Kesinlikle öyle ama su akar her zaman yolunu bulur 👍
Printable View
Ben sabırliyimdir hedefimi beklerim çok kahpelik yapıyorlar ve bu işler patron destekli insan dayanamıyor yazıyor yatırımcıyı bekledikçe diğer hisseler kaçar insanlar hedef büyütür bunu bir türlü anlayamadılar...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin bu sene için hisse başı net aktif değer beklentisi yaklaşık 15 TL, sizce bunun ne kadar üstüne çıkma şansımız var? Ayrıca yıl sonu bilançosu ile nasıl bir fiyat oluşumu beklersiniz? Mesela hisse başı net aktif değer 16 TL olur, %25 iskontoyla 12 TL beklerim gibi bir öngörünüz var mıdır?
Genelde defter değerinin yüzde70 ine kadar işlem görmesini beklerim, önemli olan defter değerinin artış göstermesi.
En kötü ihtimallen yüzde70 inden işlem görürüz, bazı yıl gelecek defter değerinden de işlem görecek o da ekstrası olacak. Öncü gösterge defter değerinin yüzde70 i dir...
Afedersiniz yine sövmek istiyorum, 5 lira olmamak için basurunu parçalıyor ibina :(
Lan 5 lira bu ya :) yakında bir adet 250 Gr ekmek parası yaaa utanmaz adam ya!
tam trende girmek üzereydiki patron satışı haberini gönderdiler hissedeki işlemler fiyatı yukarı taşımak amaçlı değil daha çok bunaltmak ve daha fazla mal toplamak amaçlı aç köpekler doyana tamam artık diyene kadar fazla birşey beklememek lazım en azından ben beklemiyorum hesabımı portföy çeşitlendirmemi ona göre yaptım muhtemelen torunlara kalacak... :wu:
Satış olunca da kimse yanaşmadı hisseye, endeks eski fiyatla 15 bin puan çıktı hisse yerinde saydı Mayıs ayında.
Endeks (243 - 258), hisse (4.99-5.04) Hafif sapmalar olabilir.
Yandık ki ne yandık ...
Böyle biktiracaksa torunlara kalacaksa ne anladım ben bu işten :(
Neler oluyor orda :)
Foncu mu alıyor akd paylaşacak var mı abiler ?
Allah Allah kimseden ses çıkmıyor hayırdır inşallah...
Yarına tavan yap bu olumsuz kap haberi sonrası canımı ye gadasini aldığım!
Bu şirketler şuanki talebe ve fiyata göre teklif veriyor olabilirler ilerisi karanlık bana göre.....Bu atap etap işlerde diğer şirket kredi kullanmış sıkışık olabiliyor buda sağlıklı fiyat olusumunu engelliyor tamda balmumcunun değerlendirmesi gereken zamanlar olabilir bu aralar markalı konut çok kazançlı SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
projelerde satışlar gayet iyi gidiyor, şirketin elindeki arsalar için projeler geliştiriliyor, beğenilmiyor yeniden oluşturuluyor ta ki en efektifi bulana kadar. Emlak konutun ihaleleri takip ediliyor, haftaya avcılar 2.etap ihalesi olacak yaklaşık 80 bin m2 civari brüt inşaat çıkabilecek bir proje olacak. İstanbul dışı fırsat araziler her daim takipte. Şirketin hisse performansı ise yavaş yavaş bu gelişmeleri takip etmekte. Yüksek sabır bol dikkat gerektiren bir hissedeyiz.
Unutmak mı lazım netmek lazım bilemedim :(
Gyo hisse modası geçti mi yoksa, parası olan hisse değil de malın kendisini alıyor, kiraya veriyor ama bu fiyatlarla yabancıdan başka kimse alamıyor ki.
TL dışında ne varsa her şey yükseliyor, bizim gibi borsada kalanlar genel olarak dona kaldılar.:)
Üç koltukta üç maymun oynamaya devam ...
Tebrikler kıdemli spk uzmanı Berra hanım :bravo::bravo::bravo:
Yen halka arz olan Şeker gyo tavan açtı, bir de bizim montofona bakın.
Ufak da olsa bir gönül aldı.
Kapanışta kalp kırıklığı yaratmaz inşallah [emoji846]
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş bile olabilirler [emoji2]
Her ikisi de birbirinden zorlu tahtalar ama ikisinde de beklenti yüksek.
Bugün ozkgy güzel bir kapanış yaptı.
Sabrımız biraz sınanacak ama daha kötü tahtacılar gördüğüm için sabri da az buçuk öğrendik..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine gözü aşağı bakıyor bu eşşeğin
2 gün üst üstte yeşil yapma kabiliyeti ve gücünün olmadığını biliyoruz, yine şaşırtmadı.
Endeksin sıkıntılı bizimki kıpraşıyor her nedense.
Bu kira artışı düzenlemesi bizi ne kadar kötü etkiler? Ortaklar aydınlatabilirlerse sevinirim.
havaalanlarına otobanların müteahhitlerine dolarla ödeme yap, her sene dolar enflasyonu farkını da ver sonra kira artışını %25le sınırlandır, sonra git kendin her gün benzine zammı yapıştır. işe bak...
Ofis işyeri dahil değil %25 artışa..
Bir dost
sadece kasadaki 1 milyar civarı döviz varlığı mevcut arsalar vs ama piyasa değeri 3.72 milyr.
Arabaya binemez oldum valla
Ben hep 50 TL lik alıyordum onu 500 e çıkardım
Hep 500 TL lik alıyorum
Bir haftayı zor çıkarıyor
LPG yi artirmazlarsa ona geçeceğim
Nasıl olacak bilmiyorum ama
Arabayı satıp LPG li araba mı
Yoksa bu külüstüre LPG mi?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
At yada Eşşek al diyecemde onada saman yetişmez birde hasta olur bakamayız.Artıda ahır lazım oda masraflı.
En iyisi Tabanvay yada Bisiklet.
Kimseye minnet etmeyip kendi gücünle kendi işini yapacan.:Sad:
Enflasyondan çalarak maaşlı ve ücretlilere geçiriyor iktidar.
Kul hakkıda yemezler hani?
Bitirdin bizi :) el insafül vijdanül bizahmetike ya phrana :)
5.15'ten bir anda 5.03'e kadar kim bastı böyle, yine bir şeyler çeviriyor tahtacı.
Herkes illallah edip kaçıyor hisseden
Dardağun olduk darmadağinuk :)
nereye el atsam kurutuyorum... sıkıntı bende sanırım
Herkes değil; 5,02-5,05 arasında bir miktar lot itina ile kasaya atılmıştır..;-)))
Halka arz fiyatı 1,2 dolar olan hisse şu an 5,08÷17,25=0,29 dolar..!!!
Tam dörte bir fiyatına düşmüş, bu fiyata satmak için sa.lak almamak için ap.tal olmak lazım..!!!
Hangi kriterlere göre tarama yaptırırsanız yaptırın hisse ilk üçte çıkıyor, Ahmet efendi isterse mabadını yırtsın, ne tek lot satarım ne de diplere geldiği günlerde almaktan vaz geçerim..!!!
En kötü bir altı ay daha işkenceye devam eder, sonrasında seve seve olmazsa si.ke si.ke ederine getirecek hisseyi, biz bekleriz Ahmet efendi işimiz bu, beklediğimiz yerde para kazanıyoruz..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Dayanamıooooom yeteeeeeer :vk: