot olmuş.....toplamaya başlamış çaktırmadan.....bilançonun kokusunumu aldılar balinalar...
bank of satış yapıyor güya fakat lot sayısı artmış......
Printable View
city bank takaslarda 205000 lot olmuş.....toplamaya başlamış çaktırmadan.....bilançonun kokusunumu aldılar balinalar...
bank of satış yapıyor güya fakat lot sayısı artmış......
Tavan olacak veya eski zirvesine gidecek diye tahtaya atlayanlara bir hoş geldin partisi yapmadan olmaz.
Oyuncak ve Profesyonel Drone İHA işlerinin başlaması gerekli diye düşünüyorum!
Sn acemşah, Adel için bahsettiğiniz bu Drone işi nedir? Biraz daha açıklama yapar mısınız?
Teşekkürler ✅
⚡Adel kap ⚡
" 31/01/2024 - 07/02/2024 tarihinde ADEL KALEMCİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 490,00 - 517,00 TL fiyat aralığından 25.600 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ADEL KALEMCİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 07/02/2024 tarihi itibariyle %8,40 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. ''
...
Kayıtlı sermaye tavanı artırılması hayırlı uğurlu olsun. Bu devasa bir orandaki bedelsiz sermaye artışının da ayak sesidir.
Artık Adelden müdür veyğn bahsettiği şirket satın almalarının da haberlerini bekliyoruz..
Beklediğimden cok daha fazla bir sermaye artışın da işareti oldu... Artık 1500 de satmıyorum ..3500 ü veren alır..!
Bol kazançlar dilerim.!
Valla bende merakla bekliyorum.
Mısır serbest ticaret anlaşması gündemde umarım çok istedikleri mısır ve Afrika pazarı için fabrika kurarlar Mısır'da
Önceden tavan tavan gitmesini istemezdim ama bugün artık 20 tavan mı 30 tavan mı gitsin ..
Ne Allah verdiyse diyorum..!
✴️Adelin kap bilgisi ✴️
12 Şubat 2024 pazartesi saat 18.35
" Ek Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulu'muz 12.02.2024 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 390'ıncı maddesinin 4. fıkrası uyarınca aşağıdaki kararları almıştır.
1. Şirket'in 35.000.000 TL (otuz beş milyon Türk Lirası) olan mevcut kayıtlı sermaye tavanının 1.450.000.000 TL'ye (bir milyar dört yüz elli milyon Türk Lirası) artırılmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("Kurul") Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliğ'inin (II-18.1) 6. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca, artırılan kayıtlı sermaye tavanı için Kurul'dan izin alınmasına
2. Kayıtlı sermaye tavanının izin süresinin bitişi, yani 2024 yılının sonu beklenmeksizin artırılması teklif edildiğinden tavan izin süresinin uzatılması amacıyla Kurul'un Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliğ'inin (II-18.1) 6. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca, artırılan yeni 1.450.000.000 TL'ye (bir milyar dört yüz elli milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanı için geçerli olmak üzere Kurul'dan yeni bir süre için izin alınmasına
3. Kayıtlı sermaye tavanının 1.450.000.000 TL'ye (bir milyar dört yüz elli milyon Türk Lirası) artırılması ve tavan izin süresinin uzatılması amacıyla ana sözleşmenin "Sermaye" başlıklı 10. maddesinin yukarıdaki kararlar ve yürürlükteki mevzuat uyarınca ekteki şekilde değiştirilmesine, ekte yer alan ana sözleşme tadil metninin Kurul'un onayına sunulmasına ve bu kapsamda gerekli tüm işlemlerin yürütülmesine
4. Kurul iznini ve onayını müteakip, T.C. Ticaret Bakanlığı'na ("Bakanlık") başvuruda bulunulmasına ve bu kapsamda Bakanlık'tan gerekli onayın alınabilmesi için tüm iş ve işlemlerin yürütülmesine
5. Yukarıda belirtilen izin ve onayların alınmasının ardından, kayıtlı sermaye tavanı tutarının artırılması ve buna ilişkin yeni süre konusunda yetki alınması hususunun ve ana sözleşme tadilinin yapılacak ilk toplantıda Genel Kurul'un onayına sunulmasına
oybirliği ile karar verilmiştir''
Kayıtlı sermaye tavanının büyüklüğünü bedelli sermaye artırımın ayak sesleri olarak algılıyorum. Yaşayıp göreceğiz.
Adel'in yükselmesi içi boş spekülatif bir olay değil, Bilançosu borsanın son 5 yıldaki tüm şirketler bazında bence En İyi bilançosu ve bilançonun olumlu büyümesi devasa oranlarda devam edecek. Yıl bazında da bence borsa şirketleri arasında en iyi bilanço olacak ikinciliğe aday ise yine Portföy Hissem Tınaztepe Sağlıktır.
Bilançoların devam eden bir oranda büyümesi, yurtdışı pazar atılımları yurtdışında verimli üretime ve satın almalarla pekişmesi de yakında görürüz umarım.
Şirketin devasa Büyümesi ve enflasyonist ortam da sermaye artışını gerekli kılıyor ve bence %4100 bedelsiz sermaye artışı olasıdır.!
Bol kazançlar dilerim!
Adel ATLAS markasını, aşağıdaki alanlarda faaliyette bulunmak üzere güncelledi; bilmem artık ne yaparlar??
Patent gov.tr den bakabilirsiniz: Başvuru no 2023/098823
Bilet otomatları, nakit para çekme makineleri. Koruyucu giysiler, koruma ve can kurtarma amaçlı donanımlar. Gözlükler, güneş gözlükleri, lensler ve bunların kutuları, kılıfları, parçaları ve aksesuarları. Ana fonksiyonu uyarı ve alarm olan cihazlar (taşıt alarmları hariç), elektrikli ziller. Yangın söndürme amaçlı taşıtlar dahil yangın söndürme aletleri ve cihazları (yangın söndürme hortumları ve yangın söndürme vanaları dahil). Dekoratif mıknatıslar. Metronomlar. 15 Müzik aletleri ve kutuları 16 Büro makineleri. Badana ve boya işleri için fırçalar ve rulolar. 35 Müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için Bilim, denizcilik, topoğrafya, meteoroloji, sanayide ve laboratuvarda kullanım amaçlı olanlar dahil ölçme aletleri, cihazları: tıbbi amaçlı olmayan termometreler, barometreler, ampermetreler, voltmetreler, nem ölçerler, test cihazları, teleskoplar, periskoplar, pusulalar; taşıt göstergeleri; laboratuvarlarda kullanılan malzemeler: mikroskoplar, büyüteçler, dürbünler, deney malzeme ve cihazları. Ses ve görüntünün kaydı, nakli veya yeniden meydana getirilmesi (reprodüksiyonu) için cihazlar: kameralar, fotoğraf makineleri, televizyonlar, videolar, cd-dvd kayıt ve oynatıcı cihazlar, mp3 çalar, bilgisayarlar, masa üstü-tablet bilgisayarlar, giyilebilir teknolojik cihazlar (akıllı saatler, bileklikler, başa takılan cihazlar), mikrofonlar, hoparlörler, kulaklıklar; haberleşme ve çoğaltma amaçlı cihazlar ve bilgisayar çevre donanımları: cep telefonları ve bunların kılıfları, sabit telefonlar, telefon santralleri, bilgisayar yazıcıları, tarayıcılar, fotokopi makineleri. Manyetik, optik kayıt taşıyıcılar ve bunlara kaydedilmiş bilgisayar programları ve yazılımları; bilgisayar ağları vasıtasıyla indirilebilen ve manyetik ve optik ortamlara kayıt edilebilen elektronik yayınlar; manyetik/optik okuyuculu kartlar, manyetik, optik ve elektronik ortamlara kaydedilmiş çekilmiş sinema filmleri, diziler ve video müzik klipleri. Antenler, uydu antenler, yükselticiler ve bunların parçaları. Bilet otomatları, nakit para çekme makineleri. Birim zamandaki tüketim miktarını ölçen sayaçlar ve zaman ayarlayıcıları. Koruyucu giysiler, koruma ve can kurtarma amaçlı donanımlar. Gözlükler, güneş gözlükleri, lensler ve bunların kutuları, kılıfları, parçaları ve aksesuarları. Ana fonksiyonu uyarı ve alarm olan cihazlar (taşıt alarmları hariç), elektrikli ziller. Trafikte kullanım amaçlı sinyalizasyon, işaretle bildirme cihazları ve araçları. Yangın söndürme amaçlı taşıtlar dahil yangın söndürme aletleri ve cihazları (yangın söndürme hortumları ve yangın söndürme vanaları dahil). Radarlar, denizaltı radarları (sonarlar), gece görüşü sağlayıcı veya arttırıcı aletler ve cihazlar. Dekoratif mıknatıslar. Metronomlar. Müzik aletleri ve kutuları Büro makineleri. Badana ve boya işleri için fırçalar ve rulolar. Oyunlar ve oyuncaklar. Salonda oynanan oyunlar; harici ekran ya da monitör ile bağlanıp oynanabilen oyunlar için aletler, makineler ve cihazlar (jetonla çalışanlar dahil). Hayvanlar için oyuncaklar. Çocuk bahçeleri, parkla r ve oyun parkları için oyuncaklar. Bu sınıfa dahil jimnastik ve spor aletleri; olta takımları, yapay balık yemleri, avcılık ve balıkçılık için tuzaklar. Suni yılbaşı ağaçları ve bunlar için süsler, suni karlar, çıngıraklar, parti ve benzeri eğlenceler için malzemeler, kağıttan parti şapkaları. mallarının bir araya getirilmesi hizmetleri; (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir.) 41 Eğitim ve öğretim hizmetleri. Sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri. Spor, kültür ve eğlence hizmetleri (sinema, spor karşılaşmaları, tiyatro, müze, konser gibi kültür ve eğlence etkinlikleri için bilet sağlama hizmetleri dahil). Dergi, kitap, gazete v.b.gibi yayınların basıma hazır hale getirilmesi, okuyucuya ulaştırılmasına ilişkin hizmetler (global iletişim ağları vasıtasıyla anılan hizmetlerin sağlanması da dahil). Film, televizyon ve radyo programları yapım hizmetleri. Haber muhabirliği hizmetleri, foto-muhabirliği hizmetleri. Fotoğrafçılık hizmetleri. Tercüme hizmetleri.
Yorum yapan bile 3..5 kişi kalmış
Sür 3000'e ... 5000'ne..!
Borsa Tarihine geçsin...!
adelin bedelsiz potansiyeli %2140,ama 22 yıldır tek meslek olarak ugraştıgım bu borsada hiçbir şirketin bedelsiz potansiyelinin tamamını kullandıgını görmedim,kullanması mantıklıda olmaz çünkü edecegi ilk zararda özsermayesi ödenmiş sermayesinin altına düşmeye başlar ki buda zamanla teknilk iflas ihtimali dogurur,o yüzden hiçbir şirket bedelsiz potansiyelinin tamamını kullanmaz,adelin %1500-2000 civarı bedelli sermaye artırımı yapacagını düşünüyorum,böyle düşünmeminde 2 sebebi var,birinicisi şirketin yüksek finansman giderleri nedeniyle extra paraya ihtiyacı var o yüzden yüksek bedelli yapmalı,2020 başından beri elimde adel var ve o zamandan beri adelin bedelli yapmak zorunda oldugunu söylüyorum,ikinciside bedelsiz yapacak olsaydı kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar 450 milyon gibi bir seviyeye getirmezdi çünkü bedelsiz yaparsa 100-200 milyondan fazla yapmaz
gökhan bey siz hesabınızda yeniden değerlemeyi dikkate aldınızmı acaba
benim teknik bilgim bu konuda fazla yok fakat bu bilançolarda enflasyon muhasebesi uygulanacak maddi duran varlıklar yeniden değerlenecek bunlar sermayeye ilave edilecek biliyorum bu durumda devasa özkaynak artışı olacak bunlar göz önüne alınarak bence yüksek tutulmuş ve bedelsiz tamamı olmasa bile yüksek oranda yapabilir hale geliyor...
sayın huzur,şirketin borç yükünü,artan finansman giderlerini kurtarmasının tek yolu olarak bedelli yapmaktan başka çaresi olmadıgını yıllardır söylüyorum ve artık o günün geldigini düşünüyorum,tabi buna şirket karar verecek,herkes için hayırlısı olsun
Son günlerde olup bitenler 300 den 600 e gelmiş hisseyi buralardan ky ya yıkmak için alıcı çekmek ve satış yapacak ky ların satmasını önleyerek sadece hisseyi yükseltenlerin satabilmesini saglamak için yapılmamıştır inşallah,aynısını 700-800 bölgesinde yaptılar ve hisse malum oralardan 300 e kadar gitti,inşallah bu sefer öyle bir durum olmaz,çünkü olursa uzun süre hisse toparlanamıyor
valla bu hareketlerden bıktık bi zahmet tekrar geri gelmesin.....
burda yaklaşık 2 milyon lotu olan ekan köse düşünsün artık.......ama deliller gösteriyorki bence yuksek bedelsizin olacağını haber aldı bi şekilde ve 2 senedir toplamaya başladı....artık yüksek oranda bedelsiz olup derinliklerde 50bin 100bin lotlar olursa çok rahat bi şekilde malı teslim eder....
800 lerde vermeyen adamın hedefi daha yukarılardadır.....
Adelin bu yılllık bilançosu ile sanıyorum %6000 dolayında bedelsiz potansiyeli olacak, yeniden degerleme olursa bu kat ve kat artar.
Ben şahsen bedelsiz bekliyorum %4100 yani 1 lotunuz 42 lot olur.
Ancak bedelli yapacak diyen arkadaşlar da var onlar bu görüşüne saygı duyarak inşalla onların dediği Bedelli olur bu bedelsizin yapacağı etkiden çok çok daha fazla yukarılara gitmesine sebep olur ki bunun bir örneğini Afyon cimontada yaşadık.
Kısaca %4100 bedelsiz bekliyorum ve artık 3000- 3500 hedefim. Ancak bedelli olursa hedef 10.000molur 20.000 olur.
Beklemiyorum ama inşallah bedelli olur.
acemşah abi.
hatırlarmısın bir zamanlar maalt vardı.....senin eski bombalardan.......10 dan alıp 14 den satmıştım sabr edemeden.......şu an 1300 lira olmuş vay anasını......
abi maaltı ne zaman geçeriz :)
Ben de 2017 lerde 10dan alip 14 ten satinca kar ettim sanmistim :))
yatırımcı işlerinden pelin hanıma sormuştum bilanço zamanını verilen cevap şu şekilde.....
Emre Bey merhaba
Mart ayının ikinci yarısında açıklama yapmayı planlıyoruz ancak enflasyon muhasebesi uygulamamız ve SPK'nın uzatma vermis olması nedeniyle tarihte değişiklik olabilir, yayınlayacağımız tarih netleştiğinde finansal takvim ile KAP'ta duyuruyor olacağız.
unicef satışları tam gaz devam........
adel kalemcilik linkedin sayfasında yeni paylaşmışlar.....
UNICEF sevkiyatlarımız tüm hızıyla devam ediyor!
Onaylı global tedarikçisi olduğumuz UNICEF için dünyanın dört bir yanındaki çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırladığımız ürünlerimiz yola çıktı. UNICEF ile iş birliğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek.
bizim kutular afganistana ulaşmış.........rakamlarda fena değil......
https://pajhwok.com/2024/01/01/unice...logar-schools/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kayıtlı sermaye tavanının süresinin uzatımı ve kayıtlı sermaye tavan tutarının artırılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunduğumuzu 13.02.2024 tarihli açıklamamızda kamuoyu ile paylaşmıştık. Başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu' nun 22.02.2024 tarihli ve E-29833736-110.04.04-50173 sayılı yazısı ile onaylanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Tek kişinin eline bakar oldu oyuncakçı adel. Kendi çalıp kendi oynuyor.
kimse yazmıyor moreller bozuk herhalde..........
ekan köse ortağımız an itibariylete. 2.008.909 lota ulaşmış......bu iş nereye varacak merak ediyorum......
acemşah abi.......
unıcef 2024 eğitim ihale takvimi açıklanmış.........1.çeyrekte bir sürü recratıon kıts,scholl kıts ihalesi var.......bunlar ihaleyemi çıkacak abi nedir nasıl işler bu süreç......
https://www.unicef.org/supply/media/...dar%202024.pdf
Tahtaya yeni gelen veya giden yok. Yıldız pazardan düşmemek için kendi kendilerine top çevirip hacim yapıp duruyorlar.
haftaya yönetim kurulu toplanacakmış bakalım ne haberler gelecek bilançoyada az kaldı.......bu haftaki düşüş umarım sondur......eğer haberler iyiyse yükseliş başlar kanaatimce....
Tehlikeli sulara döndü yine. Buralardan daha aşağılara inmesi hoş olmaz.
Onayın da tadını kaçırıyorsun spek emmi :(
Hisse tavan çekti ancak buralarda in cin top oynuyor.
İsmini veremeyeceğim Dünyanın en büyük Parekende şirketlerinden biri ile yapılan satış ve ürün üretim hattı anlaşması hayırlı uğurlu olsun! devamlarını da dileriz!
Bol kazançlar dilerim!
Evet ihale olacak, Adel'in Ünicef anlaşmasındaki ürünleri belli bir ürün ve 2 yıl zaman süreli, Kutular içinde bir çok ürünler ekipmanlar mevcut. Bunlar ise başka ve benzer ürün ihaleleri, Ünicefe bunlar içinde Adel tarafından teklif verileceğini düşünüyorum zaten müdür bey demişti ünicef ile olan işbirliğimiz artacak derinleşecek ve büyüyecek diye. Adel bu global üretici kırtasiye alanındaki ürünlerden çoğunun ihalesini alabilir gibi duruyor.
unicefle yapılan anlaşma üzerine bir de dünyanın en büyük Parekende şirketlerinden biri ile yapılan satış ve ürün üretim hattı anlaşmasını Müdür Bey söyledi, adel 2.tavanda duramadı bugün..700 e 800 e vermediğimiz adel için tahatada 1000 liraya iknaya çalışıyorlar bence.. 3000 bin liralara daha hangi haber ve gelişmeyle gideceğiz..
Piyasanın ve bir sürü sektörün mal pazarlamak için kırk takla attığı bu alemde bayisi olan kırtasiyecim; adel/faber bize istediği fiyatı dayıyor, siparişlerimize gayet tok satıcı davranıyor dedi.. Gel gör tahta banamısın demiyo..3 bini onun olsun 1000 liraya razı duruma geldik..
Şuraya bakar mısın ikinci tavanı üst üste çok görüyor bize!!